Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Ostoksia


Käytiin lauantaina Essin kans kärkkäisellä. Tartkoitukeni oli mennä Emotioniin, mutta se oli jo sulkeutunut joten mentiin sitten Kärkkäiselle. Tarkoitus oli vaan katsella kaikkea, mutta pitihän se arvata että tottakai sieltä jotain tarttui mukaan, mutta tällä kertaa oli ihan hyödyllistä tavaraa (ainakin osa).


"Vaseline" huulirasvoja.
2.50e/2kpl



Timanttinen otsapanta
5.00e


(Tämän ostin jo torstaina)
Linimentti
15.00e

Tänään menin sitten Viivin kans kärkkäiselle kattelemaan, ja kärkkäiseltäkin tarttui mukaan jotain ja sitten mentiin Prismaan.

kengät
34.90e
Prisma

Rimmel meikkivoide
7.90e
Kärkkäinen




16 kommenttia:

  1. Tiedätkö edes miten linimenttiä käytetään????? Kerroppa miten aiot tehdä niin voidaan mahdollisesti neuvoa virheet ajoissa... Ja muuten, yleensä ostoksista jotka on yksinkertaisia kuten huulirasva purkki ja meikkivoide niin niistä riittää 1 kuva, eikä monta kuvaa eri kanteilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhän mää tiiä:D Ainakin käytetään Huilulla linimenttiä sen takia, että sillä välillä kertyy nestettä jalkaan ja se turpoaa, ja tuo linimentti ainakin vähentää turvotusta ja laittaa nesteen liikkeelle. :)

      Poista
    2. ET oo näyttäny tietävän monia muitakaan asioita hevosen hoidosta joten en ihmettele jos et tiedä miten linimentti laittaan OIKEAOPPISESTI.

      Poista
    3. Kyllä mää tiedän kerran mun hevoselle sitä pitää laittaa melkeen joka päivä:D

      Poista
  2. Elli, oon pyytänyt siulta bennaria milloin on valmis, kun on aika kauan jo oottanut? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, mää en oo yhtään huomannut. On ollut niin paljon kainenlaista:D Yritän saada sen pian valmiiksi(:

      Poista
    2. Minne olet laittanut sen pyynnön?:) Mää en löydä sitä mistään, voitko laittaa sen uudestaan vaikka banneripajan kommenttiboxiin?

      Poista
    3. Oon laittanut sen s-postiin, mut voin laittaa sinnekkin!:)

      Poista
    4. En tajuu, mut mein kone sekoilee, ja pääsen kaikille muille sivuillesi, paitsi banneripajaan, voitko tarkistaa sähköpostin läpi? :)

      Poista
  3. Ihana ulkoasu. Kivoja ostoksia.

    VastaaPoista
  4. Meikkaatko nykyään? :)

    VastaaPoista
  5. Kiva uusi banneri! Pidän kovasti blogistasi, yksi asia tosin voisi saada sisällön laadukkaammaksi, nimittäin ei tarvitse välttämättä olla yhdestä tuotteesta sitä kolmea kuvaa, kuten yläpuolella yksi lukija mainitsikin. Huilu alkaa olemaan jo komeassa lihaskunnossa! :) Jos jotkut anonyymit alkavat ladella neuvoja tyyliin, "et sä voi laittaa sitä liinaa kuolainrenkaaseen kiinni", niin älä välitä, minun silmääni olet toiminut oikein mallikkaasti ja Huilulla on hyvät oltavat!

    t. 10 vuoden hevoskokemuksen omaava lukija

    VastaaPoista
  6. kirjoitit kaktun blogiin että futura on hypännyt tänään, millon tästä kuvia/postausta? montako hyppyä otitte ja kuka oli selässä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotit varmaan Huilua?:D niin ei tuu postausta, kyllä saatan siitä mainita. Mutta sitä juoksutettiin ja samalla laitettiin esteitä sille:)

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!