Sivut

lauantai 15. helmikuuta 2014

Blogi arvostelu

Tässä nyt tämä blogi arvostelu. Sain 17blogia, joista arvostelen 5. Valitseminen oli aika vaikeaa! Kaikki blogit oli kivoja joita minulle linkattiin, mutta nämä seuraavat 5blogia olivat parhaat!

"Blogi kertoo 17-vuotiaan tytön ja 7-vuotiaan ruunan treeneistä, kisoista ja kaikista yhteisistä tekemisistä :)"

Tätä blogia olen seuraillut jo jonkin aikaa, ja tämä on yksi suosikki blogini! Postauksia tulee sopivin väliajoin, ja postaukset ovat monipuolisia, ja kuvat värittävät niitä joka kerta. Blogin ulkoasu on todella kaunis ja esittelysivut ovat kattavia. Tässä blogissa ei oikeastaan edes ole huonoja puolia!



"Lotta & Roi-blogi kertoo tämän vuoden puolella 17v täyttävän lukiolais tytön ja hänen oman 7v poniruunan monipuolisesta harrastamisesta niin itsenäisesti humputellen, valmentautuen kuin kisaillenkin!"

Tämä blogi on myös yksi lempiblogini. Ulkoasu on siisti ja selkeä, ja teksti on helposti luettavaa. Postauksia tulee sopivin väliajoin, ja postauksissa on lähes aina hyvälaatuisia kuvia, tai videoita. Esittelysivut ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia!



"kirjoittajana 16v pesunkestävä esteratsastaja. Omaa hevosta ei ole opiskelujen takia, mutta kyllä se hevosarki sujuu muutenkin aika näppärästi! Kilpailen 90-100cm aluetasolla ja sijoituksia löytyy. Ensi kesänä olisi vajaan kahden kuukauden työssäoppiminen tallilla, siitä tulee varmasti postausta sitten!(:"

Tämä blogi on ulkoasultaan todella näppärä ja kaunis. Banneri on kauniin värinen, ja sopii muutenkin blogin taustaan. Postauksia tulee ihan hyvin väliajoin, mutta välillä on aika pitkiä taukoja. Postaukset ovat kattavia ja sopivan pitkiä. Kuvia on lähes joka postauksessa.



" 14-vuotias tyttö kirjoittelee hevoselämästään. Omaa hevosta ei ole tilan ja ajan vuoksi, mutta käyn vakituisesti vuokraamassa, satunnaisesti tunneilla. Ratsastelen kavereideni hevosilla/poneilla. Postailen aina kun on postattavaa, jokaiseen postaukseen kuvia (yleensä hyvälaatuisia järkkärillä otettuja) sekä joskus videokoostetta."

Tämä on siis minun kaverini blogi. Pidän paljon blogin ulkonäöstä, ja postaukset ovat sopivan mittaisia. Postauksia kyllä toivoisin useammin! Kuvia on joka postauksessa ja videoitakin suhteellisen usein.


  Pikku Prinsessa

"Blogi kertoo 15v tytöstä ja omasta suloisesta vuonopallerosta Tirristä jonka kanssa treenaillaan koulua ja pidetään hauskaa! Blogi on vielä aluillaan mutta ehkä siitä saa jotain selvää:D"

Blogin ulkoasu on kivan yksinkertainen ja nätti. Blogiin tulee postauksia hyvin väliajoin, ja postaukset ovat aika lyhyitä, mutta ytimekkäitä! Kuvia toivoisin kuitenkin hieman enemmän. Jään lukemaan mielenkiinnolla tätä blogia, ja ehkä jossain vaiheessa liityn lukijaksikin;)

                               Tässä oli mun blogi arvosteluni, ja kiitos vielä kaikille linkkaajille!:)

19 kommenttia:

  1. Kiitos hyvästä palautteesta! ❤

    VastaaPoista
  2. Hei oltii mun kaverin kaa EHKÄ siel tallil. Siel oli ainaski lv ja suokki yhes ja mentii rapsuttelee ja antaa porkkanoit. Saisinko tulla ridaa Huilul joku pv ku en oo hypänny pitkää aikaa ja ois kiva hypät! :-)

    VastaaPoista
  3. Käytkö enää ikinä tunneilla ja jos käyt missä :) ????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn aika harvoin enää tunneillä. Mutta aikon ruveta käymään ratsuateljeellä jos rupean, mutta aijon käydä siellä vielä. :)

      Poista
  4. Mitä suunnitelmia viikonlopuksi?

    VastaaPoista
  5. ajattelin, että ootkos menossa kisaamaan viikonloppuna? kun mä oon siellä avustajana niin voisin kuvata sua :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kisaamaan menossa, mutta katsomaan ja kuvaamaan oon menossa. (:

      Poista
  6. Mäki kuvaan! Ei sun välttis tarviitte kun minä kuvaan kaikista jonkin verran ja lähetän heille ne kuvat :)!

    VastaaPoista
  7. Miks? Ei kukaan sun kuvia halua ketä ajattelit muka kuvata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yks pyysi mua kuvaamaan:) Ja eihän sun tarvi haluta mun kuvia jos joku muu haluaa :D

      Poista
  8. Sielä on varmaan muutama muuki kuvaamasa niin miksei elli sais?

    VastaaPoista
  9. Ihme kommentteja taas anonyymeiltä! :D

    VastaaPoista
  10. Hei apua en oo huomannu tätä postausta! :o mutta kiitos paljon arvostelusta! :)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!