Sivut

lauantai 8. helmikuuta 2014

Kuvailua lumisateessa

Tänään otimme Jeminan kanssa kuvia hevosten kanssa tallin takapihassa.
Menin Jeminalle joskus vähän ennen puolta kahtatoista, ja lähdettiin heti tallille. Haettiin hevoset, Suski vietiin karsinaan ja Huilu jätettiin välikköön. Harjasin sen ja laitoin suitset, ja hyppäsin selkään. Menin ilman satulaa että tulisi parempia kuvia. 
Kuvista ei oikein tullut hyviä, koska lunta satoi niin paljon. En itse ainakaan ole kovin tyytyväinen lopputulokseen, mutta huomenna kuvataan luultavasti lisää, jospa olisi silloin parempi keli kuvaamiseen. :)











Huilu tuntui heti tosi kivalta ratsastaa, vaikken mennyt kun vähän aikaa käyntiä. Olisi niin tehnyt mieli jo lähtä maastoon ilman satulaa Huilun kanssa käppäilemään, mutta pitää odottaa Huilun jalan parantumista. Ei se varsinaisesti loukkaantunut ole, mutta Jalka on ollut siis vähän turvoksissa. Hoidamme sitä linimentillä, venytyksillä ja laitamme sille aina yöksi villapintelit. Hommaamme Huilulle myös "sairaskengät" tai ratsukengät mitkä olivatkaan, niin kaviotkin pysyvät hyvässä kunnossa.





Ärsyttää kun just tänä päivänä piti tulla kauhea lumisade. Kuvista tuli heilahtaneita ja huonolaatuisia...
Yritän huomenna saada kuvattua parempia kuvia, jos Jeminalle vain passaa ja on hyvä sää. Ja mitä mieltä ootte mun uudesta bannerista? Olen itse ainakin tyytyväinen lopputulokseen, parhaimpia mitä olen saanut tehtyä. Nyt päätän että tuota banneria en aijo vaihtaa piitkään aikaan!

 

13 kommenttia:

  1. Minunkin mielestäni tuo uusi banneri on tosi nätti :) piä tää. Kuvatkin on kivan talvisia.

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Hyvä!:) Ilmota puhelimella mikä aika käy et tulisin.

      Poista
  3. Voidaan mennä vaikka ens viikonloppuna jos on hyvä ilma niin käveleen jotakin maastoreittiä hevosten kans :)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus!(:
    Hyvän verran kuvia!

    VastaaPoista
  5. Voisitko tehdä semmosen Minä ratsastajana-postauksen? kertoisit sun vahvuuksia ja huonojapuolia ratsastajana, miten käsittelet hevosia ja omin sanoin sun ratsastustaidoista? :) se ois varmasti tosi kiva! sulla on kiva blogi:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on hyvä idea!:) Voin ehkä jossain vaiheessa tehdäkkin, ja kiito!(:

      Poista
  6. Tosi ihania kuvia! Lemppari tuo kolmas. :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  7. Aika säälittävää pakottaa Jemina lopettamaan blogin lukemisen :D

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!