Sivut

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Synttärisankari!

Arvatkaapas kenellä oli tänään synttärit? No Huilulla tietty, 8vuotta jo täynnä! <3
Sara tuli meille koulun jälkeen, ja lähdettiin kauppaan. Ostettiin Omenoita, porkkanoita ja kauraleipää Huilun synttärikakkuun. Kakku maistui Huilulle tosi hyvin! 




Eilen kun ratsastin Huilulla, Huilulla oli paljon virtaa kun sillä oli maanantai vapaata. Huilu tuntui muuten tosi hyvälle ratsastaa, mutta se meinasi hieman ryöstää välillä, eikä malttanut pysyä paikallaan. Mutta ei se mua silleen haittaa, koska tykkään ratsastaa reippailla hevosilla, enkä semmosilla jota pitää hakata raipalla koko aikaa (kokemusta on). 

Yritin eilenkin saada Huilua taas asettumaan sisäänpäin, ja myötäsin Huilun liikkeille. Pidin pohkeet Huilun kyljissä, sillä Salla kehotti mua nyt harjoittelemaan sitä, joten teen työtä käskettyä! Ratsastusaluetta on levennetty hieman, mutta pituutta kaivattaisiin vielä lisää.
Yritin tehdä mahdollisimman erilaista tehtävää kuin aina ennen. Otin pitkillä sivuilla ravia, ja laskin käynnille, ja taas heti uudestaan raville, ettei Huilu lähtisi ennakoimaan ennen raville nostoa, eikä totu vaan samaan tehtävään. Tein paljon voltteja ja suunnan vaihdoksia, jotta Huilu pysyy kuulolla.
 






Suski oli tänään harjotusraveissa, niin me vietettiin Huilun synttäreitä! Kakun jälkeen otettiin se ulos ja otettiin synttärikuvia!
Annettiin Huilun maistaa hieman vihreää ruohoa kentän vierestä, ja kyllä maistui! Ei meinannut enään ollenkaan lähteä työn tekoon kun ruoho kiinnosti enemmän. Saatiin se sitten pois sieltä! :D







Juoksutin Huilua pitkästä aikaa taas juoksutusjärjestelmällä! Laitoin sisäremmiä taas hieman kireämmälle jotta se ei puskisi niin paljoa lapa edellä. Ei se enää niin paljoa puske kuin ennen, ja sen ravi on tosi hyvän näköistä jo. Huilu ravas tosi hienosti oikeaan kierrokseen, ja oikeasti näyttää jo tosi hyvältä, vaikka itse sanonkin. 
Huilulla oli virtaa, sen huomasi vasta toiseen suuntaan juoksuttaessa. Juoksi aika lujaa eikä oikeen kuunnellu. Jeminakin halusi kokeilla juoksuttamista, ja saikin juoksuttaa Huilun loppuun. Olen kyllä ylpeä Huilusta, se on niin vauveli vaikka kahdeksan vuotias onkin! :3










14 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin vasta, mutta oon lukenut jo monia sun postauksia! Tää on tosi kiva blogi ja sulla on tosi hyvälaatusia kuvia ja videoita! Ja sulla on tosi komee heppa. :)
    Jään kyllä lukemaan sun blogia pitkäks aikaa! :)

    PS. ihanan värinen riimu! :3

    VastaaPoista
  2. Huilu on kyllä saanut tosi hyvin massaa! :) Hyvähyvä, tsemppiä teille. Ootte molemmat kehittyny hurjasti :)

    VastaaPoista
  3. Onnea Huilulle!(:

    VastaaPoista
  4. Anteeks kun utelen, mutta milloin alatte harjoittelemaan laukkaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä vielä, mutta en halua kiirehtiä sen asian suhteen! :)

      Poista
  5. Huilu on oikeesti edistyny tosi hyvin! =)
    Ihana, kun talvikarva lähtee niin Huilusta tulee punanen :3
    Onko Huilulla hellittelynimiä? Esim. Huiluli, Huiluska yms. :D

    VastaaPoista
  6. Tuoretta leipää joka ei ole kuivaa ja rapeaa ei saisi antaa hevoselle ollenkaan. Se muuttuu suussa mössöksi jolloin hevonen voi helposti saada ruokatorventukoksen tms.

    VastaaPoista
  7. Luinko väärin viime postauksessavai oliko teillä joku valkku tässä lähiaikoina? En jaksa palata edelliseen postaukseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo kuullu väärin. :D me mennään valkkuun keskiviikkona.

      Poista
  8. Vau, täytyy sanoa että olette kehittyneet, varsinkin Huilusta sen näkee ulos miten on tullut lihaksia ja ilmettä enemmän! Toivottavasti pääsette laukkaamaan jossain vaiheessa jonkun kokeneen ohjastuksessa, mutta ei sillä vielä kiire ole. :)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!