Sivut

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kuumia ja rentoja päiviä

Oon nyt antanut Huilun tervehtyä ihan rauhassa, enkä ole liikutellut sitä paljoa. 
Yhtenä päivänä päätettiin irtojuoksuttaa hevosia tarhassa. Huilulla oli ollut monta vapaapäivää, joten sitten hieman rankemmin.  
Kun tarhassa oli kasvanut juuri vihreää, maukasta ruohoa ei tietenkään juokseminen kiinnostanut yhtään. Saatiin ne kuitenkin sitten hieman juoksun makuun, ja Huilu innostuikin juoksemisesta ihan kunnolla! Se juoksi koko ajan, vaikka raippaa ei käytettykkään. Se pukitteli ja juoksi niin lujaa minkä vaan pääsi, ja pukitteli ja riehui. Siitä ainakin tiesi että tervehtynyt se ainakin on! :D
Tänään päätettiin sitten käydä maastossa taluttelemassa Huilua. Huilu oli tosi hyvällä tuulella, ja olikin innoissaan heti lähdössä. Laitettiin se välikköön ja laitettiin suitset päähän ja mars matkaan. 




Mentiin tuommoiselle pikkuiselle hiekkatielle, jossa aijomma ruveta maastoilemaan enemmänkin. Se on tosi hyvän mittainen, eikä siinä juuri koskaan kulje ketään. Huilu on alkanutkin tottumaan tuohon reittiin, ja se oli jo tosi rauhallisesti. Koiraa se vaan säikähti kun yhtäkkiä meidän vieressä haukahti iso koira, ja astui sitten mun jalalle (huom vaan kroksit jalassa :D). 
Ruvetaan menemään enemmän tuota reittiä, ja pian varmaan päästään jo ratsastaenkin menemään! Kesällä on sitten ihana mennä ilman satulaa maastoon kuumana päivänä. Sitä en malta kyllä odottaa.
Ollaan Huilun kans ruvettu harjoittelemaan kumartamista, ja se rupeaa pikkuhiljaa sujumaan! :)

maailman ihanin <3




6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ihana postaus! Ootte kyl söpö pari! ;)

    VastaaPoista
  2. Nyt kun Huilu on ollut levossa hetken aikaa niin kannattaa aloittaa liikutus kevyesti, ettei esim jalkoihin ala keerääntyä nestettä. Mutta kiva mun poju on taas terve :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläinlääkärin määräys oli että se pitäisi liikuttaa hikeen asti lähipäivinä, että kaikki lima mitä siitepölystä on kertynyt lähtee liikkeelle! :)

      Poista
  3. Huilu näyttää nyt paljon paremmalta mitä aiemmin!:) En tiedä johtuuko se kevään/kesän tuomasta valosta, mutta Huilu näyttää terveemmältä; Iloinen ilme ja karva kiiltää.

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!