Sivut

maanantai 16. joulukuuta 2013

Luukku 16

En keksi ikään mitään tänne joulukalenteriin!:D Laittakaa ehdotuksia alas!
Tähän luukkuun laitan tietoja Harri-hamsterista. Ei varmaan monia kiinnosta, mutta kun muuta aihetta ei nyt ole.




Harri on kohta vuoden ikäinen syyrialaishamsteri uros. Harri tuli minulle viime huhtikuussa, jolloin oli 2kk. Samalla haimme Essillekkin hamsterin samasta poikueesta.
Harri on arka, mutta todella kiltti. Ei tule mielellään vieraitten käteen, koska on tottunut minuun. Harri ei ole koskaan purrut ketään (tai en ainakaan muista). Harrille tuli yhdessä vaiheessa tosi paljon punkkeja, ja luulin että Harrilla on loppu lähellä, mutta niistä päästiin kun haettiin Harrille lääkettä.
Harri on aika pullea, ja tosi sikeä uninen. Kerrankin kun siivosin Harrin häkkiä, ja olin laittamassa sille salaattia sen boxiin, se ei liikkunut ollenkaan. Ravistin boxia, mutta ei liikahdustakaan. Menin itkien isosiskoni luo ja sanoin "Onko Harri kuollut?". Siskoni katsoi Harria ja aukaisi boxin. Se ei liikkunut. Emma tökkäsi sitä hellästi sormellaan, jolloin Harri heräsi, ja katsoi ihan kummissaan Emmaa ja sitten minua. Olin niin helpottunut! 
Harri täytyy aina iltaisin käydä herättämässä että se herää, kun muuten pikkunen nukkuu koko yön. :D Mutta kyllä se silloin tällöin päivisinkin käy kurkistelemassa olisiko nameja tarjolla. Harri on päässyt jo kerran karkuun. Aukaisin terraarion luukun ja otin Harrin kädelleni, se loikkasi lattialle, ja kipitti sänkyni alle. Yritin saada sitä tulemaan sieltä pois, mutta turha vaiva. Se jähmettyi paikalleen, joten lopetin sängyn ravistelemisen. Hain äitin apuun, ja yritettiin saada sitä kiinni. Emma ja hänen kaveri Tiina tuli meille, ja auttoi Harrin kiinni ottamisessa. Mutta sitten vaikeudet lisääntyivät. Harri katosi! Me ei löydetty sitä mistään. Sitten kuultiin rapinaa mun komerosta, ja Emma näki pienen vilahduksen lelusäkkien takana. Emman kaveri Tiina tunki kätensä sinne ja sai napattua Harrin. Antoi Harrin minulle, ja laitoin sen terraarioon, ja laitoin sille omenaa ja porkkanaa. 
Harri rakastaa omenaa yli kaiken! Laitan silel porkkanaa ja omenaa, ja Harri ottaa heti omenat ja menee mökkiin, ja vähän ajan päästä se vasta tulee ottamaan porkkanat. Harri on oikea herkkusuu!:3



 

27 kommenttia:

  1. miks teet koko ajan samoja luukkuja mitä mä?:o mutta ihana harrilainen :D<3

    VastaaPoista
  2. tai siis silleen et oo pari kertaa heti samana/seuraavana päivänä heti tehny saman postauksen..

    VastaaPoista
  3. Nii miks matkit kaikkia esim. Essiä muaki ärsyttäis!!

    VastaaPoista
  4. Ja hamsterit on yöeläimiä joten on ihan ymmärrettävää että hamsteri nukkuu päivällä eikä sitä tarvii mennä turhaan tökkimään. Mieti jos sut tökittäis yöllä hereille ja päivällä oisit väsynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. emmää ny tietenkää päivällä sitä oo tökkimässä!:DD Mää vaan luulin että se oli kuollu ku ei reagoinu mihinkään. Ja kaikille muille. Mää en oo matkinut edelleenkään Essiä. Saanhan mää ny tehä millasia luukkuja mitä haluun. Näköjään se kutittaa Essin persettä nii kauheena, nii määhän todella meen kaikkien blogit kattelee ettei siellä vahingossakaa oo samanlaista :DD

      Poista
  5. En oo ihan varma puhutaanko me samasta henkilöstä, mutta jos sen henkilön nimikirjaimet on J L joka sulla tarjos ratsutusta niin tunnen sen ja voin suositella! Tosi mukava ja omaa hyvät hevosmiestaidot. Tekee hyvää työtä just ex ravureiden parissa ja osaa ratsuttaa / uudelleen kouluttaa vanhempiakin hevosia. Varmaa saisitte jonkun halvemman diilin sen kans sovittua jos on rahasta ongelmaa (en kyl tiiä mitä hintoja se on nyt pitänyt mutta en usko että kalliita.)

    En haluu tungetella mut ajattelin vaan kertoo että (jos puhutaan siis samasta henkilöstä!) se osaa kyl hommansa!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellille sitten tiedoks että ei kannata kertoa yksityishenkilöiden sukunimiä julkisesti blogissa ellei ole lupaa. Ajattelin kun monet kyselee täällä ratsuttajien nimiä niin kannattaa miettiä mitä kerrot ja mitä et ettei tule sinulle ongelmia. Esim. jotkut ei pidä että sukunimi kerrotaan netissä jolloin voisit vaikka menettää ratsutuspaikkasi.Enkä tarkoita mitenkään pahalla tätä kommenttia, vaan ihan siks sanoin että tiedät.

      Poista
    2. Samaa mieltä ylemmän kans. Eikä se mun mielestä edes kuulukkaan blogin lukijoille mihin ja kelle Huilu lähtis.

      Poista
    3. Juu en ole laittamassakaan kenekään koko nimeä tänne... :)

      Poista
  6. Ois kiva jos tekisit varustepostauksen ja esittelisit esim. ratsastusvarusteet Huilun päällä. Tai sitten semmosen postauksen missä kerrot ja näytät miten hoidat Huilun ennen ja jälkeen ratsastuksen. Ja sit semmonen "opetusvideo" ois kans kiva:D Semmone missä kertosit oman tavan satuloida & suitsia yms videolla

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti postailisit useammin. vaikka nyt postaatkin lähes joka päivä niin joskus olis kiva yllättyä kahdesta postauksesta päivässä! Ei tarviis siis joka päivä tehä kahta postausta mut joskus ois kiva että tulsi aamulla ja illalla postaus ja että vastailisit viesteihi useemmi. Kuinka montaa ratsuttajaa ootte miettiny ja mistä päi?? Onks ne ammattilaisii vai ei? Mielenkiinnosta kysyn.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mää yritän postailla useasti, mutta aina ei ole vain aihetta mistä kirjoittaa. Ja ollaan me aikaa montaa mietitty, mut nyt ollaan jo varattu paikka sille. (: En mielelläni haluaisi kertoa minne menee, mutta ihan ammattilainen on.

      Poista
    2. Okei. Kiva että pääsee ammattilaiselle:)

      Poista
    3. Kauanko Huilu sitten on siellä ratsuttajalla?

      Poista
    4. Mille tasolle ratsuttaja vie Huilun?

      Poista
    5. Mää en ole ihan varma, mutta hioo Huilun ravia ja opettaa laukan sille :)

      Poista
    6. Saako udella että mitä kuukausi hintaa kyseinen ratsuttaja pitää? :) Ei tarvii antaa tarkkaa hintaa, mut jtn hinta haarukkaa. Esim. 300-500€, tai alle 500€ tai jtn. Ja kauanko Huilu on siellä?:)

      Poista
    7. Eiks JL ois ollu halvempi nii mikset sille vieny?? :o

      Poista
  8. Joo vähä ihmetyttää et heti kun Essi laitto kaikki hevoset kellä se on menny niin sullaki tuli. Heti ku Essi laitto faktat säki. Ja nyt vielä tää niin kyllä sä ne Essin blogista katoit ja jos sitä se inhottaa/ärsyttää onko sun ihan pakko!?! outoo ku pitää tahallaan kaverin kans haastaa riitaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monessa muussakin blogissa oli Essiä ennen tehty tollaset postaukset ;) Ja en mää TODELLAKAAN halua Essin blogia matkia :DD

      Poista
  9. Ihana hamsteri! Tosi kiva postaus!! Tee joku kerta sellainen missä on joululahja toiveitasi tms. :)

    VastaaPoista
  10. Tuskin kenenkään muun blogissa aikaisemmin hamsteri esitelty? ja muutenkin laitat heti kun se on laittanut syystä että?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Että se on Ellin lemmikki ja aika todella monessa blogissa on esitelty kaikki lemmikit? Ihan ekana tulee mieleen Annyn ja Nasun blogi, missö hamsterikin esiteltiin kaaaaaauan ennen Essiä.

      Poista
    2. Niinpä! Suomi on vapaa maa niinku toi yks ei taida tietää:D

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!