Sivut

tiistai 17. joulukuuta 2013

Luukku 17

Joku varmaan huomasi jo youtuben puolelta minun uuden videoni, joka on siis tarkoitettu tähän luukkuun, ja päivittääkseni taas youtubea. :) En ole pitkään aikaan tehnyt musiikkiin videoita, mutta nyt inspas toi ihana biisi!<3 



                                                        >>linkki videoon<<

Teen lähiaikoina sen Huilun varusteet videopostauksen, kun sitä on paljon toivottu ja odotettu :) Laittakaa taas luukku ehdotuksia alas ja mitä mieltä olitte videosta.

16 kommenttia:

  1. Tuo lammasaita ei oo hyvä laitumella/tarhassa. Reiät on niin isoja että hevonen voi vahingossa saada vaikka jalkansa sinne väliin ja hevonen tuskin näkee tuota aitaa kovin hyvin joten voi läpikin tulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mää tiiän et toi välikin on iso... Mää ite haluaisin puuaidan sinne. :)

      Poista
    2. Tuskin heillä ois mtn vastaa jos ostat tarvikkeet ja teet? Mutta tuskin tallin omistaja alkaa hommaa maksamaan ja vielä tekemään.

      Poista
    3. Emmää ny ite mittää saa tehtyä:D

      Poista
    4. No perhees kanssa. Ei oo vaikee tehä reikä maahan ja lyödä tolppa lekalla syvemmälle. Tolpasta tolppaan sit lankkuja kiinni:D

      Poista
    5. "ehkä joskus" eikö se hevosen hyvinvointi pitäis olla tärkein?

      Poista
    6. Voiluoja. Ette voi olla tosisanne. Teidän mielestä kaikki on huonosti Ellillä, tallilla,hevosilla. LOPETTAKAA JO! heti huomenako Ellin pitäis rueta aitaa tekeen?! Järkiähän se on talvella tehä ko maa jäässä. Idiootteja ootte. Tuskin Huilun hyvinvointi kärsii yhtään jos sillä ei oo laudoista tehtyä aitaa.

      Poista
    7. Joo mutta LAMMASAITA ON ERI ASIA. Siinä aukot on LIIAN SUURET eikä hevonen nää sitä kunnolla. Oisko kannattanu miettii nää asiat ENNEN HEVOSEN OSTOA??

      Poista
    8. Me ollaan näytetty hevosille aidan rajat, ja kyllä ne aidan erottaa noista valkoisista muovikassin palasista. Ollaan kierretty hevosen kanssa moonta kertaa aidan rajat läpi.

      Poista
    9. Hyvinhän ne on sielä pysyny jo monta kk :D

      Poista
    10. Hevonen näkee hyvin vaan valkosen värin, joten miten oletat että se näkee ton aidan hyvin? Ja se että hevonen on pysynyt siellä monta kuukautta, ei tarkota että se pysyy siellä loppu ikänsä. Kyllä mullakin pysy hevonen useamman vuoden 160cm korkeessa lankkuaidassa missä menee lankkujen välissä myös sähköt mutta yks päivä tulikin läpi. En tiedä miks, mutta sen jälkeen onkin tullu useemman kerran läpi aidoista. Kannattaa ennakoida niin säästytte helposti mm. yllättäviltä ell kuluilta tai lopetukselta jos hevonen esim. säikähtää ja juoksee aidan läpi tielle. Tai piehtaroi ja jalka jää tuohon aitaan jumiin. Ja turha sanoa että "ei meidän Huilu semmosta tee!!!" Hevonen on eläin, ei robotti tai kone, joten et voi koskaan mitä seuraavaks tapahtuu. Turha ottaa riskejä.

      Poista
    11. Emmää riskejä otakkaan, Mää uskon, että me tehdään tuohon parempi aita, kun aika riittää, koska siihenhän pitää varata koko päivä. Mutta uskon että joululomalla voi ainakin harkita asiaa;)

      Poista
  2. Haastoin sut :)
    http://bettyjakolera.blogspot.fi/2013/12/joulukalenterin-17-luukku-haaste-kertaa.html

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!