Sivut

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Ilmoitus asiaa blogin jatkosta!

Eli minulle tuli paljon semmoisia kommentteja, missä harmiteltiin sitä että blogini loppuu. On ihana tietää että jotkut pitävät minun blogista paljonkin, koska en oo ikinä saanu semmosia kommentteja missä sanottaisiin sitä suoraan. 
Mutta itse asiaan, eli minua vähän harmitti että nyt se että osa on surullisia kun blogini loppuu, mutta päätin että kirjoitan tännekkin välillä postauksia, että se olisi reilua myös semmoisille lukijoille jotka eivät pidä kimppablogeista!


Jotkut ovat toivoneet että tekisin myös lifestyle blogin, mutta itse mietin että olisko jo liikaa blogeja:D Ja en tiiä tulisko sinne edes lukijoita, ja jaksaisinko kirjoittaa sinne, koska ite en ole kovin innostunut lifestyle jutuista. Laittakaa toki mielipidettä haluaisitteko että teen toisen blogin!

7 kommenttia:

  1. Älä tee lifestylee :/
    Mut tää sun blogi on oikeesti kiva! Sun tekstii on mukava lukee ja kuvii on aina paljon =)
    Sitten kysymyksiä;
    millon Huilulla laukataan ekan kerran? Sillä on nätti laukka.
    millon meet Huilulla puomeja?
    ootko kokeillu Huilun kanssa hypätä pientä estettä (40-50cm) niin että itse talutat/juoksutat?

    =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:)
      Ja Huilulla on kyllä nätti laukka! Puomeja oon menny jo monta kertaa Huilulla, mutta esteitä rupeen menemään vasta kun kaikki muu on hallinnassa!(:

      Poista
  2. Mitäpä jos tekisit tänne välillä lifestyle-postauksia? :) minä ainakin kannattaisin tätä ehdotusta!!

    VastaaPoista
  3. Tee lifestyle blogi!

    VastaaPoista
  4. Hei!
    Ihan mielenkiinnosta kyselen, että millanen on sun päivärytmi? =) Kellonaikojen kera olis kiva, jos kertoisit. Tarviiko sun viedä teidän koiria ulos? Yms. muuta rytmiin sisältyvää =)

    VastaaPoista
  5. Kirjoita tähän blogiin välillä lifestyle-juttuja, älä tee uutta :)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!