Sivut

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

-I´m A freak-

Joo otsikko on nyt mikä on kun kuuntelen tuota biisiä koko ajan, noo mennään asiaan.
Postailu on tääs jäänyt hieman vähälle koska ei oo otettu kuvia eikä oikeen mitään erikoistakaan ole tapahtunut. Tänään Huilulla oli hieroja, mutta se oli jo yhdeltä joten en taaskaan päässyt katsomaan. Huilulla käy siis säännöllisesti hieroja vähän aikaa, jotta niitä jumejakin saadaan pois.
Hieroja kuulemma sanoikin että Huilu oli tänään jo paljon parempi hieroa kuin viimeksi, koska jumeja oli lähtenyt ja Huilu oli rennonpi. Kuulemma oli siellä silmät kiinni nautiskellut.
Palataanpas eiliseen. Juoksutin Huilua vähän kauemmin kuin viimeksi, mutta hikeen asti en juoksuttanut sillä tänään oli se hieroja.

                                               Saatte tyytyä salamalla otettuihin kuviin.









Huilu oli tosi nätisti ja mukanan energinen. Se kuunteli apuja tosi hyvin. Otin eka käynti-pysähdys.käynti siirtymisiä, jotka sujuivat hyvin. Sitten pyysin Huilua reippaaseen raviin, ja Huilu meni heti aktiivisesti ja kuuliaisesti. 
Sitten tein ravi-käynti siirtymisiä, ja nekin sujuivat hyvin. Tällä kertaa laitoin apuohjat sivuille enkä alas jalkojen välistä, ja Huilu meni minun mielestäni paljon rennommin niin, eikä nykinyt päätään vaan pää oli sopivalla kohdalla, ja tuntui että ekaa kertaa apuohjat eivät haitanneet Huilua ollenkaan.





Juoksutuksen jälkeen Jeminan isosisko hieman ratsasti Huilulla. Se ratsasti sillä sunnuntainakin eikä mennyt ihan putkeen. :D Mutta ihan kiva että muutkin tykkää ratsastaa Huilulla.


18 kommenttia:

  1. Mä ny ainaki jätän aina vapaapäiväksi hierontapäivän :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mää jätinkin. Hieroja kävi tänään ja eilen mää Huilua liikutin.:)

      Poista
  2. Hah mäki oon kuunnellu tota biisii täs lähiaikoina yllättävän paljon :D
    Mutta siis kiva postaus ja kiitti tost blogiarvostelusta :)

    VastaaPoista
  3. Kiva posaus!(:
    Määki oon kuunnellu tota musaa kans :D

    VastaaPoista
  4. Hyvä että kuuntelit kun kerroin että apuohjat kannattais pitää sivulla, huomaa selvän eron hevosen liikkumisessa ja ilmeessä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitos paljon siitä neuvosta!:) Huilu meni kyllä huomattavasti paremmin kun apuohjat olivat kiinni sivuissa. (:

      Poista
    2. Sun blogia on kyllä mukava seurata. Olet nyt jo kehittynyt omistajana paljon! Hienoa että teillä menee hyvin :) on ilo että olet hommannut sopivat ratsun varusteet, opetellut juoksuttamaan huilua niinkuin sille on paras jne. Vaikka nämä onkin perusasioita hevosen pidossa niin tallikaverisi rinnalla kyllä pakko sinua kehua! :) toinen kun ei saa edes suitsia ostettua tai sopivia kuolaimia. Tsemppiä sinulle ja huilulle teistä kehittyy varmasti vielä hyvä pari :)

      Poista
  5. Asiaa puhut ano :)! Itsekin olen sitä mieltä että Jeminan rinnalla Elli on kehittyneempi hevosen omistajana.

    VastaaPoista
  6. Koskaan et voi julkasta haukkuja itestäs, mut jos jotain toista haukutaan niin julkaistaan? make the sense

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun mielestä näissä kahdessa kommentissa ei ole haukuttu ketään. He sanoivat sen asiallisesti eivätkä haukkuneet. :)

      Poista
    2. Ano, se on muuten 'makes sense' eikä make the sense, ellet hae jotain uutta lausahdusta...

      Poista
  7. Hei! sinut on haastettu blogissani ja haasteen nimi on: My next time elikkä mitä teet tulevaisuudessa! Toivottavasti vastaan haasteeseen :)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!