Sivut

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Timo Harjakainen + talvikuvia

Olin tänään sisustus ja rakennus messuilla Viivin kans. Siellä esiintyi Putous-ohjelmasta tuttu Timo Harjakainen. Se oli kyl tosi hauska! 


Haettiin myös nimmarit esityksen jälkeen.


Sitten suunnattiin Tallille, ja otettiin Essi samalla kyytiin. Tarkoituksena oli taas siis ottaa kuvia, mutta ei tullut oikein hyviä kuvia:/. Kuvakulma oli väärä, ja tosi moni kuva oli heilahtaneita tai epätarkkoja. Mutta kyllä sieltä nyt muutama ihan kiva kuva löytyi.






 Tulin myös kaksi kertaa selästä alas. Toinen oli se kun istuin "naistensatulassa" ja Huilu lähti ihan kivan reippaasti kävelemään, niin tasapaino petti ja lensin polvilleni maahan. Toinen sitten oli se kun koskin Huilun korviin, se ei tykännyt siitä ja rupesi pyörimään hurjaa vauhtia. Mää melkein pysyin selässä, mutta sitten liuskahdin siihen kylkeen, ja en viitsinyt jäädä siihen roikkumaan, joten heittäydyin irti ja mätkähdin suoraan pehvalleni lumihankeen. Se sattui, koska tipuin niin kovalla vauhdilla ja korkealta, mutta nousin vielä selkään ja menin muutaman kierroksen, kunnes oli Essin vuoro.
 
Huilulla on tommonen savitäplä turvassa.




Olenko ainoa jonka mielestä Huilu on super söpö tässä kuvassa?:3


Linkkaa blogisi!

Noniin, todella moni on tehnyt tämän "Linkkaa blogisi" postauksen, ja minä etsin uusia blogeja lukulistalleni, joten ajattelin itsekkin tehdä tällaisen. Linkatkaa siis blogejanne, ja laittakaa pikkuinen esittely myös mukaan. 
Aikaa linkata on viikko ja linkkaaminen loppuu 14päivä, ja arvostelen 5 parasta blogia. Kaikki linkkailemaan!:)

17 kommenttia:

  1. http://mimmijavuoksi.blogspot.fi/
    Blogi kertoo 17-vuotiaan tytön ja 7-vuotiaan ruunan treeneistä, kisoista ja kaikesta mahollisesta yhteisistä tekemisistä :)

    VastaaPoista
  2. http://piasundell.blogspot.fi

    Olet tervetullut blogiini, joka käsittelee 18-vuotiaan Tuusulaisen arkielämää, muodista - tallielämään. Blogissa pääset tutustumaan elämääni mm. valmennusten, kilpailuiden, arjen ja monen muun asian pariin.

    VastaaPoista
  3. http://rozmaryn-z-sadyby.blogspot.fi/

    Lotta & Roi -blogi kertoo tämän vuoden puolella 17v täyttävän lukiolais tytön ja hänen oman 7v poniruunan monipuolisesta harrastamisesta niin itsenäisesti humputellen, valmentautuen kuin kisaillenkin!

    VastaaPoista
  4. rouusjajahepskit.blogspot.fi

    "Mistyn Valtakunta"-nimellä esiintyvä blogi kertoo minun ja liikutushevoseni, Mistyn elämästä. Ei lifestyleä, eikä muitakaan postauksia, vain Mistyä kasapäin. Emme kilpaile, mutta treenailemme todella paLjon koulua ja kesemmällä tarkoitus aloittaa minun estekammon poisto! :)

    VastaaPoista
  5. www.vuonotirri.blogspot.fi

    Blogi kertoo 15v tytöstä ja omasta suloisista vuonopullerosta tirristä jonka kanssa treenaillaan koulua ja pidetään hauskaa! Blogi on vielä aika aluillaan mutta ehkä siitä saa jotain selvää :D

    VastaaPoista
  6. http://heliamanda.blogspot.fi/

    14-vuotias tyttö kirjoittelee hevoselämästään.
    Omaa hevosta ei ole tilan ja ajan vuoksi, mutta käyn vakituisesti vuokraamassa, satunnaisesti tunneilla. Ratsastelen kavereideni hevosilla/poneilla. Postailen aina kun on postattavaa, jokaiseen postaukseen tulee kuvia (yleensä hyvälaatuisia järkkärillä otettuja) sekä joskus videokoostetta.

    VastaaPoista
  7. http://roosajaonni.blogspot.fi
    taidat tietääkkin jo blogin sisällön :)

    VastaaPoista
  8. vipsulinelamaa.blogspot.fi
    Kertoo 12-v tytön arjesta. useimmiten tunneista,koulusta,kuulumisista ja kissoista

    VastaaPoista
  9. http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

    Kirjoittajana 16v pesunkestävä esteratsastaja. Omaa hevosta ei ole opiskelujen takia, mutta kyllä se hevosarki sujuu muutenkin aika näppärästi! Kilpailen 90-100cm aluetasolla ja sijoituksia löytyy.
    Ensi kesänä olisi vajaan kahden kuukauden työssäoppiminen tallilla, siitä tulee varmasti postausta sitten! (:

    VastaaPoista
  10. http://suskisuokki.blogspot.fi/

    Tiiät varmaan mitäs tää mun blogi kertooo :D

    VastaaPoista
  11. Urphine.blogspot.fi

    Blogi kertoo junnu ikäisen kenttäratsastajan alun elämästä, uuden kaviokkaan kanssa. Vauhtia eikä vaarallisia tilanteita puutu, neitimäisen luonteen takia. Tällä hetkellä ollaan menty 100cm, heB ja ensi kaudella olisi tarkotus nousta isompiin luokkiin sekä tutus kenttä ratsastukseen

    VastaaPoista
  12. www.bettyjakolera.blogspot.com

    Blogi kertoo pian 14- vuotiaan tytön ja tämän 13- vuotiaan lämminveriruunan kehittymisestä kohti kilpakenttiä.

    VastaaPoista
  13. http://elviirakouros.blogspot.fi/
    Saatat jo tietääkkin, mutta blogi kertoo 18-vuotiaan tytön elämästä kahden hevosen kanssa. Tavoitteena on päästä ensikaudella kisamaan koulun lisäksi esteillä. Kertoilen myös arjestenani lukiolaisena ja muusta hauskan pidosta :)

    VastaaPoista
  14. http://niinamariia.blogspot.fi/

    18-vuotiaan lukiolaisen lifestyle blogi. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu mm. matkailu, muoti, sisustaminen ja liikunta :)

    VastaaPoista
  15. http://taisteleva-ilman-miekkaa.blogspot.fi/

    Ei olekaan vielä täällä tämä :) eli siis vajaan kaksikymppisen ihmisen hevos- ja muustakin elämästä kertova blogi. Miekkailu ja taide ovat lähellä sydäntä, samoin valokuvaus.

    VastaaPoista
  16. Tosi söpöjä kuvia!:)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!