Sivut

maanantai 10. helmikuuta 2014

Juoksutusta + videopostaus

Eilen päätin juoksuttaa Huilua, koska Huilulla oli se lepoviikko niin nyt saa taas ruveta vähän rankemmin liikuttamaan, mutta aloittelen kevyesti.
Huilu meni tosi nätisti! Se meni tosi nättiä ravia, eikä jalka oireillut ollenkaan. Juoksutinkin aika vähän aikaa ettei jalka menekkään taas huonommaksi. 
Päätin sitten tehdä kans videopostauksen koska se viime "myday" oli aika huono ainakin itseni mielestä, eikä tämäkään onnistunut niinkuin toivoin, mutta ajattelin että haluatte nähdä myös videomateriaalia. 
Huomenna Huilulla on vapaapäivä, koska sillä on nyt tehty töitä aika tiukkaan tahtiin.

               
Huilu välillä vähän liukasteli, koska sen kaviot keräs niin paljon tilsoja, eikä meillä ole tilsakumeja, mutta kengittäjän pitäisi tulla tällä viikolla, niin se laittaa Huilulle uudet kengät ja tilsakumit.
Jos joku ihmettelee niin laitettiin siis ajovyö Huilulle, koska meillä ei ole oikeaa juoksutusvyötä, mutta tuo vyö vetää homman ihan yhtä hyvin. :)





Tänään oli aivan mahtava ilma, oikein tuli semmonen fiilis "Kesä tulee!", koska lunta tippui katolta ja aurinko paistoi, ja oli tosi lämmin koko päivän. Olin tosi paljon myös ulkona ihailemassa säätä, mutta jätin kameran sisälle. 







 Jemina ratsasti vielä Suskilla kun Huilu oli viety talliin. Jemina tippu suskilta aika pahasti kun Suski pukitti, ja Jeminalla kävi kipeää selkään. Siitä voitte sitten lukea tarkemmin Jeminan blogista kun se tekee seuraavan postauksen.

14 kommenttia:

  1. kiva postaus voikko tulla mun lukiaks mun blogiin?? :) Ku oon aika vasta tehny sen niin ei oo ees paljo lukioita niin olis tosi mukava jos tulisit..... :) ja jos et muista sitä osotetta niin se oli http://janettejutta.blogspot.fi T:janette

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva videopostaus!:) Ja Huiluhan meni tosi nätisti!

    VastaaPoista
  3. Teistä tulee vielä täydellinen pari <3:)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva nähä jälleen videopostaus!(:

    VastaaPoista
  5. Et selvästi ole tarpeeksi hyvä ratsastaja kouluttamaan ex-ravuria eteenpäin... Ja jos kerta haluut hepalle lihaksia ni mikset käy maastossa kiipeilyttään/jumppaa hevosta, vaan tallustelette puolituntia kentällä ja siinä se. Ei heppa sillä saa lihaksia, varsinkin jos ruokana on omenaa ja heinää. Pitää olla kivennäistä (kivennäisnuolukivestä ei saa tarpeeksi, mikäli haluaa lihasten kasvavan) Jos perheellänne on rahaongelmia ni miks edes hankitte Huilun, kun ei ole vara hoitaa sitä sen ansaitsemalla tavalla. Asiasta kukkapurkkiin, mikset pidä hiuksia kiinni(/letillä) ratsastaessa, hirveen näköistä kun tursottavat kaulusesta. Hyvä että edes juoksuttaessa käytät apuohjaa että hevonen liikkuu oikein. En ymmärrä jos et julkaise tätä kommenttia koska puhun 10 vuoden kokemuksella täyttä asiaa! Kilpailen ja treenaan hevosia säännöllisesti joten tiedän mistä puhun, älä siis ala aukoon etten tiedä mistään mitään. Aamen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mää oo sitä yksin kouluttamassakaan:D! Et oo tainnu seurata tätä blogia kovin kauaa koska tommosta kommentoit. Me syötetään niille joka päivä kauraa, kivennäistä ja Huilulle biotiinia. Ja käytän aina kun ratsastan apuohjia, paitsi jos meen ilman satulaa.

      Poista
    2. Kuka aikuinen (10 vuoden kokemuksesta päätellen) tulee sanomaan lapselle, että älä ala aukoo? :D Miksi ihmeessä olet noin kärttyinen, asiat voi ilmaista nätimminkin, niin on Ellinkin mukavampi noudattaa neuvoja. Mene maate jos on noin paha olla.

      Poista
    3. Miks et julkassut mun kommenttia? Totuus nyt on vain se, ettei apuohjia kuulu käyttää kuin "kuureittain" muutamien minuuttien ajan. Sinä taas puksutat menemään joka kerta apuohjilla, siitä ei seuraa mitään hyvää.

      Poista
    4. Sinä toinen ano: jos 5-v alottaa ratsastuksen on 10 vuoden päästä 15v. Eli EI AIKUINEN matematiikka ja maalaisjärki...

      Poista
  6. Enpä laske mitään 5-10-vuotiaana saatua "kokemusta" yhtään miksikään. :D Selitää siis tuon sinun maalaisjärjen puutteen ja huikean "kokemuksen".

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!