Sivut

maanantai 2. syyskuuta 2013

Viikonloppu

Viikonloppu oli todella kiva!:) Heti perjantaina Essi tuli meille yöksi, ja teimme brain blasterz haasteen, mutta video tökkii jostain syystä, joten en laita sitä tänne, ainakaan vielä. Teimmemyös sen mikä vaahtokarkkijuttu olikaa:D 
Sitten lauantaina, Viivi tuli meille yöksi, ja teimme brain burnerz haasteen, en oo varma kirjotetaanko se ees noin mut ihan sama:D ja teimme myös smoothie haasteen. Mun "pirtelöstä" tuli aivan kamalaa! Kävimme myös lauantaina paavontallilla tunnilla ja menin Callella, ja Viivi Nyssellä. Menin ilman satulaa. Calle meni muuten todella nätisti, mutta se koko ajan meni syömään. Sain sitten opettajalta raipan ja Calle ei edes yrittänyt mennä enää syömään. Viivillä ja Nyssellä meni mun näkökulmasta hyvin!:)
Tänään maanantaina kuvailin ulkona: kukkia ja lunaa. Todisteita mulla et mun kamera on ihan yhtä hyvä kuin järkkäri. ;) Mutta lataan Mydayn tänään, ja varmaan yöllä on latautunut koska menee niin kauan. Mutta laitan sen latautumaan youtubeen ennen kuin menen nukkumaan. 


katsokaa nyt kuin tarkkoja digikamerallaki voi saada!


luna näyttää tässä joltaki buldogilta:D




 

8 kommenttia:

  1. jess!!!:D odotin koko illan et "toivottavasti elli vielä tänä iltana postaa!:DD kiva postaus

    VastaaPoista
  2. vähä hyviä kuvia! miten digikameralla voi saaja noi hyviä?! ja kiva postaus!(:

    VastaaPoista
  3. Selitä jotenki men saa sen kuvan koon tuolla pizapilla valittua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis kun siirrät kuvaa siihen banneriin, niin kuvan reunoille tulee semmoiset pallukat niin niistä vedät sisään päin tai ulospäin.:)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. munpa näkökulmasta Nysse meni huonosti :D

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!