Sivut

lauantai 10. toukokuuta 2014

Liukas kenttä

Minulta kysyttiin Askissa paljon Huilusta rakennekuvaa, ja mää lupasin ottaa niille sen. Otimme myös ennen ratsastusta kuvia Huilusta, ja uudesta riimusta, niin tekin näette sen vähän paremmin, ja Huilun päällä!
Oli tosi inhottava sää, joten kuvista ei tullut kovin hyviä. Ripotti sadepisaroita ja oli hämärää.




 Sitten vain varusteet Huilulle ja menoksi!
Huilu tuntui alkukäynneissä virkeältä ja mukavalta, ja odotin hyvää ratsastukselta! Huilu oli ravissa tosi mukavan ja rennon tuntuinen. Se meni tosi rennosti, ja varmin askelin. Sen ravi tuntuu jo todella tasaiselta, ja se kantaa itseään paljon paremmin, joten selässäkin tuntuu jo paljon paremmalta istua.
Kenttä oli vaan harmittavan liukas tämän päivän sateen jäljiltä, joten Huilu hieman liukasteli ravissa. Päätin sitten mennä ravia vaan toisella pitkällä sivulla, jossai ei ollut liukasta mutaa.
Huilu osaa pitää päätään jo alempana, ja se tuntuu selvästi selkään että se tekee selälläänkin töitä, josta olen todella iloinen!:) Rakenne kuvastakin huomaa että sille on tullut paljon lihaksia.



Uusi raikkaan värinen huopa!:)

 Huomenna me mennään maneesille! Jemina ja Suskikin tulee pitkästä aikaa. Mennään sinne koska toi meidän alue on niin huonossa kunnossa, että pääsee menemään kunnolla.
Haluaisitteko te että teen videopostauksen sieltä maneesilta, vai haluatteko ihan normaalipostauksen, taikka videokoosteen? Laittakaa kommentiboxiin ehdotuksia! 

 

21 kommenttia:

  1. Monelta meette? Voisin tulla vaikka kuvaileen teitä jos vaan aikatauluihin passaa :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Elli! Aattelin nyt suoraan kysyä sulta yhtä juttua. Oon hevosalan koulutuksen projektia tekemässä, missä pitäs "käyttää" nuorta/projektia ns. näyttöhevosena. Olisko Huilua mahis käyttää siinä? Eli mun tarviis vaan muutaman kerran käydä teilla siellä tai maneesilla ratsastamassa, ja samalla sun blogikin sais kuuluisuutta kun kertosin miten hienoo oli päästä näin blogin kautta tutustumaan ja tekemään tätä projektia :) ? Mä olen siis 19-vuotias tyttö ja mulla on kokemusta paljon jo ennen hevosalalle lähtemistä. Oon kisannu koulua HeA ja esteitä 110cm.
    Terkuin Jannika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähetäs mulle sähköpostia niin jutellaan enemmän!:) elliheikkila@hotmail.fi

      Poista
  3. Videopostaus! Olis kiva myös joskus nähdä videoita huonommistakin pätkistä :) Yleensä kun julkastaan kaikista parhaimmat kuvat / videot niin joskus olis mukava joku pitkä leikkaamaton video!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oon yleensäkin laittanut koko videon, enkä erotellut parhaita ja huonoja pätkiä toisistaan :)

      Poista
    2. Okei! No sithän teillä taitaakin mennä paremmin kuin luulin!:) Oon olettanu että oot laittanut blogiin vaan parhaita pätkiä kuten useimmat tekee. (jonka kyllä ymmärrän, ei kukaan halua haukkumisia huonosta ratsastuksesta yms mut ois kiva nähdä joskus sitä "totuuttakin" eikä vaan hyviä pätkiä)

      Vielä kun saisit Huilun taipumaan pohkeen ympäri niin se kulkis ympyrälläkin tosi hyvin:) Onnee jatkoon!

      Poista
  4. Laukkaatko maneesilla ois kiva nähdä ekat laukan nosto kokeilut :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä usko, mun mielestä ekoissa laukannostoissa olis hyvä olla kokeneenpi kuski selässä :D

      Poista
  5. Vautsi! Huilustahan on tullut ihan super hienon näköinen!
    Ja minua on jäänyt jotenkin vaivaamaan se että minkä ikäinen tuo Tiia on joka teitä auttelee? :)
    Mutta teidän menoa on nykyään tosi mukava seurata, odottelen innolla aina uutta postausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) ja emmääkää itse asiassa tiiä, ehkä jtn 20?

      Poista
  6. Moi Elli! Noissa ratsastuskuvissa pohkeesi näyttää olevan aika edessä! Kerroit yhdessä postauksessa ravissa pysymisen vaikeuksista. Ehdotan että siirrät pohjetta vähän taaksepäin niin jalka ei ole hevosen kainalossa. Jos jalkasi on tuola kainalossa, se haittaa hevosen raviliikettä, joka voi johtaa huonoon raviin. Eli siirräppä pohjetta taaksepääin! :)

    VastaaPoista
  7. tee pitkä videopostaus missä näkyy enemmän ratsastusta kuin yleensä:)

    VastaaPoista
  8. Oko teillä mahdollisuutta isommalle ratsastusalueelle, kun tuo on aika pieni. Niin mahtuisitte ravaamaan koko kenttää yms. Muista ratsastaa kulmat tarkasti etkä anna Huilun oikoa ollenkaan! Kun saavut kulmaan asetat hevosta suuntaan minne käännät ja sisäpohkeella vastaat. Sisäpohje painaa kylkeen ja sisäohja asettaa ja ulko-ohja jostaa ulospäin.
    Toisena vinkkinä. Muista, että tää on vaan ehdotus. :)
    Voisit miettiä Huilun laittamista koulutukseen n. 1kk-2kk, muutamalla viikolla ei pitkälle pötkitä. esim. Tässä lähiseudulla Mervi Pakolan koulutus olisi hyvä. :) Sitten silläaikaa kävisit itse tunneilla muutaman kerran viikossa, niin kummatkin kehittyisi rauhassa. :) Muista, että oln vain ehdotus.

    Onnellista jatkoa teille! ♥

    VastaaPoista
  9. https://www.facebook.com/horsepowertraining/posts/431707930306079

    Siinä ois teille! Viimeinen ilmoituspäivä kyllä jo tänään, mutta ;)

    VastaaPoista
  10. Kiva postaus, ja ihana tuo uusi riimu ja huopa. :) Video postaus olisi kiva sieltä maneesilta.

    Esittely blogistasi --> laamaelamaa.blogspot.com. Olisi kiva jos jättäisit kommentin. :)

    VastaaPoista
  11. Heii tosi kiva postaus! Ootte Huilun kaa kehittyny iha älyttömästi! Sun istuntaki on parantunu iha helkkaristi!:) yks vinkki: ku kevennät nii yritä saaha polvet rennoksi nii saat ryhdin pysymään ravissaki hyvänä(: Ootte tosi hyvä pari!

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!