Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

MyMeek: Tiistai

Joku varmaan huomasi että latasin tän jo eilen illalla, mutta tässä tämä nyt on:)



             
                                                           Linkki videoon

Määen yhtään tiedä mitä tulolle laadulle kävi, mutta koittakaa kestää tai jättäkää kattomatta:D
Selitän tässä vähän paremmin tuon mun jalan. Eli se on varmaan venähtänyt tai nyrjähtäny tai menny pois paikoiltaan kun olin Jeminan kans menossa tallille maanantaina, ja otin semmoisen nopean juoksulähdön, ja siinä jalkaani sattui ihan vietävästi. Nyt en voi edes koukistaa mun nilkkaa mihinkään suuntaan niin en voi ratsastaa. Ja ilman satulaa mentäessäkään en voi vaan roikottaa jalkojani löysänä alaspäin, joten Jemina saa ratsastaa Huilulla. Se oli eilenkin niin innoissaan!:) Mutta enköhän pääse tässä lähiaikoina taas selkään!

8 kommenttia:

  1. Elli laitoin ne kuvat sähkäriisi jossa ratsit sillon huilulla kun se "onnettomuus sattu"

    VastaaPoista
  2. Joo mää tarvitsinki niitä! Kiitos!:)

    VastaaPoista
  3. Miksi ette ravanneet "esteen" yli? Olisi paras heti alusta opettaa hevoselle mikä esteen tarkoitus on ettei tule myöhemmin ongelmaa kun hevonen ei suostukaan kuin kävelemään yli kun pitäisi ravata tao mieluiten laukata. Milloin aiotte edes laukata? Sekin kannattaisi aloittaa jo jotta lihaksisto alkaisi kehittyä. Olette aivan liian pelokkaita opettamaan hevosta. Aiotko vielä laittaa huilun ratsutukseen? Blogisi on kiva kirjoitat hyvin jne mutta nuo ratsastus asiat ihmetyttää tosissaan kun huomaa kuinka arkoja olette etenkin Jemina. Nyt rohkeasti joka päivä ratsastusta ja laukkaa jo mukaan edes nostoja liinassa jne ja myös esteitä ravissa. Laukkaakin helppo opettaa esteen perään kun hyppy on laukka askeleen tapainen ja siitä helposti hevonen jatkaa laukassa kun sen antaa ravata esteelle ja hypätä sitten antaa esteen päällä laukka avut ja sanoo samalla laukka. Opettaa liinassakin nostamaan laukka sanalla laukan. Tekisi oikeasti hyvää teidän nyt rohkistua jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meen heti ravisskin esteitä kun mun jalka paranee! Ehkä mää en oo kunnolla uskaltanu mennä kun sillä sen ravi on nii epätasaista. Mutta ens viikolla meen maneesiin yhden Inkan kans niin se menee sillä(:

      Poista
    2. Älkää ainakaan alkako opettelemaan laukkoja niinkuin yllä oleva ano mainitsi, laukkaamisen harjoittelu pidetään esteistä ehdottomasti erillään näin alkuun! Esteille teillä ei ole mitään kiirrettä, eli keskittykää nyt muihin tärkeämpiin asioihin ja ensin ravi hallituksi ja kauniiksi, ennenkuin selästäkäsin laukkoja kannattaa opetella. Juoksuttaessa laukkoja voi alkaa kokeilemaan

      Poista
    3. En tarkoittanut että laukkaa opeteltaisiin esteillä vaan siinä helppo tukea laukan alkeita kunhan ensin osaa muuten laukan alkeita. Liinan päässä paras aloittaa ilman ratsastajaa ja opettaa tietystä käskystä nostamaan joka helppo sitten selässä alkuun käyttää jotta oppii pohkeet

      Poista
  4. Viekää ihmeessä vielä ratsutukseen ja mieluummin pidemmäksi aikaa kuin kuukaudeksi,jotta siitä on varmasti hyötyä :) kuukausi on aivan liian lyhyt aika, varsinkin kun kotona ei niitä oppeja pidetä yllä.
    Yrittäkää vaan rohkeasti mennä selkään ja ravata ja huomaatte kohta että jännitys on poissa :)

    VastaaPoista
  5. Ratsuttajalle pidemmäks aikaa ja sillä aikaa sinä valmentautumaan ja/tai tunneille osaavilla hevosilla. Punnitkaa eri ratsuttajia älkääkä katsoko pelkästään niitä jotka on lähellä. Kauempaa voi löytyä edullisempi ja parempi ratsuttaja, mutta toki voihan semmonen löytyä läheltäkin.

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!