Sivut

tiistai 24. syyskuuta 2013

Ei herranjestas...

Voisitteko kertoa, mikä teillä on mua vastaan? Miks haukutte ridataitoja yms?-.- jos ne teitä haittaa, et sain oman hevosen tai jos en ole mikään hevosammattilainen, niin miks ootte mun blogissa ees?! te ette muuta mun bloggaamista mitenkään. :D mää nauran teille ku ootte tommosia. Ei voi lapsellisempia ihmisiä ollakkaan, jotka tulee tänne anona puhumaan musta pahaa. Miettikää vähä omalle kohallenne tää.;) mut voin sanoo, et en lannistu yhtään mitenkään noista teidän kommenteista!;))

34 kommenttia:

  1. Musta sää oot ihana tyyppi ja ihana on hevonenki ja koko blogi!(:<33

    VastaaPoista
  2. tää on ihana blogi!<3 en ymmärrä niitä, jotka kiusaa sua ja haukkuu Huiluu); musta se on vaan hyvä, et sä saat opettaa, ja samalla opit uusia asioita!

    VastaaPoista
  3. en mä tajuuu miks joku haukkuu sua:/ oot nätti ja muutenki tosi kivan olonen! ja oot taitava hevosten kaa!(:

    VastaaPoista
  4. eikä! mä en oo tienny et sua haukutaan!D: mut kuiteski, tää on ihana blogi!<3

    VastaaPoista
  5. Älä välitä haukkujista! Jokainen blogi saa osakseen negatiivistä palautetta, vaikka oikeasti blogissa ei olisikaan mitään haukkumisen aihetta. Pysy lujana äläkä välitä haukkujista! :) tsemppii teille! ihana blogi!

    VastaaPoista
  6. Onko huilulla ratsastanu joku muuki ku sää?

    VastaaPoista
  7. Millon ratsastat ekan kerran Huilulla? :) Näyttää oikein nätiltä pollelta. Aiotteko päivittää sukupostissa Huilun tietoja? (esim. siellä lukee että se on ori). Millon postaat seuraavan kerran?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijotaan joo päivittää:) ja en tiiä vielä kun joku valmentaja tulee ratsastamaan sen viikonloppuna. Ja postaan pian(;

      Poista
  8. Mietihän miltä tilanteesi näyttää aikuisen silmistä, tai henkilön joka on harrastanut hevosia pitkään ja osaa itse vaikka kouluttaa hevosen. Olet vasta nuori, ja niin on hevosesikin. En usko että olisit niin kokenut että pystyisit itse kouluttamaan hevosesi. Vai onko teillä joku valmentaja (oikea valmentaja eikä mikään naapurin Pentti) jonka kanssa viette Huilua eteenpäin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, mut ei haukkua kuitenkaan tarvi! Mua autetaan, ja eräs ammattilaisratsastaja tulee aina silloin tällöin ratsastamaan sen.

      Poista
    2. "eräs ammattilainen" kertoisitko ammattilaisen nimen? Jos on OIKEASTI ammattilainen, niin nimen kyllä saa sanoa täällä, koska OIKEASTI ammattilaisten nimiä näkyy kyllä joka paikassa. Ja missä vaiheessa olen sinua haukkunut ?

      Poista
    3. en levittele toisten nimiä. Et sää oo gayjjyby, mutta aika moni muu on jos et ole huomannut.

      Poista
    4. Jos hommassa olis oikeasti mukana ammattilainen eikä vaan "ammattilainen" niin kertoisit kyllä mielelläsi sen nimen niin loppuis tää kysely ja paskan jauhaminen kaikilta. Mutta ei oo pakko kertoo, mutta voit olla varma että minä ja muut kysellään asiasta vielä jatkossakin paljon.. Kerro edes mikä henkilön ammattinimike on?

      Poista
  9. Mua vaan ärsyttää se, kun ihmiset kertoo täällä mielipiteitään sun ratsastustaidoista yms. heti ihminen leimataan kateelliseksi. Ja mielestäni kyllä jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, en todellakaan ole kateellinen hevostasi, mutta hevosen omistaminen on jo sen verran iso juttu ihan aikuisenkin ihmisen elämään, että en todellakaan hankkisi ensimmäiseksi hevoseksi lämppärihevosta, jota ei ole koulutettu muuta kuin rattaiden eteen, se on ikäisekseen nuori ja kaiken lisäksi vasta ruunattu.

    Tuossa vaiheessa ois hyvä kattoo itekkin peiliin, että onko oikeesti niin hyvä ratsastaja kuin luulee olevansa. Tiedän kokemuksesta (kaverillani on lämppäri) hänellä meni vuosia kouluttamaan hänen hevosensa jopa niin, että se osasi perusasiat yms. Ennen sitä ei edes yritetty hypätä esteitä, mutta nykyään se vetelee korkeitakin esteitä kuin vettä vaan.

    Ja toiseksi jos sulla ei ole kuin kaveri ainoastaan hevosihminen, niin mielestäni ei kannattaisi hankkia omaa hevosta. Mitä jos hevonen saakin ähkyn? Mitäs aiot tehdä? Seisoa ja töllöttää kun hevonen kärsii vieressä jos et osaakaan tehdä jotain? Entä jos Huilu saisikin kaviokuumeen, rivin yms? Osaatko hoitaa, loimittaa, ratsastaa yms. perusasiat?

    Olen tässä selaillut näitä sun kirjoituksia, ja et vaikuta täysin pätevältä hankkimaan omaa hevosta. Ensinnäkin lämppäriä ei kouluteta parissa kuukaudessa täydelliseksi ratsuksi (eikä niistä varmaan suht koht täydellisiä saakaan), mutta kouluttaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Et voi aloittaa hyppäämistä heti kun saat satulan, vaan opettele ensin perusasiat Huilun kanssa. Eikä luottamustakaan saa parissa viikossa hevosen ja ihmisen välille, siihen voi mennä kauan aikaa.

    Ja muut anonyymit, voitte tekin kertoa mielipiteenne asiallisesti. Emme ole kateellisia, kerromme vain mielipiteemme. Toivotan vain sulle ja Huilulle onnea tulevaisuuteen, mutta todellakin - jos alkaa tuntua vaikealta, kannattaa sanoa siitä jollekin. Menee vain hyvä hevonen hukkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, mää kyllä otan sen vastaan, että mua neuvotaan asiallisesti, en sitä että haukutaan mut maan alle! Mää saan apua, enkä ole todellakaan mikään huippuratsastaja, enkä ole ainut, joka halusi meille hevosen, sillä äiti on halunnut hevosta lapsesta asti. Saan apua eräältä ammattilaiselta, jonka kanssa sovittiin että se tulee ratsastamaan Huilun silloin tällöin. Ja en mää sillä esteitä aijokkaan hypätä lähivuosinakaan!:o mää alotan kevyesti, ja testaan kaikki jutut. Perusasiat se osaakin, mutta en mä luule et se osaa kaikkee koulukiemuroita yms...

      Poista
    2. Ja niin, kieltämättä joidenkin anonyymien kommentit ovat pelkkää hevonpaskaa. Ei semmosia tartte kuunnella. Kannattaa laittaa asetuksista kommentit niin, että ne tulevat näkyviin vasta sen jälkeen, kun olet ne itse hyväksynyt. Vähentää hyvin paljon ilkeitä ja asiattomia kommentteja.

      Mutta toki joistakin kommista kannattaa ottaa vaarin - ne saattaa auttaa sua ihan hyvin Huilun kanssa eteenpäin. Ja tietysti onhan se eri näkemys täältä ruudun toiselta puolelta, kun eihän me tiietä minkälainen Huilu oikeesti on! (:

      Poista
    3. juu, en mä taida laittaa semmosta asetusta, ku sitte ei pian tuu ollenkaan kommentteja): Ja juu, mää kyllä otan neuvot vastaan ilomielin!(:

      Poista
    4. juu, en mä taida laittaa semmosta asetusta, ku sitte ei pian tuu ollenkaan kommentteja): Ja juu, mää kyllä otan neuvot vastaan ilomielin!(:

      Poista
  10. raksita (x), onko nää käsitteet sulle _oikeesti_ tuttuja (tiedätkö mitä tarkoittaa tai miten hoidetaan tms.), älä huijaa :)

    hankosidevamma ()
    ähky ()
    mahahaava ()
    kaviokuume ()
    rivi ()
    pääntauti ()
    kinnerpatti ()
    jännevamma ()
    imppari ()
    kaviopaise ()
    puhkuri ()
    lannehalvaus ()
    sädeluuontuma ()

    VastaaPoista
  11. Ähky
    kaviokuume
    imppari
    mahahaava

    en tiiä paljoo. mut äiti tietää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noi kannattaa tietää itekkin joten googletappas ja lue noista lisää.

      Poista
  12. Täällä on kyllä ihan höpöhöpö juttuja jotka on kommentoinut :) Huilusta saadaan kyllä ok ratsu koulutettua, kunhan vaan rauhassa alotetaan koulutus eikä hätäillä. Huilu kuitenkin kuunteli ja keskitty hyvin mitä sen kans maasta käsin touhuttiin. -Tiia

    VastaaPoista
  13. Täällä on kyllä ihan höpöhöpö juttuja jotka on kommentoinut :) Huilusta saadaan kyllä ok ratsu koulutettua, kunhan vaan rauhassa alotetaan koulutus eikä hätäillä. Huilu kuitenkin kuunteli ja keskitty hyvin mitä sen kans maasta käsin touhuttiin. -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin saa! ja juu, mulla ei oo mikään kiire sen opetuksessa:)

      Poista
  14. On se kyllä todellakin kumma, etteivät jotkut ihmiset osaa kommentoida asiallisesti. Mielipiteen voi tosiaan kertoa, mutta se tosiaankin tulee tehdä _asiallisesti_. Turhaa sellainen, että pitää toisen mieltä pahoittaa ihan tarkotuksella. Hyvä että otat neuvoja vastaan, se on tärkeetä, mutta muista myös ettei noista haukkujista kannata välittää! Oikeasti viksut ihmiset osaa kyllä neuvoa ja kritisoidakkin järkevästi, ilman että tarvitsee toista loukata! Tsemppiä Elli! :)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!