Sivut

maanantai 9. syyskuuta 2013

Mää sekoilen

Eli päätin että kun muut blogit ei toimineet niin muutan tämän blogin minun ja Huilun blogiksi.
Tänään Huilu siis tuli uuteen kotiin. Se oli ihan rauhallinen, mutta vähän hermoili. Laitumella se ravaili ystävänsä suskin kanssa iloisina. Mutta sitten kävi pikku kömmähdys. Huilu juoksi aitaan pahki, koska ei nähnyt aitaa. Se törmäsi aitaan ja hyppäsi sen yli. Ja kun aita tarttui sen jalkaan, se repi koko aidan rikki siitä kohtaa. Mutta Huilu selvisi ehjin nahoin. Se johtui siitä, ettei hevosen omistaja näyttänyt Huilulle aidan rajoja, vaikka jeminan pappa niin sanoi.
Heti karsinaan päästyään se rauhoittui. Annettiin sille heinää ja se rupesi jo lepäämään. Rankka päivähän sillä oli takana, kun pitkä ajomatka ja riehuminen laitumella. Laitoin sille vielä vettä, ja sitten lähdettiin. Huomenna menen taas tallille, ja teen tallipäivä videopostauksen:) 


rakas
 

16 kommenttia:

  1. sori ku pistän tänne sun blogiin tän kommentin mut voikko käskee sen sun kamun pistää siihen sen blogiin anonen kommentti oikeuden?Ku löysin sen blogin ku se sun kamu oli kommannu tänne jtn nii se oli aivan ihana se blogi niinku sunki ja onnee vielä tosta hevosesta ja sille sun kamulle myös:)Vaikutata tosi ihanalta ihmiseltä ja jos mulla ois tollanen kamu niin oisin kyllä onnellinen ku vaikutat nii rehelliseltä yms :3

    VastaaPoista
  2. KUOLEN TÄHÄN PAIKKAAAN VITTTU! ei voi muuta sanoo ku vittu mitä teidän päissä liikkuu "mulla ei oo taitoo.. OSTETAAN OMA HEPPA!" aattelisitte niitä hevosia, koska teidän jälkeen ne meneee suoraan teuraaks ku pikkutytöt pilannu ne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voooi toi on noloo!:D ei voi muuta sanoo...

      Poista
    2. katotaan vaan miten käy :)))))))))) neiti on hyvä ja ratsastaa kopukkansa täydelliseks ja toivottavasti neiti sai nyt ilosen elämän ! voit rastittaa sun tavoitteet listalta kohdan " pilasin viattoman eläimen"

      Poista
  3. Niinpä mikä teitä vaivaa. Oitte niin kateellisii, ettekö voi olla ilosii Ellin puolesta!!!!!! Jättäkää noi turhat viestit!!!!!!

    VastaaPoista
  4. Surettaa minuakin nuo ilkeät kommentit :/ Mikä näitä ihmisiä vaivaa?
    Sinulla on kaunis hevonen, tykkään itsekin lämminverisistä :) Onko Huilulla ravitaustaa? Onko sinulla tavoitteita sen kanssa? Onnea vielä kerran ja tervetuloa hevosenomistajien joukkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin:/ Huilu on ollut ravuri muttei enää ollut ravuriksi, joten siitä koulutettiin ratsu. Aijon tehdä siitä kunnon estehevosen mulle kisoihin!:) Jonkun ammattilaisen avustuksella. Kiitos paljon!:)

      Poista
  5. Hyvä :) tavoitteita pitää aina olla! Näin minunkin valmentajani tapaa sanoa. Terv. sama ano

    VastaaPoista
  6. Tänävuonna useamman kerran startannut ja vasta ruunattu lämminveriravuri voi olla aika haastava - itse en pärjäisi sellaisen kanssa. Nuo ihmisten kommentit ovat silti kyllä täysin asiattomia! Onko hepo millaisella tallilla, saathan tarvittaessa apua osaavalta aikuiselta? Suosittelen käymään hevosesi kanssa ihan tunneilla, ratsastuksen opettaja osaa auttaa teitä hyvään alkuun. Olet kuitenkin Elli aika nuori, ja tämä on ensimmäinen hevosesi. Onnea nyt kuitenkin hurjasti ja kaikkea hyvää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tämä ruuna on todella kiltti, ja omistaja sanoi että sopii ensihevoseksi, ja että on rauhallinen ratsastaa. :) ja saan kyllä apuaja kiitos!(:!

      Poista
    2. Sopii ensihevoseksi? Salli mun nauraa! :D Lämppäri, juuri ruunattu, eikä sillä ole juurikaan ratsastettu / koulutettu satulan kanssa, niin ensihevonen?

      Teitä on huijattu päin naamaa. Etkä edes ratsastanut sillä koeratsastuksessa? Etkö uskaltanut? :o

      Poista
  7. mikä teitä valittajia vaivaa? yritättekö pilata toisten ilon? jos yritätte, niin ette siinä varmana onnistu! ette varmana uskalla tulla sanoo suoraan naamatusten, mutta blogissa anona sitten tuutte kommaan... voisitte pitää sen itsellä omana tietona, ja oon 1000% varma että te valittajat ootte väärässä. ettekö vois jo lopettaa?!? toi on jo tosi lapsellista tulla tollasia kommentoimaan. Ja tämähän on ihan Ellin ja heidän oma asia, ja tietää mitä tekee jos tarttee apua. Valittajat vois jättää jo Ellin rauhaan !! T. Heli(en päässy omalle tilille ku oon kännyl)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!