Sivut

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Iloinen hevonen

Heti aluksi ilmoitan että oon tosi ärsyyntynyt tuosta Ht.net:in jutusta. Joku Huilun tuntenut henkilö kyselee missä Huilu asustelee ja miten sillä menee, niin jotkut mun lukijoista (tai joitain muita) oli sanonut että Huilu on joutunut lastenleluksi ja sitä ei hoideta hyvin. Mua todella ärsyttää kun pitää mennä Huutelemaan kaikkea ajattelematonta, tai sitten jotkut haluaa Huilun lähtevän multa pois, joka ei tule tapahtumaan.

Mutta sitten olennaiseen! Huilu oli tänään niin iloisella tuulella, että unohdin tuon kommenttiärsymyksen heti. Huilu oli niin korvat höröllä heti odottamassa portilla, ja hörisi innoissaan. En ole ollut kahteen päivään tallilla, olikohan sillä ikävä mua? Mulla kyllä oli ihan kauhee ikävä sitä! Jeminan pappa oli tehnyt meille estetolpat, jotka oli tosi hienot! Maalattiin ne sitten valkoiseksi.





Valmiit tolpat ja puomi

 Suurennettiin meidän kenttää/liikutusaluetta isommaksi, joten siinä mahtuu nyt paremmin ratsastaakin! Mää rupeen nyt taas ratsastamaan enemmän kun tuo kenttä asia on kunnossa ja uudet tolpat!
Juoksutin Huilua siis taas järjestelmällä. Huilusta kyllä näki että innoissaan taas töissä, kun sillä on ollut 2vapaapäivää. Huilu juoksi todella hienosti ilman vastaväitteitä. Olen niin iloinen kun se meni niin nätisti, ei ole aikoihin mennyt niin hyvää, ja uskon että kahdella vapaapäivällä on osuutta asiaan.












Sopiiko kaikille et tekisin sen lupaamani myweek-videopostauksen osina, että joka ilta tulis yks myday. Koska siitä tulis ihan sunnattoman pitkä jos tekisin sen yhtenä osana, ja siinä olis kauhee työ ladata se. 
Ja kiitos vielä kaikille 59lukijalle, ja kohta vihdoin 60raja täyttyy!(: <3

15 kommenttia:

  1. En kyllä yhtään ihmettele, että sua ärsyttää. Itsekin huomasin tuon ht.netin keskustelun ja se oli suorastaan törkeä :(
    Hieno postaus ja ihanat kuvat, varsinkin tuo 8.! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se kyllä tosi masentavaa, mutta onneks oli sit niitä jotka puolusti ja kerto totuuden!:)

      Poista
    2. Tai sitte Huilu oli onnellinen ku käytiin Ellan kans syöttämäsä porkkanoita ;) Ihana Huilu kun oli niin rauhallinen pienen lapsen seurassa :)

      Poista
    3. Hahah, voi olla!:D ja Huilu on kyl kultanen <3

      Poista
  2. Kiva postaus! :) Taas sulla on lisää lukijoita D: Mulla on vieläkin 14 :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) ja kyllä sullekki tullee lissää lukijoita, ota huomioon kui vähän aikaa sulla on ollu blogi.

      Poista
    2. Ellin blogi varmasti ihan niinkin yksinkertaisesta syystä suositumpi kun Elli poistaa mukavan usein! :) Jemina sinun kannattaisi postita useammin ja keksiä mukavia aiheuta ottaa kuvia jne jotta ihmiset kiinnostuisi. Viimeksi maaliskuussa olet postannut. Ellilä tosi vaihtelevia postauksia ja kirjoittaa hyvän pituiset tekstit ja selvästi löytänyt sen ns oman tavan. Tämä on kiva blogi!

      Poista
  3. Mäkin näin sen keskustelun. Mun mielestä Huilulla menee hyvin! Vaikka MINUN mielestäni juoksutatkin sitä liikaa... Mutta se on sinun päätöksesi. Hienon näköiset tolpat! Millon kokeilette pientä estettä? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sen takia oon juoksuttanu enemmän ku mulla on liian pienet tilat ratsastamiseen, mutta nyt on asia kunnossa!:)

      Poista
  4. Huilu voi varmaan hyvin

    VastaaPoista
  5. Onpa todella typerää kirjoitella jossain julkisessa sivustossa "paskaa" sinusta ja hevosestasi. Itse suhtaudun tällaisiin hevosten omistajien huonoihin kohtelukokemuksiin todella vihaisesti, koska eräs nuorehko tyttö joka omisti myös entisen ravihevosen sai todella törkeää kohtelua. Nimittäin hänestä teki vuokratallin pitäjä eläinsuojeluilmoituksen, koska oli mukamas huonosti hoitanut hevosta eikä ole osannut oikein hoitaa ja ratsastaa sillä.. Ja kuinkas kävikään kun eläinsuojelun eläinlääkäri tarkasti hevosen, EI MITÄÄN VIKAA MISSÄÄN MUUSSA KUIN TALLINPITÄJÄSSÄ! Että tällaisia nämä hevosharrastajat on ikävä kyllä, erittäin kateellista sakkia. Osa voi olla toki ihan asiallisia, mutta harvassa niitäkin :) Että asian pointti oli se, että älä missään nimessä anna joidenkin paskanjauhajien pilata sinun ja hevosesi ihanaa yhteistä taivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ite muistan ne ht.netin keskustelut viime vuonna itestäni. Ku olin ostanu ex ravurin nii jopa aikuiset (luulis ymmärtävän ettei nyt ainakaan lapsia haukkuis!) kommentoi että olis ollu parempi elämä montussa kun lapsen pilattavana! Arvaa olinko surullinen kolme kuukautta kun joka päivä tuli uutta ja uutta viestiä ja kaikki vaan haukkumista. Ja naapurit teki kolme kertaa eläinsuojelu ilmotuksen eikä ollu mitään. Kun me ostettiin se, niin siltä paistoi kylkiluut ihan kunnolla.Ja muut luulivat ettei me oltu ruokittu sitä :( Tsemppiä sulle, toi on viel vähä! (VOIS NE IHMISET OLLA PUUTTUMATTA MUITTEN AISIOIHIN,JOTKA EI KUULU NIILLE!!)

      Poista
    2. Toi on kyllä tosi kurjaa!:( Mutta tottakai ihmisten pitää puuttua semmoisiin asioihin, jos hevosta todella pidetään huonosti.:)

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!