Sivut

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Videopostaus puhelimella

Olen todella pahoillani ettei postauksia ole tullut, mutta en ole saanut pitkään aikaan kuvaajaa tallille mukaan, ja olen enemmän juoksuttanut Huilua, kuin ratsastanut. Mutta yritän oikeasti nyt ottaa itteäni niskasta kiinni blogin kans, mut en mene vannomaan että postauksia rupeaa tulemaan säännöllisesti, mutta parhaani yritän!

Sain tänään pienen päähänpiston, että kuvaisin videopostauksen teille. Kamera jäi kotiin, mutta kuvasin sen teille puhelimella. Laatu ei todellakaan ole mikään paras, oikeastaan tosi huono mutta siitä näkyy Huilun laukan edistyminen! :) 



Laittakaa kommenttia mitä mieltä olitte videosta, ja haluaisitteko lisää puhelimella otettuja videoita jos en ehdi muuten postaamaan? :)

38 kommenttia:

  1. Juoksutusta, juoksutusta... Huilulla menee kohta jalat jos sitä joka päivä juoksutetaan :/ ja myös sen motivaatio menee kentällä pyörimiseen. Käykää vaikka maastossa:) mutta kiva postaus ja tee vaan lisää tälläsii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmä koko ajan vaa juoksuta, oon juoksuttanu nyt enemmän ku huilulla on ollu muutama vapaapäivä, niin juoksutuksessa se liikkuu enemmän :)

      Poista
  2. Hui miten pehmeä kenttä! Tai siis ihan hirveän paljon hiekkaa siinä. Ole varovainen tuolla pohjalla menee äkkiä jalat pilalle. Hienoa että olet saanut alkaa laukkaa opettaa. Kannattaa opettaa juoksuttaessa se sanasta laukka nostamaan niin helpottaa selästä opettamista. Ja mahd pian kannattaa alkaa opettaa selästä sitä. Ja älä jää pelkästään ympyrää laukkaamaan vaan esim lyhyt sivu ensin jne. Monet opettaa hevoset ympyrää laukkaamaan ja sitten tulee ongelmaa kun pitäisi suoristaa laukassakin. Olet tainnut viihtyä uudella tallilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos neuvoista! Ja joo todellakin olen viihtynyt, parempaa ei olisi tällä hetkellä voinut toivoakkaan :')

      Poista
  3. munkin mielestä kenttä näyttää hirmu pehmeeltä :o mutta hyvin huilu näytti laukkaavan, muista vain ratsastellakkin ja käydä maastossa ettei huilu vaan kyllästy juoksutukseen :) video myös oli tosi kiva, vaikka sen laatu olikin aika huono niinkuin itse sanoitkin! sitten kun seuraavaksi tulee tosi hyvä laukkapätkä niin suosittelen lopettamaan jo ajoissa siihen jos huilu menee hyvin, ettei se vain joudu menemään vielä suht. uutta asiaa liian kauaa :) voisit myös kokeilla piuhoja huilulla laukatessa, ei toki vielä, mutta piakkoin kumminkin! tsemppiä teille jatkossa :3

    VastaaPoista
  4. Wau :D! Ei muuta voi sanoa kuin että hienosti laukkasi nytten :) Edistystä teille on tullut kyllä aika paljon :D

    VastaaPoista
  5. Tällaisia lisää! Kiva video! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi hyvin näyttää menevän! :) Ja en tiedä teetkö tarkotuksella paljon nostoja, mutta se on Huilulle vaan hyväksi. Paljon parempi tehdän monta nostoa ja pieniä laukkapätkiä kuin laukata paljon kerralla koska nostot vahvistaa takapäätä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo mää otan pieniä laukkapätkiä, ja teen nostoja, ja välillä sitten hieman pidempiä laukkapätkiä :)

      Poista
  7. Hienoa edistystä tapahtunut!! Vaikuttaisi että viihdyt hyvin siellä uudella tallilla, tosi kiva! :) Toivottavasti pääsette maastoilemaankin, se on mukavaa vaihtelua teille kummallekin! :)

    VastaaPoista
  8. Söpöjä nuo Huilun pukkiyritykset! :')

    VastaaPoista
  9. Ompa kiva jo nähdä sen laukkaavan, edistystä edistystä! (:

    VastaaPoista
  10. Joo o, taidan mäkin lopettaa blogin lukemisen kun et ikinä postaa..

    VastaaPoista
  11. Mielummin postaat kun sulla on kuvia ja asiaa oikeesti, eikä niin että ns pakotat ittes postaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se on juuri näin!:) Kai te haluatte hyviä ja monipuolisia postauksia, eikä parin lauseen pituisia missä ei ole mitään sisältöä.

      Poista
  12. Meillä ainakin tuo lämppäri oppi nostamaan laukan paremmin tuommosella pehmeällä ("raskaalla") pohjalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaloille vaan todella paha noin pehmeä pohja. Menoa ehkä hidastaa mutta pehmeä pohja rullaa alta liikaa ja on jänteille iso rasite.

      Poista
  13. Mitä järkee pitää blogia kun et koskaan postaa?

    VastaaPoista
  14. Postaat sillon kun postaat :) Ei sitä nyt joka päivä tarvitsekkaan!

    ◘ elamaniheposet.blogspot.fi ◘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elli on postannu viimeks 2,5viikkoo sitte.. Postauksia pitäis tulla ainakin 2x/vk että blogi jaksasi lukijoita kiinnostaa.

      Poista
    2. Ootteko miettinyt että voi olla että ellillä ei ole kuvaajaa tai ketään mukana tallilla eikä halua postata kuvattomia postauksia tai sitten elli ei itse ole edes käynyt tallilla tai on vaan juoksutellut koko ajan eikä hällä ole mitää kerrottavaa siitä... (?) mun mielestä elli postaa kun siltä tuntuu :D

      Poista
    3. Anonyymi sanoisinko että painu vittuun jos sua ei kiinosta. Tämä on hyvä näinkin°

      Poista
    4. Juu kyllä painun. Ei oo mitään intoo tsekata blogia päivittäin siinä toivossa että ois tullut uutta postausta KUN SITÄ EI TULE!

      Poista
    5. Joo siis mää postaan oikeesti aina kun vaan pystyn, ja on oikeaa asiaa etten tuu mitää epämäärästä tänne höpöttämää.

      Poista
  15. Ootteko käyny Huilun kanssa jo tunneilla? :)
    Eikä me tarvita aina jotain asiapostausta. Pelkkiä kuulumisiakin olisi kiva lukea. Esim. Just ootteko käyny tunneilla, miten Huilu on kotiutunu, ootteko maastoillu, onks huilulla tarhakaverien kaa välit ok ja ootko saanu sieltä tallilta kavereita?
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nuista mää kyl voisinko tehä postauksen! Oon lähössä mummolaan niin yritän sen jälkeen väsäillä teille jonkunlaista postausta!:)

      Poista
    2. Voisitko myös kertoa miten arkesi hevosen kanssa muuttui tallia vaihtamalla? :) on niin erilaiset tallit. Varuste ja ruokinta postaukset olisi kanssa mielenkiintoisia. Tai miten olisi kysymyspostaus jos ei niin ole nyt intoa kirjoittaa? :) kuviksi postauksiin riittää ihan vaikka puhelimella otettu kuva tarhassa ja tallissa jne. Ei aina tarvitse olla ratsastuskuvia! :)

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!