Sivut

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Postailuun tulossa taukoa

Syy postaustaukoon on se että lähden huomenna luokkaretkelle, ja ehdin kirjoittaa postauksen vasta perjantaina! Mutta lupaan perjantaina tehdä pitkän kuvapostauksen luokkaretkestä, ja Jeminan blogista voitte seurailla Huilunkin kuulumisia!

Eilen tallilla kävi meidän äitin serkku Noora, jonka piti tulla jo syksyllä käymään. Sen käymisestä oli tosi paljon apua! Juoksutin Huilua ja Noora neuvoi vieressä. Paljon virheitä löytyi, mutta niitä saatiin tosi hyvin korjattua. Yksi suuri virhe oli että Huilu on asettunut ulospäin ja kulkee lapa edellä. Noora kiristi sisäpuolen remmiä jotta Huilu ei asettuisi ulos. Noora sanoi että Huilun meno parani koko ajan tosi paljon! Neuvoi myös remmien laittoa, mikä auttaa myös hevosen asettumiseen. 
Sitten Noora kävi Huilun selässä, ja ei antanut Huilun mennä lapa edellä, ja käski sen asettua sisäänpäin. Se myös käski Huilun mennä muodossa, eikä antanut sen pitää päätään taivaita kohti. Minäkin kävin Nooran jälkeen selässä, ja Huilu tuntui tosi paljon paremmalta ratsastaa kuin ennen! Harmi vaan että Noora asuu tosi kaukana täältä, joten pääsee harvoin käymään täällä. Mutta se tulee taas kesällä ja on täällä pitemmän aikaa, joka on ihan mahtava juttu!
Kuvia ei siltä päivältä ole.Noora kehui myös Huilua tosi paljon, ja sanoi että Huilu todella kuuntelee mua.´, ja luottaa muhun.










Tänään ratsastin vasta illalla Huilulla, kun ei ollut aikaa päivällä. Huilu tuntui tosi hyvälle eilisen jälkeen, mutta kun ravia otin ei se ollutkaan kovin hyvä.
Yritin tehdä mahdollisimman paljon juttuja, mitä eilen opeteltiin, ja Huilu keskittyi ja kuunteli hyvin. Kyllä Huilusta huomasi että yritti parhaansa ja muisti eiliset jutut.
Mää uskon että Huilun tahmeus ja muutenkin liikkumisen haluttomuus johtui siitä, että sillä on lavat jumissa, ja kivennäisen vaihtamisesta. Se ei syönyt sitä mielellään ja heti sen jälkeen siitä tuli tuommoinen. Rupesin sitten antamaan sille sitä vanhaa kivennäistä, ja Huilu tuntui taas paremmalle ratsastaa.






Päätin sitten ekaa kertaa kokeilla ravissa mennä yhtä puomia. Ensin mentiin se käynnissä, ja Huilu meni rohkeasti ja hienosti sen yli. Ensin piti tottakai vähän kytätä että mikä se on. Sitten tultiin ravissa. Ensimmäisellä kerralla ravi meinas hyytyä ennen puomia, mutta annoin voimakkaasti pohkeita ja se meni reippaasti puomin yli. Olisin odottanut isoja loikkia puomien yli, mutta mulla on niin hieno poika!;)






Palaillaan taas perjantaina!:) Mun piti laittaa tähän postaukseen mun uus videopostaus, mutta saatte sen valitettavasti vasta perjantaina!

8 kommenttia:

  1. Vähän ihana ulkoasu ja banneri :oo mutta oliko se Noora, Noora L? Sun postauksia on aina niin kiva lukea kun jaksat laittaa paljon kuvia ja kirjotat hyvin :)
    -Elina

    VastaaPoista
  2. Sää jossain aikasemmin sanoit siitä että haluisit ostaa huilulle uuen satulahuovan, nii käräl on (tai ainaki oli) joku tarjous et kaks yleishuopaa 25 e ja ne oli ihan kivoja huopia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan nyt luokkaretkellä ja käydään kuopiossa hööksissä, niin kattelen sieltä Huilulle huooaa ja ehkä jtn muutakin!:)

      Poista
  3. tossa bannerissa vasemmalta ekassa kuvassa noi korvat kusee. ei oo mikään tarkotus sitte loukata tällä kommentilla:D

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi!♥ Liityin lukijaksi!:) Haluaisitko liittyä? hebbailuja.blogspot.fi/? Käyppähän edes kurkkaamassa?

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus :)

    Blogien esittelyt ovat valmiita, ja mukana on sunkin blogi

    laamaelamaa.blogspot.com

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!