Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2013

Luukku 6








 Tähän luukkuun tulee tämän päivän joulukuvia, minusta ja Huilusta. :)






Älkää välittäkö mun ilmeestä:D



 

41 kommenttia:

  1. Olis kiva jos vastailisit aiempiin kommentteihin ja postaisit joka päivä. Kivoja kuvia ja hieno uusi banneri!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on ollut tosi kiireistä tämän joulukalenterin kanssa, joten vahingossa jäänyt vastaamatta kommentteihin. :) Ja kiitos!

      Poista
  2. Etkä tee ollenkaan normaaleita postauksia kalenterin ohella? Olisi mukava lukea esim valmennuksesta jossa olit huilun kanssa ja muutakin perusarkea. Toivottavasti siis tekisit muitakin kuin kalenterin luukkuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen silloin normaaleja postauksia, kun en keksi mitään joulukalenteriin, mutta eilen en ehtinyt. Huomenna teen joulukalenterin lisäksi kuulumispostauksen. :)

      Poista
  3. Ihana uusi banneri! Ja kauniita kuvia sinusta ja Huilusta, teistä tulee vielä huippu pari! :)

    VastaaPoista
  4. Onkohan elli itse kirjoittanut nuo ylemmät anonyymit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ensimmäinen anonyymi enkä kyllä oo Elli :D

      Poista
    2. Mää en koskaan kommentoi anonyyminä omaan blogiini:D sehän olisi niin naurettavaa!

      Poista
  5. Muista en tiedä vaan minä kirjoitin tuon jossa toivoin muutakin kun vaan kalenteri postauksia. En itse ole ainakaan niin kiinnostunut 10 samanlaisesta tonttulakki kuvasta kuin kuulumisista kun kerran valmennuksessakin ovat olleet. Mieluummin lukisin kuulumisia :P elli: kenen valmennuksissa käyt? Kuinka usein?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen kuulumispostauksia, jos on tapahtunut jotain erityistä, en mää rupea tekemään sellasta postausta, jossa samanlainen kirjoitus kuin kaikissa mun normaalipostauksissa. Huomenna teen postauksen meidän valmennuksesta. :) Ja käyn Mervi Pakolan valmennuksissa, aina kun niitä tulee. (:

      Poista
  6. Ei tod ollu Elli :D on kai silläki muuta tekemistä ku kommentoija omiin postauksiin :)

    VastaaPoista
  7. En ymmärrä miks jotkut vaahtoo tossa edellisessä postauksessa jotain jostain ei-ammattilaisesta ratsuttajasta. Mitä sitten jos ei ole ammattilainen jos osaa asiansa? Alaikäinen voi osata asiansa mutta alaikäinen ei voi kouluttautua ratsuttajaksi = ei ole ammattilainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja muutenkin.. ihan kun se ois muiden päätettävisttä / muiden asia kenelle annat Huilun ratsutettavaksi. Sinä ja vanhempasihan sen päätätte:) Ja oon samaa mieltä yhden aiemmassa postauksessa kirjoittaneen anonyymin kanssa että mun mielestä ei oo kovin järkevää laittaa lämppäriä jollekkin tosi kalliille ratsuttajalle koska lämppäri ei kuitenkaan voi kehittyä yleensä kun helppo B tasolle kun rakenne ottaa vastaan. Tosi harvan lämppärin saa helppo A tasolle ja sitä korkeemmalle tasolle on lähes mahdotonta saada mm. laukan takia.

      Poista
  8. Niimpä! Nuoret on yllättävän hyviä viemään eteenpäin hevosia jos vaan on paljon kokemusta. Nuoret jotka ei ole ammattilaisia on myös paljon halvempi vaihtoehto kuin ammattilainen. Suosittelen kuitenkin että ratsuttaja on vähintään 15 vuotias. Harvoin sitä nuoremmat on oikeesti kokeneita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viedään Huilu luultavasti Kalajoen lähelle eräälle ammattiaikuiselle ratsutukseen.

      Poista
    2. Voitko kertoa että kenelle?

      Poista
    3. Sain sähköpostistanne sellaisen käsityksen että harkitsette myös vaihtoehtoa että Huilu tulisi meille (olen siis se 16v tyttö joka laittoi viestiä sinulle ja äidillesi) mutta ymmärrän kyllä jos ette halua antaa Huilua minulle koska en ole ammattilainen.. Mutta toivottavasti vielä mietitte minun vaihtoehtoani, olisin todellakin kiinnostunut auttamaan teitä:) Jos haluatte niin voin laittaa videoitakin sähköpostilla ja ensiviikolla saan varmaan tuoreempia videoita ratsastuksestani. Toivon ettette tyrmää heti minun ehdotustani, mutta ymmärrän toki jos haluatte laittaa Huilun ammattilaiselle.. :)

      Poista
    4. Mun mielestä Ellin ei tarvitse kertoa kenen ratsutukseen Huilu menee jos edes menee. Tällä ihmisellä on kuitenkin tällä hetkellä yksityis ravitalli ja heillä on aikaisemmin ollut ratsastuskoulukin, mutta pääsääntöisesti keskittyy nyt ravihevosiin. Henkilö on kyllä ammattitaitoinen ja osaa hommansa, että tänne on turha tulla haukkumaan että " miks viet sen tommoselle".

      Poista
    5. Enhän mä oo haukkunutkaan tai ihmetellyt miksi hän vie Huilun ammattilaiselle :o Viestiteltiin Ellin kanssa sähköpostilla ja sain sen käsityksen että Huilu vois mahdollisesti tulla luokseni ratsutukseen niin vähän hämmästyin kun puhuu jostain Kalajokelaisesta. Ymmärrän kyllä asian koska olen alaikäinen (jonka takia ei ole koulutusta)

      Poista
    6. En tarkottanutkaan sua :) kiva että sääki tarjosit Huilulle paikkaa :) mutta lyön vaikka vetoa niin joku tulee kumminkin kommentoimaan ja arvosteleen Ellin ja hänen vanhempiensa valintaa :D tässä toisessa ratsuttajassa on se hyvä puoli, että on lähellä että päästään huilua kattomaan usein :)

      Poista
    7. Johanna, me ei ehkä kuitenkaan tuoda sitä sinne, koska se on niin kaukana täältä!:) Mutta jos olisi ollut lähenpänä, olisin varmasti tuonut sen sinulle!(: Kiitos tosi paljon kun halusit auttaa! :)

      Poista
    8. Jos muutatte mielen niin laittakaa s.postia. Autan koska tahansa ja hinnasta tosiaan voidaan neuvotella:)

      Poista
  9. Jaaha. Aika lapsellista tulla tänne kirjotteleen mun nimellä :D ja huilu ei onnu ;) t. Oikea Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jahas, et sinä ole oikea tiia, vaan elli!
      kertakun TISMALLEEN samaan aikaan oot kirjottanutkin, elli aika noloo tommonen!! :'DD
      kattokaas vaikka" EllixD_6. joulukuuta 2013 12.38_

      Johanna, me ei ehkä kuitenkaan tuoda sitä sinne, koska se on niin kaukana täältä!:) Mutta jos olisi ollut lähenpänä, olisin varmasti tuonut sen sinulle!(: Kiitos tosi paljon kun halusit auttaa! :)
      Vastaa

      Anonyymi_6. joulukuuta 2013 12.38_

      Jaaha. Aika lapsellista tulla tänne kirjotteleen mun nimellä :D ja huilu ei onnu ;) t. Oikea Tiia
      Vastaa"
      Pistin alaviivas siihen kohtaan, joka todistaa että kirjoittaja on elli.:)
      elli taita kaikki positiiviset kirjoitella ihan itse XDD

      Poista
    2. Hankippa ylempi ano elämä! Eikö ole muuta tekemistä kuin yrittää nolata Elliä :D eli siis hankippa elämä vaihteeks :)

      Poista
    3. Mää en oo kirjoittanut koskaan mun blogiin anonyyminä. Kannattaisko sun hankkia varmistus ennenku alat syytteleen. Hanki toisenlainenki elämä ku syytellä toisia, vaikkei tiedä asiasta mitään:D. Aika moni ihminen voi olla samaan aikaan koneella kun Tiia tai minä. XDD oikeesti LOL!

      Poista
    4. Mää voin todistaa että Elli ei kirjottanu sitä, koska olin sillon ellillä kun tuo kommentti kirjoitettiin tänne, olin koko ajan ellin vieressä joten olisin kyllä nähnyt jos elli olis sen kirjottanu :)

      Poista
    5. Joko elli on itse kirjoittanut nuo, tai sitten tiia on joku pedofiili joka on kokoajan vahtaamassa ellin blogia.

      Poista
    6. Voi lapset lapset. Aikuisetkö ei saa käydä lukemassa tätä blogia? Ja käyn lukemassa tätä ko en joka päivä kerkiä tallille niin saan tietää mitä Elli ja Huilu on touhunnut. Mulla on nimittäin kotona ihan omaki lapsi kasvatettavana. Mutta näköjään pitäis teitäki kasvattaa kun teidän omat vanhemmat ei oo osannu! Kyllä mua hävettäis jos mun lapsi kirjottelis tämmösiä. -Tiia

      Poista
    7. Vitun tiia, ei aikuiset kirjoita noin .

      Poista
    8. Mutta minäpä kirjotan. Mua nimittäin pikku hiljaa rupiaa ärsyttään se, että haukutte täällä Elliä ja Huilua ja niitten työskentely tapoja. Ellillä menee tosi hyvin Huilun kans Ja Huilu on yks ihanimmista ja nöyrimmistä lämminverisistä mitä tiedän. Ja tiedän aika monta lämpöstä kun niiden kans oon 15 vuoden ajan touhunnu.

      Poista
    9. Se aika, miten kauan niiden kanssa on tehny taikojaa, ei auta mitään, olen minäkin hoitanut yli 50 lämpöstä, koska olen töissä ravitallilla. Olen ollut hevosihminen kuitenkin vain pari vuotta.

      Poista
  10. No tuskin Elli kehtais kirjotella mun nimillä tänne kun tietää kumminkin että mää luen tätä blogia :D ja ihan itse kyllä olin kirjottamassa tänne kun joku oli "neuvonut" Elliä mun nimillä täällä. Ja se paljasti heti ittensä siinä kommentissa kun Elli tasan tarkkaan tietää miten mää häntä neuvoisin :) ja se kommentti on poistettu tästä misä mun nimillä oli kirjoitettu.

    VastaaPoista
  11. katsoin tuon kysymyspostausvastaukset, ja mieleeni tuli eräs asia. Et todellakaan ole heC - heB tasoinen (katoppa heb ratoja youtubesta). Olet ehkä MELKEIN heC.Ei siis pahalla, mutta miksi valehdella tasostaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.hevosmaailma.net/Sport/ko_luokat.shtml
      -Roosa :)

      Poista
    2. Kyllä olen, sillä eräällä ratsastuskoululla teimme heC ja heB asioita, ja opettaja sanoi että olen sen tasoinen, kerran opettajakin niin sanoi.

      Poista
    3. Just jossain toisessa postauksessa sanoit et siel on ihan paskat hevoset ja se ei oo ees oikee opettaja vaan opiskelee ohjaajaks et

      Poista
    4. vittu oikeesti mikä sua vaivaa? Oot ite varmasti joku aloittelija ku tollee arvostelet :DD

      Poista
    5. Helppohan sun on puhuu, ku et ite oo alottelija, lol Elli XD

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!