Sivut

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kenttäalueen testausta


Tänään jäi kyllä tosi hyvä fiilis ratsastuksesta! :-)
Meille on ruvettu todenteolla rakentamaan kenttää laitumen toiselle puoliskolle, eli puolitamme nykyisen laitumen, ja toisesta puolesta tulee meille kenttä. 
Tänään sitten testattiin miten hevoset toimii siellä, kun ei olla pitkään aikaan ratsastettu tuolla. Olin taas aikomuksissa juoksuttaa Huilua, mutta taas teki mieli ratsastaa niin ratsastin sitten. 
Ratsastin tallista laitumelle, ja lähdin tekemään alkukäyntejä. Huilu tuntui ihan normaalilta, ei yhtään ihmetellyt että mites me täällä ratsastetaan, mutta toki toi on niille tosi tuttu paikka kun siellä laiduntavatkin. 
Tein pysähdyksiä ja voltteja, ja Huilu meni tosi hyvin.






Ravia ottaessa Huilu tuntui todella virtavalta, mikä ei olekaan mikään ihme koska sillä oli eilen vapaata. Sain sen kuitenkin pidettyä ihan "hyvässä" ravissa, ettei lähtenyt kaahottamaan. Toiseen suuntaan Huilu meni todella hyvin, mutta sitten tallille päin mentäessä meinas vähän lähtä lapasesta.
Huilu alkoi sitten pikkuhiljaa rauhoittua, ja se meni loppua kohden todella kivasti! 
On kyllä tosi mukava kun me saadaan tuohon se kenttä, niin ei tarvi enää ratsastaa siinä pienellä ja inhottavalla takapihalla. :D

Kun vaihdoin suuntaa, Huilu meni taas tallille päin aika lujaa tahtia, mutta ei se pian enää jaksanut, ja meni todella hienosti. Ravailin loppuraveja, tein ravissa ympyröitä ja sen sellaista. Maa on vielä vähän löllöä sateen jäljiltä, ja kun hepat on tuolla juosseet niin se menee vähän vellille tuo alue, mutta laitetaan siihen sitten kunnon pohja kun sen aika koittaa.

ihanku me laukattais täs kuvassa :D



 
 70 lukijaa täynnä, ja oon niiiiin ilonen! Kiitos kaikille ihanille lukijoille, ja kommentoijille rakentavista ja mukavista kommenteista. Oikeasti teidän ihanat kommentit piristää mua, ja saa mut tosi hyvälle tuulelle, ja jaksamaan eteenpäin.
Ehdottakaa myös spessu postaus ideoita!  :-)

16 kommenttia:

  1. hyvin näytti huilu menevän :) vielä vaan korkeemmalle noi kädet, etukeno pois ja kantapäät alas niin hyvä tuloo!

    VastaaPoista
  2. Huilu on käsittämättömän hieno! Karva kiiltää kivasti :)

    VastaaPoista
  3. Spessuehdotuksia;
    -toosi pitkä videopostaus
    -huilun varustepostaus
    -joku arvonta
    -top 10 kommentit

    VastaaPoista
  4. Tuleeko tohon kentälle hiekkapohja vai minkälainen? :)

    Ja ois mukava jos tekisit piiiiitkän mydayn tai videopostauksen! :)

    VastaaPoista
  5. Jos vaikka esittelisitte kentän rakennuksen sitten kun se tapahtuu?
    Kauniit kuvat ja muutenkin oikein hieno postaus :)

    VastaaPoista
  6. Näin kuvien kautta näyttää, että suurin ongelma istunnassasi on tuo etukeno. Kannattaa opetella tuntemaan omat istuinluut. Itse aikoinani opin ratsastaessa ne löytämään ihan harjoitusravissa (ilman satulaa), nojasin vähän liioitellustikin liian taakse, ja sitä kautta ne löysin. Suosittelen sinuakin kokeilemaan tuota!

    Varmasti myös ratsastajalle väärän kokoinen ja mallinen satula vaikuttaa paljon istuntaan, koulusatulassa on luonnollisestikin helpompaa löytää oikea istunta sileällä, kuin yleis tai estesatulassa, ne eivät samalla tavalla tue sinua. Myöskin liian iso istuinosa vaikuttaa.

    Tsemppiä harjoitteluun Huilun kanssa! Kehitytte huimaa vauhtia! :)

    VastaaPoista
  7. Olis kiva jos innostuisitte tekee taas jonkun elokuvan =) Siinä voitais vaik varastaa jompi kumpi hevonen tai jotain =D
    Mutta kivalta näyttää!
    Olis myös kiva saada videopostaus, kun joskus (ehkä lähiaikoina?) irtohypytätte heppoja =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaki sellanen ois kiva.

      Ja tosi hyvin menette.
      Aurinkoista kesää teille molemmille!(:

      Poista
  8. mun mielestä joku aika pitkä videopostaus olis kiva tai sitte sellanen äänivideo :D

    VastaaPoista
  9. Tee spessuks
    -superpitkä videopostaus/myday
    -joku elokuva
    -miten teen bannerini video

    VastaaPoista
  10. jos tarviit vielä siihen istuntaan ohjeita niin tssä muutama: jalat taaksepäin, etukeno pois, kädet ylemmäs ja kulmaan ja olkapäät taakse :) && vähän lyhkäsemmät jalustimet että saat kantapäät alas, mutta pystyt silti keventämään

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!