Sivut

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Juoksutusta pitkästäaikaa

Tein vähän aika sitten iltatallivideon, josta tuli hieman tylsä. Monikin varmaan on bongannut sen youtubesta, mutta laitan sen tähän niille jotka eivät ole sitä vielä katsoneet.


Keskiviikkona meillä loppui koulu jo puoli yhdeltä, joten ehdin hyvin tallille. Menin kuitenkin vasta puoli kahdeksan aikaan, sillä käytiin kaupassa Jeminan ja Essin kans. Käytiin eka kirppiksillä, ja ostin sieltä punaisen meikkilaukun. Se on kätevän pieni ja kivan värinen! Sinne mahtuu just kaikki mun meikit, kun mulla ei ees meikkejä paljoa oo. Sitten Essi lähti ja jatkettiin Jeminan kans matkaa kärkkäiselle, josta ostin uudet kokopaikkaiset ratsastushousut, ja uudet ratsastushanskat, jotka on ihanan ohuet kesäksi!

Huilulla oli eilen vapaa, joten tänään juoksutin sitä järjestelmällä pitkästä aikaa! 
Huilulla oli virtaa aika paljon kertynyt eilen, joten annoin sen ravailla siinä aika pitkiä aikoja putkeen, mutta en juoksuttanut kuin jotain 10min/per suunta. Huilun jalka ei oireillut ollenkaan, eikä se ole pitkään aikaan oireillut ollenkaan, ihan mahtavaa!:)





Järjestelmä oli vahingossa alussa todella löysällä, mutta annoin sen tehdä alkuverkkoja löysällä järjestelmällä, ja kun ruvettiin ottamaan ravia, kiristin sitä pikkuhiljaa etten vaan yhtäkkiä.
Huomenna aijon ratsastaa ilman satulaa, kun on paljon aikaa ja vapaapäivä kaiken lisäksi! 

Ens viikolla ei tule postauksia, koska lähden kolmen päivän luokkaretkelle maanantaina, mutta kirjoitan teille huomisen ratsasteluista viikonloppuna. Haluaisitteko te luokkaretkeltä jotain videoita tai pitkän postauksen? Otan joka tapauksessa kameran mukaan sinne, niin jotain materiaalia sieltä tulee. Mennään metsäkartanoon, joka on kuulemma tosi hieno paikka. Paluumatkalla me käydään Kuopiossa kauppakeskuksissa, ja siellä on se uus Hööks kauppa, niin katsotaan löytyisikö sieltä Huilulle jotain! Ostosten esittelyä on siltä reissulta ainakin sitten tulossa loppuviikosta. :) 










13 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja onpa sulla paksu tukka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja mulla on tosiaankin tosi paksut hiukset!:D

      Poista
  2. Ollaan neljä pv siel metsäkartanos c; mut kiva postaus! C:

    VastaaPoista
  3. Ootko aatellu hankkia hevosta jolla voisit kisata esteitä kun huilulla ei voi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon mää harkinnu sitä, mut e halua luopua Huilusta:)

      Poista
  4. Entä sitten jos huilun jalka alkaa oireilla ja sillä ei voi enää sillee ratsastaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan vanhempien sovittu et jos Huilusta joudutaan luopuun niin ostetaan mulle uus hevonen :)

      Poista
    2. Miks täällä puhutaan koko ajan huilusta luopumisesta? Tulee sellanen olo että et Elli itekkään halua sitä pitää vaa mietit koko ajan uutta "hienompaa" hevosta.

      Mutta kiva postaus ja huilu on ihan liian sulonen ja muutenkin tosi kiva blogi sulla :) ! Tsemppiä huilun kanssa, toivottavasti pidät sen lopunelämän sulla

      Poista
    3. Joo kieltämättä mulla tulee haikee olo nuita kommentteja lukiessa, koska itse en aijo helpolla Huilusta luopua! Mutta kiitos!:)

      Poista
  5. Sä kerran tiiät näitä blogeja niin etin sellast luottavaa et siinä kisattas ja kirjottaja alle 15v. Ja ois hyvä jos tekis lisäksi hienoi musa videoit ja kisa postauksii onko mieles? Haluisin lukee tällästä mut onko ees olemas...

    VastaaPoista
  6. aaa... harmi :/ mulla tulee mieleen vaan Tammy ja Rommi mutta en tykkää Rosasta niin ei tuu muita tän tyyppisiä mieleen yhtään :(

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!