Sivut

tiistai 17. syyskuuta 2013

Shoppaamaan!

Huomenna menen siis kärkkäiselle Jeminan ja Sallan kaa. Jemina ainaki kattelee jalustimia ja satulavöitä, kun ne lainas satulan yheltä seijalta. Mää kattelen joitan hienoja satulahuopia ja pinteleitä. :) 
Meijän iskä hakee huomenna satulan kokeiluun ja ehkä ostetaan. Satula maksaa 200e ja kuulemma hyvässä kunnossa. Alan  varmaan nyt ratsastelemaan Huilulla enemmän, jos satula on hyvä:). 
Tänään olin taas Jeminalla. Lähdin joskus vähän yli kolme ajelemaan Jeminalle. Tein uuden pyöräilu ennätyksen. Jeminalle on meiltä n. 5km ja pyöräilin sen kahdessakymmenessäviidessä minuutissa!:) Ei se mikään maailman ennätys oo, mut mulle se on aikamoinen ennätys!:D Huomenna mulla on enkun koe joten siihen pitää nyt lukea. Tältä päivältä ei ole kuvia, mutta huomenna yritän muistaa!:) 




jeminan ja suskin blogi: suskisuokki.blogspot.fi

 

16 kommenttia:

  1. tää on niin ihana blogi!<33 ja jeminan blogi kans! ja huilu ja suski on söpöjä!:3

    VastaaPoista
  2. Kuka ton satulan sovittaa? Toivottavasti ammattilainen, "takapihan osaajat" harvemmin osaa oikeasti katsoa sen sopivan, sitten on "omalla kullalla" helevetin kipeä selkä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuules meidän tuttu sovittaasen. Ja se on kuules ammattilainen!

      Poista
    2. mikä hän on ammatiltaan? Se että kyseinen ihminen on taitsva ei tee hänestä ammattilaista, ammattilainen ja taitava on asia erikseen.

      Poista
    3. Se ammattilainen on sellainen joka on harrastellut hevosten kanssa aina

      Poista
    4. Oon minäkin harrastellut hevosten kanssa aina, mutta jos ei ole käynyt mitään tutkintoa, ei voi millään sanoa ammattiliseksi

      Poista
  3. Kuka teillä sovittaa satulan? en usko että hevosesta tulee oikeen mitään.. Joo kyllähän se puskaratsuna menee, mutta kipeytyy alta aikayksikön kun ei osata ratsastaa oikein ja kehittää oikeisiin paikkoihin lihaksia että hevonen saataisiin joskus ratsastettua myös oikeinpäin peräänantoon. En nyt tarkota että hevosen tulis kulkee joka sekunti peräänannossa, mutta vaikkei hevosella tehtäis mitään muuta kuin maastoiltais, olis silti hyvä että hevonen kulkis oikeinpäin - edes joskus (enkä tarkota että kerran vuodessa tmv) sillä "väärinpäin" kulkevan hevosen selkä kipeytyy nopeasti - varsinkin jos satula on väärän kokoinen.
    Minkä tasoinen hevonen on jos kerta sopii ensihevoseksi noin nuorelle?

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän mä VALITIN tuossa ylemmässä kommentissa? KERROIN ja KYSYIN asioista! Ja tiedän kyllä miltä tuntuu kun ihmiset haukkuu ja levittelee juoruja yms. Olen itsekkin omistanut lämppärin mutta osasin sentään viedä sitä eteenpäin HeB tasolle asti ja osasi kantaa itsensä oikeinpäin käynnissä ja ravissa ja ajoittain myös laukassa. En usko että Elli pystyy samaan.

      Poista
    2. No mitä se sun persettä kutittaa oikeesti? On se niin helvetin ihmeellistä että ihmisten pitää tunkea rumat naamansa toisten asioihin. Taitaa olla erittäin tylsä elämä sullakin Anonyymi, kun murehdit täällä toisten tekemisiä, oikeesti hanki elämä.

      Poista
    3. asiallisia vastauksi tuossa alhaallakin lukee.... huora

      Poista
    4. hei oikeesti lopettakaa!! mua ei haittaa, jos mua puollustetaan ja puhutaan vähän rumasti, mut ne jotka haukkuu mua, se ei ole asiallista. Kiitos kaikille jotka puolustaa ku muut kiusaa ja haukkuu!

      Poista
    5. Tyttö hyvä, ei sinua haukuta. Neuvotaan ja kysellään asoista.. olet juuri siinä iässä ettet halua ottaa neuvoja vastaan ja otat kaiken haukkumisena ja vittuiluna jos joku kertoo asian oikean laidan tai kyselee asioista. Ota neuvot vastaan niin kaikki sujuu varmasti paremmin..:)

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!