Sivut

perjantai 20. syyskuuta 2013

Uusi satulahuopa!

Tänään lähdettiin tallille ehkä joskus puoli seitsemän aikaan. Kävimme mittaamassa kuinka pitkä satulavyön pitää olla. luku oli 120cm-130cm en muista:D mutta niin, Käytiin kärkkäisellä ostoksilla. Ostettiin siis satulavyö, satulahuopa ja leukaremmi suitsiin koska sitä ei ollut suitsissa. Sitten mentiin tallille ja laitettiin se siihen harjauspaikalle kiinni. Se oli ihan murainen niin me harjattiin se äitin kaa kunnolla! Ötökät kiusas Huiluu aivan älyttömästi, ja se nakkeli päättään koko ajan. Raukka pieni. Laitettiin se sitten sisälle. Hain sille vielä vettä ja annoin heinää, Jeminan pappa antoi sille sitten myöhemmin lisää. Jemina ei siis ollut tallilla. Laitettiin myös suskille vähän heinää.(:

Tässä se satulahuopa
 Menen HELILLE yöks haapaveelle huomenna. Otan kameran mukaan, niin saan sieltäkin kuvia. Ajattelin tehdä huomenna mydayn kun perjantaina unohdin. Mut toivottavasti nyt muistaisin!:)

7 kommenttia:

  1. Oi vähä ihana huopa!<3

    VastaaPoista
  2. Siisti toi huopa!(:
    Ja en malta oottaa että tuut !:D

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Tee joskus varustepostaus :) !! Ois kiva:))))
    Ja sulla on kiva blogi ja huilu on suloinen <3 itelläkin lämppäri :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai minun varusteista vai huilun varusteista?:) voin tehdäkkin! kiitos paljon!

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!