Sivut

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Ilman satulaa humputtelua

Tänään menin ilman satulaa Huilulla pitkästä aikaa! Eilen satoi niin en viitsinyt Huilua liikuttaa, mutta tänään päätin hieman ratsastaa. Paljoa ei kuitenkaan pystynyt sillä kenttä oli aika kurainen sateen jälljiltä.

Minua vähän jännitti miten Huilu menisi, sillä nyt kun tulee kesä ja Huilu on vasta vuosi sitten niin sitä rupeaa hieman kiinnostamaan kaikki erilaiset hajut ja muutenkin kun tulee lämmin niin välillä hieman villiintyy. 
Selkään nousemisessa meni taas tovi, mutta lopulta se menikin tosi hyvin, ja pääsin ensimmäisellä kunnon ponnistuksella selkään! :D
 Kuvat on ottanut Jemina hänen kamerallaan.






Huilu oli jo alkukäynneissä tosi reipas, joten rauhoittelin sitä volteilla ja muilla tehtävillä. Koska Huilu oli niin virtava, päätin ottaa melkeinpä heti ravia. Ravissa oli ekalla kerralla helppo pysyä. Kun rupesin ravaamaan hieman enemmän, alkoi ravi tuntua haastavalta.
Ravissa oli tosi hankala pysyä, vaikka kuinka yritin olla rento ja pitää painopisteeni keskellä. Huilukin meni tosi reippaasti joten sekin hankaloitti asiaa, ja kun tuo alue on niin pieni siinä tulee jatkuvasti käännöksiä.
Kun vaihdoin suuntaa, huomasin että toisessa suunnassa oli paljon helmpompi pysyä, vaikka se on Huilulle vaikeampi puoli (ei ole varmaan enää). 






En muuten tippunu! :D




 
"Oi että kun tuntuu hyvältä!"





 Ihanaa kesää kaikille! <3

8 kommenttia:

  1. Tosi nättejä kuvia ja muutenkin hieno postaus :)

    VastaaPoista
  2. Huilu oli kyllä niin hauska kun sitä kutitti sieltä kaulasta ihan hirveesti :D

    VastaaPoista
  3. huilu on kyllä tosi sulonen :) se näyttää muutenki menevän ihan hyvin ex-ravuriksi! tuota niskaa vielä vähän rennommaksi ja alemmas niin muuttuu vielä paljo paremman näköseksi tuo meno ;)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Voitko joskus tehdä videota kun ratsastat ilman satulaa?

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!