Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kukaan ei ole täydellinen

 Oltiin Jeminan kanssa tallilla lauantaina jo klo. 12.00. Otettiin hevosista kuvia, ja oli hyvä sää. Ensin aamulla oli todella harmaata ja pimeää, mutta sää kirkastui kun rupesimme kuvaamaan.











Perjantaina tapahtu pikku tapaturma tallilla. Suski oli ihan mahdoton, ja päätin kokeilla pysyisikö se minun käsissäni, mutta ei pysynyt. Se liiskas mut traktorin kylkeen ja Suski pääsi irti. Sain sen sitten houkuteltua luokseni heinällä. 
Menin lauantaina sitten Helille yötä, ja tänään Heli tuli meille. Oltiin vähän aikaa meillä ja sitten lähdettiin Tiian kanssa talliin. Ootettiin Jemina tallille, ja otettiin sitten hepat sisälle. Suski vietiin karsinaan ja Huilu välikköön. Varustettiin Huilu ja lähdettiin laitumelle. 
Helillä ja Huilulla meni tosi hyvin, mutta lopussa kävi pikku kömmähdys.
Suskia oltiin laittamassa valmiiksi välikössä, kunnes Suski hirnui, ja Huilu sai aikamoisen hepulin. Se pukitti korkeita pukkeja, ja Heli lensi Huilun kaulan vierestä lähes voltilla alas selälleen ja vielä kauheaan murakkoon. Huilu lähti laukkaamaan tallia kohti. Eero sai Huilun kiinni. Ei kyllä enää laiteta Suskia yhtä aikaa välikköön kun Huilulla ollaan tekemässä töitä. 
Mutta tuosta pukkihommasta me ei lannistuta, sillä se kuuluu hevosenpitoon, ongelmat. Niitä tulee, vaikka mitä tekisi.





12 kommenttia:

  1. Kuvista päätellen ihan loisto sää ku vertaa viime aikaisiin vesi sateisiin. Meil ainaki on tullu viimeiset pariviikkoo ihan koko ajan. Ja tänään nautittiin ku ei satanu ku aamulla ihan hetken. Oli nii kiva puuhailla ulkona vasikoiden ja pollejen kans. Sen kyyttövasun valjastin ja vähä perästä opeteltiin. :-) joskohan Krisse siitä hyvän ajohärän sais.
    Huilullehan on kasvanu ihana nallekarva päälle jo! :-) söpis <3

    VastaaPoista
  2. Alatko nyt käymään tunneilla, kun Huilu menee koulutukseen?

    VastaaPoista
  3. Paavontalli ,ateljee,Kapinat yms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoin väärin, mää luin et Huilun kans tunneilla. Ja ehkä ateljeella muutaman kerran käyn ku tuttu lupas opettaa mua ja Jeminaa sen omalla hevosella. :)

      Poista
  4. Onhan ylivieskassa ratsastustalli? Miksei se käy?

    VastaaPoista
  5. Tuskin suakaan sielä kaivataan :D

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!