Sivut

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Luukku 19

Tähän luukkuun laitan joululahjatoiveita, joita on muutama toivonu:) Tähän tulee kaikki heppa-aiheiset kun näin heppablogi on. (:

1. Palaturvaliivi
 2. Bling bling raippoja

3. Turvakypärä





 4. Nahkachapsit




Siinä oli ne (heppa-aiheiset) lahjat joita toivon eniten. :) Noista varmaan jonkun saan sukulaisilta. (:

22 kommenttia:

  1. Mihin sä chapseja kun sulla ei näytä olevan edes ratsastuskenkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla kesäratsastuskengät, mut saan uudet talviratsastuskengät:)

      Poista
    2. Mikset koskaan ratsasta niissä vaan aina kuomissa? ._.

      Poista
    3. kesäratsastuskengillä pakkasella?:D

      Poista
    4. Vilasukat, niillä pärjätty (jopa ilman kenkiä, villasukilla ratsastus on ihanaa <3) :D
      -Roosa

      Poista
    5. Mä en ainakaan pärjää normiratsastuskengillä talvella, varpaat jäätyy eikä villasukka tunnu kengässä hyvältä, menevät liian pieniksi.

      Poista
    6. Sama mulla! Ne kengät alkaa olemana muutenki liian pienet mulle.

      Poista
    7. Itekkin ratsastanu useamman vuoden ihan kesäkengissä jopa -30 pakkasella. Kun on kunnon villasukat niin on kyllä lämpimät eikä tarvii valittaa että varpaat jäätyy;) Ja nyt ei oo ollu ees kovia pakkasia, nytkin ilma on nollan molemmin puolin niin kyllä niillä kesäkengillä pärjäis.

      Poista
    8. Mitä väliä millä kengillä ratsastaa? Ei ne kengät tee kenestäkään sen parempaa ratsastajaa... Kuomissaki on kuitenki kantaa, joten ihan hyvin niillä pystyy ratsastamaan. Ja saa kyllä olla aika isot kesäkengät, jos niillä vielä kunnon villasukkien kanssa pystyy ratsastamaan. Taitaa tippua kesäisin sit jalasta? :D

      Poista
    9. No ei kyllä tipu, mutta ei puristakkaan. 39 kenkiin menee mulla ihan hyvin villasukka ja kesällä on vähän väljemmät, mutta niitä voi kesäisin kuitenkin käyttää.

      Poista
    10. Ehkä jokaisella on erillainen jalka..

      Poista
    11. Viimeinen anonyymi puhui järkeä :D itsellä ainakin jäätyisi varpaat teräskärkisissä kesäkengissä vaikka villasukat oliskin :D

      Poista
    12. Niinpä! Mulla on muutenkin pieni jalka, ja mun kesäkengät on kokoa 35. Vaikka mun kengät pitäisi olla ainakin se 37. :D Eiköhän oo pikkasen järkevämpää hankkia uudet SOPIVAT talvikengät, kun ratsastaa yli pienillä, kylmillä kesäkengillä. Niillä muutenkin liukastelee.

      Poista
    13. En tiiä mimmoset kesäkengät sulla on (varmaa jotkut aiglen saappaat...) mutta esim. jodhpureissa ei kyllä liukastele vaikka olis kesämalli. Ja et ylempänä sanonu että ne on pienet, sanoit vaa että sulla on kesäratsastuskengät. Niihin kenkiinkin kannattais kerralla satsata edes se 150€ niin kestäiskin useamman vuoden.

      Poista
    14. Kasvavan nuoren tuskin kannattaa laittaa kamalasti rahaa kenkiin, jalka kun voi kasvaa nopeastikin liian isoksi tällä hetkellä sopiviin kenkiin jolloin monen vuoden käyttö ei tule kysymykseen. Kunhan kengät ovat mukavat ja turvalliset niin ovat hyvät :)

      Poista
    15. joo, mää ostankin sellaiset kengät, jossa on kasvuvaraa. En kuitenkaan liian isojakaan kenkiä:)

      Poista
  2. Meilläpäin kaikki menee kuomilla talvella :D Ja ratsastuskoulussa käyn!

    VastaaPoista
  3. Osta varpaanlämmittimet..

    VastaaPoista
  4. kiva postaus, ja liityin lukeen :) ja haastoin sut ;) http://mylovelylifewithorsees.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!