Sivut

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Lyhyt videokooste

Tilasin viime viikolla Horzesta uudet nahkachapsit. Maanantaina ne sitten tuli ja ne oli just hyvät! Vähän vain pitkät mutta se on pikkuvika.
Natalia tuli mukaan tallille pitkästä aikaa, ja halusi taas ratsastaa. No eihän siitä mitään haittaakaan ole niin saihan se ratsastaa!










Valitan, koosteesta tuli todella huono, koska videopätkät oli tosi lyhyitä eikä ollut kun muutama video. Mutta toivottavasti tuosta edes jotenkin näkee meidän nykyistä menoa!

Tänään mulla oli taas vähän istuntaongelmia. En meinannut löytää ryhtiä ollenkaan, ja nojasin koko ajan kuulemma hieman eteenpäin. Sitten kun yritin nojata hieman taaksepäin mää lässähdin sinne taakse ja melkein jopa tipuin Huilun pepun päälle. Alkutunnista mulla meni tosi hyvin, mutta lopputunnista keskittyminen mun istuntaan alkoi herpaantua. No mutta Huilu meni taas todella hienosti, ravi tuntui taas paljon paremmalta. Se on nykyään tasainen ja pehmeä.






 Huilun ratsastuksen jälkeen menin vielä hetken aikaa Suskilla ilman satulaa. Suskin ravi kyllä tuntuu niin tasaiselta Huilun jälkeen, tuntuu ettei se pomputa ollenkaan! Suski oli ihan kiva ilman satulaa, sillä en kauheana tykkää siitä satulalla, enkä oikein muutenkaan.




Olisko kellään suositella jotain hyvää valmentajaa, joka ei vaadi liikaa ja on semmoinen hyvä ja opettaivainen. Oon miettiny jos pyytäis jonku valmentajan käymään vakituisesti täällä Ylivieskassa valmentamassa Mua ja Jeminaa vaikka maneesilla. Koska tuntien tarpeessa kyllä olen! :D

12 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Joo kyllä me kummakkin tunteja tarvitaan :D

    VastaaPoista
  2. Mintti on tosi hyvä :) http://mintti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Jeminan blogista luin että olette huilun kanssa jossain vaiheessa lähdössä toiselle tallille. Milloin ja minne? Ja miksi? Ihan kyllä hyvä ratkaisu, saatte vielä enemmän aikaan kun olette tallilla jossa on hyvä pohjainen kenttä ja muuta. Varmasti sulle ja huilulle hyvä ratkaisu! :) on ollut kyllä ilo seurata blogiasi, kun sait huilun niin olit ajatuksiltasi ihan lapsen kengissä mutta hevosenomistajana olet kasvanut henkisesti todella paljon ja toivon kaikkea hyvää sinulle ja huilulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me lähiaikoina olla tallia vaihtamassa, mutta varmaan jossain vaiheessa! Ja kiitos!:)

      Poista
  4. Suosittelen Merviä (http://www.horsepowertraining.fi/)! Me ollaan ainakin päästy hänen avullaan paljon eteenpäin. Seuraava valmennus Ylivieskassa on 14.5., jos kiinnostaa tulla. :)

    VastaaPoista
  5. Muista vaihtaa tuo oikea jalustin oikeinpäin :)

    VastaaPoista
  6. Wou ootte kehittyneet kyllä tosi paljon!:) ei uskois enää samaksi ratsukoksi

    VastaaPoista
  7. Vaativa valmentaja tekee ihan hyvääkin, kun tulee poistuttua omalta mukavuusalueelta. Oppiikin paljon paremmin. Hyvä valmentaja osaa vaatia tarpeeksi, mutta ei liikaa, jotta ratsastajan kehitys on optimaalista. :) Itse ainakin huomaan yksin treenatessa, että tekee helpompia juttuja ja joskus valmentajan kanssa sellasia mitä ei koskaan tekisi yksin, kun on liian vaikeaa, tai tuntuu siltä. Toivottavasti löydätte hyvän. :)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!