Sivut

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Luukku 8

Jouluelokuvan toinen osa tuli nyt!:D Voi olla hieman samantyylinen kuin Tiialla ja Pinjalla, mutta siinä on ihan eri tarina, joten emme ole matkineet niitten elokuvaa!



 

38 kommenttia:

  1. mää nauran tääl huutonauruu tolle pukille tossa ku se soittaa rumpui XDXDXDDXDXDDDDDD

    VastaaPoista
  2. Aijotko mennä kesällä taas leirille Paavontallille? :) Jos meinaat niin otatko Huilua mukaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en yhtään tiedä. Ja mun mielestä sinne ei saa ottaa hevosia mukaan, en ole varma. :)

      Poista
    2. Ainakin yks kesä yhellä tytöllä oli oma shettis mukana mut en tiiä lämpösistä :)

      Poista
  3. Toi mis pukki soittaa ja bilettää tuol on nii paras kohta! Repesin sille kohalle :D Hyvä leffa, ootan jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Joosiismoi? Miten tiukalla pidät tota Huilun leukahihnaa, kun näyttää hevonen tukehtuvan siihen. Lisäks muista ratsastaessa pitää ulko-ohja tukena kun taivutat hevosta, näyttää oikeesti repimiselle toi teiän meno nyt kun kiskotte vaan kaulaa mutkalle. Ulko-ohjan tuki ja ohjaat pohkeilla. Lisäks, et todellakaan oo mikään HeB-tasone jos et tollasista tiiä. Ootko koskaan menny pohkeenväistöä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon täysin samaa mieltä! Leukahihnan kuuluu olla tosi löysällö. Se on hätäremmi, eikä sellainen tiukka pitoremmi.

      Poista
    2. se ei ole tiukalla. Sinne mahtuu mun nyrkkikin väliin, luuletteko et saan oman hevosen jos en tiiä sitä, miten tiukalla leukahihna pitää olla?:D Ja olen mennyt vaikka kuinka monta kertaa pohkeenväistöä.

      Poista
    3. Miten joku keski-euroopassa kilpaileva jaksaa käydä itkemässä jossain pikkutyttöjen heppablogissa? Miks sun persettä kutittaa tää blogi niin kovasti? Keskity nyt niihin huippuheppoihis, ja jos tää blogi ärsyttää sua, niin älä lue. Naurettavaa tollanen vinkuminen monessa postauksessa, etenkin kun pitää omaa "erinomaisuuttaan" korostaa.

      Poista
    4. NOHEI ANO, mua hirveesti nyt sitten kyllä kiinnostaa lukee blogeja, ja SEURATA HEVOSTEN HYVINVOINTIA. Huippuheppoihin keskityn jahka pääsen liikkumaan muutenkin kuin pyörätuolin kanssa, selkään tehty leikkaus, niin on aikaa lukee et miten hyvin ihmiset suomessa tälläkin hetkellä hoitaa hevosiaa.
      ~Carolina

      Poista
    5. Aaaaaa, sä ootkin trolli. :)) Mä jo mietin, ettet sä nyt normaali ainakaan voi olla. Ei muuten löydy kisatuloksia mistään niiltä sun huippuhevosiltas, kuten jo joku toinenkin ano oli huomannut. Taitaa olla sun vaativat kentät ihan mielikuvituksen puolella. :)

      Poista
    6. http://lifewithsporthorses.blogspot.fi/
      Tos on mun blogi, sieltä löytyy kuvia hevosista. Ne on ottanu meiän hevosenhoitaja, itse en omista kameraa.

      Poista
    7. :D:D:D:D:D Melkein menee läpi tätä varten aloitettu blogi. :D

      Poista
    8. Haha kuolen nauruun. Muka sun hevosia. Ei kannata kopioida googlesta kuvia ko ne löytyy sieltä jos laittaa nuo kuvat hakuun :D pitäsköhän munki rueta kirjottaan blogia ja ottaa googlesta kuvat sinne.

      Poista
    9. Niinpä! :D ja noissa kuvissa oli eri hevosii vaikka kirjotit et samoi hevosii on. Ja aivan varmasti tehty tätä varten toi blogi kun noin hutasten tehty ja vaan yks postaus :D

      Poista
    10. XDXDXDXD OIKEESTI toi Carolina :DDD

      Poista
    11. Itteppähän halusitte niitö kuvia, ja kattokaa vaikka suurennuslasilla, mun kaks hevosta siinä vaan on :) Ja löytyy kuvat tallin sivuiltakin :)
      ~Carolina

      Poista
    12. miksi sitten kun kirjoittaa vaan "hevonen" niin tulee just noitten samojen hevosten kuvia :DD

      Poista
    13. Ja kun googlettaa näillä hevosten nimillä, ei saa yhden yhtä hakutulosta. Myöskään etelä-ranskassa asuvan carolinan tuloksia ei löydy, varsinkaan väittämälläsi tasolla. Linkkaa meille sun kisatulokset ja jotkut sivut, jotka todistaa, että omistat kyseiset hevoset. On sulla hyvä kisamenestys, kun et saa tuloksia edes nettiin. :D

      Poista
    14. Uu niimpä ja missäs ne tallin sivut? :) saattaa sulla olla kaks heppaa sun virtuaalitallissa :D

      Poista
    15. http://www.equus-kinsky.cz/eq1fgh1.htm Täs on niitten kasvattajan talli. Tos on niitten alkuperäiset nimet, ne on vaihettu kilpailunimiin, tulokset on Ranskan "KIPA"ssa, joten ei näy suoraan hakukoeille. Ja tosiaan, kun Ranskassakin järjestetään päivittäin kymmeniä 140 luokkia, ei kaikkia laiteta edes mihinkään nettiin, vaan sanomalehtiin. JA jemina, hanki silmälasit jos kerta näet mun hevosten kuvia sun koneel. Sul on joku Jemina Explorer, joka näyttää vaan sun mielikuvitushevoset. :D:D:D
      ~Tiiätte kyl kuka ;)

      Poista
    16. ^^ mä ainaki uskon sua!:)

      Poista
    17. Ei löydy Ranskan Kipastakaan. :) Itse asiassa, ei mistään. Tuolla tosiaan on hevoset keiden kuvat olet luvatta kopioinut. Sun talliahan tässä kysyttiin, ei minkään kasvattajan. Laitoin tuonne kuitenkin sähköpostia ja kysyin kuka hevoset omistaa ja kuka niillä kisaa. :) Ja älä luule, ettei täällä muut tiedä ulkomaiden kisatuloksien laittamisesta. YHTÄÄN kisaa en keski-euroopassa ole vielä tavannut, jossa tulokset laitetaan sanomalehteen, mutta ei nettiin. Ei tässä millään kivikaudella enää eletä, haloooooo. Ja nimet vaihdettu "kisanimiin", anna mun nauraa.

      Poista
    18. Lisäksi väität, että kuvat on ottanut hevosenhoitajanne, vaikka ne on todellisuudessa ottanut hevosvalokuvaaja Renata Kolarova. Lopeta jo valehtelu. Toisen kuvien kopiointi on kiellettyä, etenkin kun väität kuvia omiksesi. Niin alas tuskin vajoat, että väität Kolarovan olevan teidän hevosenhoitajanne, koska minuutin googlettamisella käy ilmi, ettei niin ole.

      Poista
    19. Eikä kasvattajan antamia nimiä voi noin vain vaihdella "kisanimiin", haha oikeesti nauran, "Carolina" käyttäytyy kuin me ei nähtäis sen "kusetusta"-näin miten meilläpäin sanotaan- :D
      -Roosa

      Poista
    20. O.O Carolina on huippu XD vaihdettu kisanimiim, joo ihan varmasti. Äää mä kuolen naurun :DDD

      Poista
    21. Ihan vinkvink, jos hevosille ei voi vaihtaa nimeä kilpailunimeen, niin mikäs tää sit on?
      "Hevosen kilpailunimen anomislomake(doc)" ja on ihan srl:n sivuilla :D

      Poista
    22. No nuohan kisaakin ranskassa eikä suomessa. ;))

      Poista
    23. Ranskassa ratsuttajana ollessa lähes joka päivä tuli nuita anomuslomakkeita kilpailunimen vaihtamiseen toimistoon.

      Poista
  5. Aika hyvä tarina ja kertoo vielä ihan oikeen,että Elli ei hoida hevostaan kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä missä perustelut :D eihän elli ees tehny tuossa kuin harjannu huilua :D

      Poista
  6. Kuvissa Huilu on aina ihan likainen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä en ole ehtinyt harjata sitä ennen kuvan ottoa?:D Sekö on ainut perustelu "etten hoida huilua kunnolla"? :DD

      Poista
  7. Miten kehtaat ottaa kuvan ilman harjaamista blogissa yksi tärkeimpiä kohtia on kuvat ja jos niihin ei panosta nii voi voi lukijat tulee tekstin kautta kuvat liittyy tekstiin ja teksti lukijoihin ei millään pahalla neuvoin vaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. missä kuvissa Huilu on likainen?:o ehkä tarhakuvissa, kun kauhealla kiirellä meen tallille valosalla ottamaan kuvia, ettei tarvi salamaa ottaa. Okei, mielumminko ei kuvia ollenkaan?

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!