Sivut

tiistai 10. syyskuuta 2013

Tallipäivä

Joo eli tänään lähdin Jeminalle samantien kun tulin koulusta. Läksyjä en ehtinyt tehdä, koska äiti justii pääsi viemään mut sinne.:)
Mut joo, tänään oli todella mukava päivä! sain ekaa kertaa taluttaa omaa hevostani, ja se meni ihan hullun kiltisti!<3 se on aivan uskomattoman kiltti, vaikka onkin entinen ravuri. Ne on nyt pysyneet Suskin kans todella hyvin aidoissa, eikä ole edes riehuneet siellä.:)









                                                 PAINAKAA TÄSTÄ NIIN PÄÄSETTE TALLIVIDEOPOSTAUKSEEN!

12 kommenttia:

  1. lol poistat mun kommentin vaikka se oli ihan asiallinen XD eli hevosen ja ihmisen välille ei mitään yhdessä päivässä muodostu, tottakai se tulee uteliaana katsomaan uusia ihmisiä.

    VastaaPoista
  2. minkäs tasoinen tämä Huilu on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan peruspolle!:) osaa perusasiat ja koulus joitan juttuj.

      Poista
  3. ota sitten videolle kun ratsastat sillä ekaa kertaa! :)

    VastaaPoista
  4. oi vähä ihana tossa viimesessä kuvassa!:3 ihana hevonen sul!

    VastaaPoista
  5. Kiva videopostaus! :) Ois hauskaa tehdä itekkin joskus videopostaus, mutten ehkä pysty kun vihaan omaa ääntäni niin paljon. XD Sitten se, minkä tarkoitan rakentavaksi kritiikiksi: Antamanne heinämäärä näyttää aika vähäiseltä, jos nuo nyt olivat ne iltaheinät joilla hevosten tulee pärjätä koko yö. Varsinkin ottaen huomioon, kuinka hoikkia hevosenne ovat. En sano tätä millään pahalla! Se vaan, että annan shettiksilleni enemmän heinää, kuin miltä teidän antamanne heinämäärät näyttävät. Netistä löytyy monesta paikkaa hyviä ruokinta-ohjeita, esimerkiksi täältä: http://www.hippos.fi/rekisterointi_ja_omistaminen/hevosen_hyvinvointi/hevosen_hoito/ruokinta :) Tsiljoonasti onnea vielä uudelle hevosenomistajalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu olen ruvennut antamaankin Huilulle enemmän heinää kuin tuossa videossa!:) ja okei kiitos!(:

      Poista
  6. sun heppa on niin laiha, että se tarvii heinäää ainakin viis tommosta astiaa! se vaan laihtuu enemmän muuten :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mää annan nykyään paljon enemmän kuin tuo saavillinen! :)

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!