Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2014

Vaapapäiviä = energiaa

Otsikko on hieman outo, mutta kuvaa sitä koska Huilua ei ollu liikutettu koko viikonloppuna menojen vuoksi. Mutta palataan siihen kohta.



Olin sunnuntaina Roosalla, ja käytiin tallissa. Otin muutaman kuvan niitten hevosista:)

Justiina :)

Ville:)

Villen jumbokorvat :D


 Ratsastin myös torstaina Huilulla, ajattelin tehdä koosteen ja videoitakin on mutta päätin etten teekkään sitä. Kuvia ei ollut joten ei siitä sen enenpää, siirrytään takaisin sunnuntaihin.

Huilua ei siis oltu liikutettu koko viikonloppuna, ja eilen kun tulin Roosalta niin kuulin Jeminalta että Huilu oli potkiskellut Suskia tarhassa. Johtui varmaan siitä liikaenergiasta. Otin Huilun sitten välikköön ja laitoin valmiiksi ja juoksutin sitä. 
Annoin Huilun mennä sitä vauhtia mitä itse haluaa, ja se itse rupesikin ravailemaan ilman pyyntöä. Siinä se ravasi jonkun aikaa kunnes se rupes ottamaan oikeita spurtteja. Se heitti pikkupukkeja ja ravas oikeen ylväänä, pä'ä pystyssä ja häntä ylhäällä ja tosi kaunista, lennokasta ravia, olis ihana saada siitä joitain kuvia kun se ravaa sillain. Mutta toiseen suuntaan se mateli kuin mato, tais väsähtää sen spurttien jälkeen. Mutta kyllä se ravas tosi nätisti siihenkin suuntaan, ihan pikku käskystä. Siitä näki ettei liika vapaapäivät ole sen juttu!:D Kuva materiaalia mulla ei valitettavasti ole, mutta innostuin ottamaan meidän koirista kuvia niiden omaan blogiin, jonne pääset Tästä. Te koiraihmiset voitte liittyä tuonne lukijoiksi jos kiinnostaa. (: 

16 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu! http://shetlanninponiaatu.blogspot.fi/2014/02/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää olen tehnyt tuon haasteen jo niin en tee toista kertaa :)

      Poista
  2. Eikös sulla ollu ton Roosan tallin kans jotain erimielisyyksiä? Ootkos muuten suunnitellu meneväs jonnekkin leirille Huilun kanssa? :) Tekis hyvää molemmille,esim. Pihkalassa kehittyisitte varmasti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo, mutta me ollaan sovittu se riita jo:) Ja oon kyllä paljonkin miettiny sitä leiriä, mutta me mennään ulkomaille viikoksi ja se maksaa aika paljon, joten pitää nyt kattoa.

      Poista
    2. Aiivan, mitä paikkaa oot aatellu?

      Poista
    3. No pihkalaaki oon miettiny, mut Roosa pyysi mua sinne niille leirille joten ihan miettimis vaiheessa vielä(:

      Poista
  3. Kiva blogi !:) Tykkään tästä ,koska laitat sopivasti kuvia,ja tekstiä.Myös kirjoitustyylisi on kiva !(: Kävisitkö kurkkaamassa blogini ? Käyn myös tallilla jossa Otto asuu ;) .Mutta blogini kuitenkin kertoo hoitohevosesta,Leosta .leoonparas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ihania hevosia! Varsinkin toi karvanen pikkupallero harmaalla karvalla <33

    VastaaPoista
  5. Et käy enää tunneilla? :0 sun pitäisi, tarvitset niitä vielä pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taasko tää alkaa? Mää käyn satunnaisesti tunneilla! Tänäänkin mulla on tunti.

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!