Sivut

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Irtojuoksutusta ensimmäistä kertaa!

Heti alkuun sanon että loput MYWeek videoista eivät tule, koska puhelimeni poisti kaikki minun videoimat pätkät!:/

Tänään irtojuoksutettiin hevosia. Huilulla on ollut koko viikonloppu vapaata, joten nyt oli vähän rankempaa liikkumista. 
Huilu oli todella likainen, joten harjasimme ne laitumella. Huilu oli oikein leppoisalla tuulella. mutta energinen. Otettiin tallista juoksutuspiiska, ja käskettiin hevoset pian liikkeelle. 
Ne ampaisivat heti kauheaan kiitolaukkaan, ja pukittelivat innoissaan. Ne selvästi nauttivat juoksemisesta.








Hurja vauhti!
 Sai siellä olla välillä pissat housuissa että hevoset hyppää aidan yli tai juoksee aidan läpi. Mutta onneks sen verran järkeviä hevosia että ei ne karkuun lähde!

"äkkiä piehtaroimaan ettei tarvi juosta, ei mami varmaan näe"

Huilu yrittää lentää





Niin väsyneenä liikunnan jälkeen
 Ja nyt sitten paljastan sen mun ja Jeminan projektin. (suurin osa varmaan huomannut jo Jeminan blogista)
Meillä on siis nyt uusi blogi, joka on meidän yhteinen. Mulle vaan tuli mieleen että onko meidän järkevää kirjoittaa aina samoista tapahtumista kahdessa eri blogissa. Liittykää ihmeessä lukijaksi! En kirjoita tänne nyt mitään, ja katsotaan että rupeatteko te lukemaan tuota toista blogia, ja kommentoimaan sinne ja liittymään lukijaksi, ainakin toivomme niin! Jos tuo blogi ei lähde käyntiin hyvin, niin poistamme sen ja jatkamme omien blogiemme kirjoittamista. Mitäs pidätte ideasta?:) Uusi blogi ei ole vielä oikein kauniin näköinen, mutta muokkaamme sitä parhaillaan.
Uuteen blogiimme pääset  Tästä!
Tiistaina mennään siis Inkan kanssa maneesille. Inka vissiinkin ratsastaa Huilulla siellä, mutta ottaa omankin hepankin mukaan!:) Koitan ottaa sieltä kuvia sitten, ja kirjoitan siitä postauksen tuonne uuteen blogiin, en tänne!(;

Tein myös pitkästä aikaa videon minusta ja Huilusta!:) Mitäs pidätte?
 

16 kommenttia:

  1. Tämä yhteinen blogi vaikuttaa todella hyvältä idealta. Pidättehän tämän blogin siistinä kommenttien suhteen? Mukavampi tulla lukemaan ainakin minusta kun kommentointi säilyy asiallisena. :)

    Muistittehan hoitaa alku ja loppu verkat kun videosta ei käynyt ilmi?? Meillä ainakin hepat irtojuoksutuksessa niin innoissaan että eivät malta kävellä niin pakko ottaa liinassa alkuverryttelyt ja lopuksi liinassa vähän ravia ja kävelyä reilusti ympäri kenttää. Irtojuoksutuksessa pääsevät hyvin tuota laukkaakin treenaamaan.. Hyvä hyvä. :)

    Laitoin tänne kun ei toiseen blogiin päässytkään kommentoimaan. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis ne itsekseen siellä ravailivat itsekseen!(: Mutta kiitos kommentistasi! Ja miten siellä ei pysty kommentoimaan?:o

      Poista
    2. Ilmeisesti tarvitsisin tunnukset ?? En tiedä, tai sitten en vain osannut :) En ainakaan huomannut samanlaista nimetön kohtaa kuin täällä :)

      Poista
    3. Aivan! No määpä laitan ton kommenttijutun oikein!(:

      Poista
  2. Hienoja kuvia ja ihana video! Ootte kyl hyvä pari! :)

    VastaaPoista
  3. Höh loppuu kyllä minulta lukeminen :( Ellin blogi ollut kiva, jeminan blogi erittäin tylsä eikä kiinnosta niinkuin huilun jutut. Olen muutenkin aina inhonnut kimppablogeja kun ne on niin sekavia lukea kun tiedä kuka kirjoittaa milloinkin jne. No mutta hyvää jatkoa Elli ja huilu! Toivottavasti saatte hiukan rotia ratsastuksiin niin teitä voisi joskus kisoissakin nähdä. Itse kisaan Oulun seudulla 10v lv ruunalla jonka olen itse kouluttanut raviradalta pari vuotta sitten alkoi meidän yhteinen taival ja heb ja re 100 on kisoissa menty! :) ajamassa käydään kerran pari kuussa silti hyvää vaihtelua ja molemmat tykkää. Hevonen saa kärryillä päättää vauhdin ja minä askellajin ja molemmilla ajatukset nollautuu ja mieli virkenee :D. Lämppärit on huippuja kun voi tehdä vaikka ja mitä kun vaan alusta asti tietää mitä tekee niin saa kivan ratsun. Toivottavasti tekin löydätte vielä sen oikean tien mitä kulkea, hetken on teillä näyttänyt menevän vähän huonompaan suuntaan koulutus suosittelen ratsuttajaa jolla opetettqisiin laukka jne eli perusasiat kun nyt huilu ei vielä osaa perusasioita. Tekisi hyvää käydä pari kuukautta osaavan opissa niin olisi mielekästä sulla jatkaa kun nyt näyttää tosiaan että ei oikein etene. Lihakset tippunut mitä sai koulutuksessa jne. Tsemppiä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kurja:/ Mutta muutin mieleni että kirjoitan tänne ehkä 1x viikossa, jos joitakin ei kiinnosta tuo meidän yhteinen blogi!

      Poista
    2. Ehkä Jemina asenteesi ja tapasi vastailla on juuri se syy miksi blogisi ei ole mukavaa lukea. Kirjoitat tosi harvoin ja silloin kun kirjoitat niin ei se teksti mitenkään kovin hääviä ole :/ turha sinun on Ellin blogiin tulla vastaamaan noin tympeänä. Paranna blogiasi kun olet kyllä saanut ehdotuksia miten blogi olisi parempi. Mutta et kuuntele toisten neuvoja. Elli ottaa opiksi ja selvästi haluaa kehittyä bloggaajana sekä ratsastajana. Sinulla on aika ikävä asenne. Ei kaikista vain ole blogin pitäjäksi turha siitä on nokkiinsa ottaa jos Ellin blogia kehutaan ja harmitellaan sen loppumista ja huonon blogin alkamista

      Poista
    3. No mää oon sit tälläne :D ja ei oo tullu muuta ku ratsastukseen neuvoja, ei blogiin :D

      Poista
    4. On tullut mm postaat todella harvoin siitä on usein sulle mainittu jne. Ihan sama minulle siis, oma on blogisi ja sinun asiasi jos et osaa neuvoja poimia ja lukea viestejä. Ei me mitään siinä menetetä jos et halua parantaa blogiasi ja kirjoitustapaasi, ikävä kyllä lukijoita ei tule jos ei blogin ulkomuoto jne ole hyvä. Tekstisi on tönkköä ja usein se asia ei sieltä selviä vaan on ns löpinän tyylistä ilman pointtia. Portaat hyvällä tuurilla kerran viikossa. Kuvat on kaikki samanlaisia tai oudoista kuvakulmista jne. Todella typerää ns raivota meille Ellin lukijoille siitä ettet ole saanut blogiasi toimimaan kun siinä nyt vaan on moni asia ei kauhean lukijaystävällistä :/

      Poista
  4. Minäkään en kyllä tykkää yhteisestä blogista. En tykkää jeminan kirjotustavasta ja se ei oikeestaan ees kerro mitään. Sä osaat paremmin kirjottaa ja kertoa mitä teette huilun kans. Varsinki ne postaukset on hyviä missä ootte käynyt maneesilla um. Kun jeminalta ei sellasia tuu ollenkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tarvii tulla toisen blogiin haukkuun toisen blogii.. tyhmää :D

      Poista
  5. Tosi kiva postaus ja ihana banneri! Oletko itse tehnyt bannerin?

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!