Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

MyWeek: Keskiviikko

Tästä videosta tuli hieman pitempi kuin muista videoista, utta tuskinpa se teitä haittaa!;)




                                                                  Linkki Videoon



Mää nyt varmaan huomenna ratsastan Huilulla kun ei ole enää jalka kovin kipee, laitetaan siihen varalta yöksi tukiside. Mutta Suski tuli siis neljänneksi raveissa, joka oli tosi hyvä suoritus! 
Tässä myös maanantain ratsastuksesta kolme kuvaa. 





20 kommenttia:

  1. Onko noi jalustinten lenkit pinkit? :D Vähän ihanat! :)

    VastaaPoista
  2. Yrittäkää pitää ravi yllä edes pari kierrosta ja sitten vasta kehutte, kun hevonen lopettaa ratsastajan pyynnöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin valitetaan, ettei Huilulla ravata ollenkaan ja nyt valitetaan kun ravataan edes vähän. Siitä se lähtee :) Ei kehitystä voi tapahtua, jos ei lähde omalta mukavuusalueeltaan pois (tässä tapauksessa ettei ravata). Pieniä pätkiä (vähän pidempiä kuin tässä videossa ja kevyttä ravia) aluksi, ettei aloita liian raskaasti :) Paljon tsemppiä, pitää vaan rohkaistua kokeilemaan niin kyllä se siitä! Pian huomaatkin, ettei ravi tunnu enää ollenkaan yhtä hankalalta :)

      Poista
    2. Juu ja nyt on tuo uusi satulakin niin Huilu liikkuu paremmin, rennommin ja reippaammin!:)

      Poista
    3. Videolta huomaa että Jemina ei anna huilulle tilaa ravata. Kädellä nappaa aina suusta kun huilu vähänkin liikkuisi eteen. Keventää pitää jos ei tuon vertaa osaa istua käsi aloillaan. Hevoselle kurjaa pyytää ravia ja sitten heti nypätä suusta ja istuistua vastaan. Antaa todella ristiriitaisia apuja hevoselle. Sinuna en antaisi jeminan enää ratsastaa jotta ei huilu opi huonoja asioita. Itse nyt vaan selkään ja kevennä ravissa ja anna tilaa. Rahaa edes kaksi kierrosta putkeen. Tuollaisia parin askeleen pätkiä ei kannata tehdä hevonen menee vain hämilleen ja jännittyy. Kyllä se siitä kun annatte hevoselle mahdollisuuden toimia niinkuin pyydätte

      Poista
    4. Olen tuo ylempi ano.En ole ennen kommentoinut
      Ei pidä ottaa valituksena, vaan neuvoina :)

      Poista
  3. Juokseeko Suski siis vielä raveissa..? Jos juoksee, niin sitten on turha opettaa sille mm. laukkaa ja esteitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä sun kannattaa kysyä Jeminalta :)

      Poista
    2. Mulle ainaki eero sano että suskin kans keskitytään raviurheiluun ja ratsukoulutusta ei jatketa. Vaan jemina saa kyllä suskilla ratsastaa mutta mihinkääm valmennuksiin ei rahaa laiteta

      Poista
    3. öö tiia oot kyllä ymmärtäny väärin :D
      Mulle se on vasta puhunu nuista asioista ja on ihan eri mieltä :D

      Poista
    4. Ok. Enhän ookkaan pitkään aikaan kereny käydä niin en oo varma :) mutta hyvä jos nyt enemmän panostatte ratsastukseen :)

      Poista
  4. Munki mielestä jemina vetää heti huilua suusta kun pitäs ravita niin ei kait se oo ihmekkään jos toinen ei pysy ravissa

    VastaaPoista
  5. Ihan mielenkiinnosta tässä huomauttaisin pari seikkaa, kun itsekin omistan hevosen pienellä maalaistallilla ja puitteet siellä eivät ole kovin ihmeelliset. Tutustuimme hetki sitten uudistettuihin Eviran antamiin eläinsuojelulakeihin, joka koskee mm. tallin korkeutta ja esimerkiksi karsinan pinta-alaa. Totesimme itse, että meidän pienessä maalaistallissa, joka on navetasta talliksi aikoinaan muutettu, ei riittänyt korkeus täyttämään näitä uusia määräyksiä. Haluaisin siis huomauttaa, että kannattaa tutkia ja mittailla näitä asioita ammattilaisen kanssa, kuten myös esim. ilmankosteutta ja hygienia-asioita, sillä uudet lakimääräykset ovat hyvin tiukat. Ja se olisi ikävää jos talli täytyisi sulkea kokonaan puutteiden vuoksi. Hyvää kevään jatkoa teille ja toivottavasti kehitystä alkaa pian tulla Huilun kanssa sekä vastoinkäymiset jäisivät mahdollisimman vähäisiksi! :)

    VastaaPoista
  6. Tää oli tosi kiva postaus =)
    Aika jännä, ku Suski menee viel raveis :O
    Mutta oon samaa mieltä muiden anojen kanssa tosta ravaamisesta, vaikkea asia kuulukkaan minulle.
    Sun mydayt on kyllä parhaita! :D Ja musiikit best !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne oli vain harjoitus ravit, pappa halusi vain läpällä mennä sinne. Ei me nyt enää ravi radalle juokseta! En itse pidä ollenkaan koko ravi urheilusta!

      Poista
  7. Elä välitä ht.netistä :/ ja ei pahalla mut mua ärsyttää aina kun joku kirjoittaa mä--> mää. Mä tarkoittaa minä ja lammas sanoo mää :'D ehkä kaks ja puol vuotta mitä lukios oon ollu on liikaa kun tämmöset ärsyttää

    VastaaPoista
  8. Kuvista kattoen niin huilullahan on jo hyvä karva! :D mulla on vielä tekemistä, että saa tallin lämpöset tollaseen karvaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Huilun karva on parantunut kun oon ruvennu syöttämään sille Chian siemeniä. :)

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!