Sivut

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa postausta

Taas on jäänyt postailu vähälle, oikeastaan mulla ei oo ees ollut mitään kerrottavaa.
Huilun liikutuskin on jäänyt tosi vähälle säitten ja maan laadun takia. Ensin muravelliä ja sitten pakkasta, kaikki tietää mitä siitä seuraa. Kokkareinen maa, jossa tuskin itsekkään ei meinaa pysyä pystyssä. Ja pohja olis muutenkin niin kova niin odotan että pääsee maneesille ja vaikka irtojuoksuttaa. Mutta postaan heti kun tehdään Huilun kans jotain kertomisen arvoista!
Pitäis munki ruveta tekemään sitä erikoispostausta, ja äänestyksen perusteella voittaja on "My week" videpostaus, eli kuvaamista on ainakin luvassa! Mutta pitää bloginkin eteen ahkeroida, ja rakastan muutenkin videoitten kuvaamista joten tää on mullekkin varmaan helppo nakki!;)





Huilulla menee nyt tosi hyvin! Sen jalka on pysynyt todella hyvässä kunnossa, eikä ole oireillut yhtään, eikä siihen ole kertynyt nestettä eikä ole ollut turvoksissa. 
Pitäis nyt se Huilun harjaki nyppiä siistimmäks. Koska mua niin häirittee toi sen harja:D. Pitää vaan varata siihen aikaa koska en halua vaan äkkiä nypäistä, vaan haluan käyttää siihen aikaa että saan siitä just eikä melkeen!








Käytettiin heinää syöttinä:D

 

24 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Mut hei pliis, voitko leikata huilun harjan ratsuharjaks ku toi ei näyytä oikee hienolta :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mää en oikeen oo innostunu ideasta et Huilulla olis ratsuharja:/

      Poista
  2. Ei sitä saa enää paremmaksi. Itse olet harjan pilannut ja tuo mitta näyttää tyhmältä joten nyppikää ratsun harja :)

    VastaaPoista
  3. Määkin kannatan ratsuharjaa ennemmin kuin jotain epätasaista nypättyä harjaa....

    VastaaPoista
  4. Ratsuharjaa mäkin kannatan!:) näyttää paljon siistimmältä kun tollanen pitkä ja oudosti leikattu...
    Toiseks en sano pahalla, mutta hevosta ei saa jättää liikuttamatta vaan koska pohjat on huonot. Kai siellä vaikka maastossa joku tie on siinä kunnossa että pystyy edes kävelemään ja ehkä vähän ravailemaan? Ihan hukkaan menee se ratsuttajalla käynti jos et nyt kummiskaan edes ratsasta sitä, pian ootte samassa jamassa kun kesällä... Mutta tsemppiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mää en oo ratsuharjan kannalla, mutta toki sitäkin voi miettiä.

      Poista
    2. Oikeesti, liikuta sitä hevostas. Paljonko teillä on maneesille matkaa ja paljonko maksaa maneesivuokra (ja mahdollinen trailerivuokra?) Jos ei muuta mahdollisuutta niin sitten edes maneesille, mutta et sä voi vaan seisottaa hevosta tarhassa. Enkä tarkota pahalla, mut ylempi ano on oikeessa, ratsutus menee hukkaan jos et ylläpidä Huilun oppimia taitoja.. :/

      Poista
  5. Sehän on ratsu joten ratsuharja :D Ei vaan ratsuharja näyttää oikeesti fiksulta ja siistiltä melkein millä vain hevosella! :)

    VastaaPoista
  6. Ehdottomasti ratsuharja!! Nyt huilun harja saa sen näyttämään siltä kun Se asuis ravitallilla. Sehän on ratsu, vai mitä...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla rarsuilla ei ole ratsuharjaa :D eikä harja saa mitenkää sitä näyttämään ravurilta

      Poista
    2. Mää en oo nähny vielä yhtään lämpöstä joka näyttää ratsuharjan kans hyvältä! :D

      Poista
    3. Uskaltaisinpa väittää että Kaktun Futura on pirun hyvännäköinen ratsunharjalla! ;)

      Poista
    4. Futura on paljon lihaksikkaampi kuin Huilu. Huilulla on vielä tosi liru toi sen kaula eikä sitä voi mitenkään verrata futuraan. :)

      Poista
  7. Hei, miks kaikki pisti kauheen halon siitä, et Huilulla ei oo ratsaharjaa? :D, omasta mielestä jokainen heppa näyttää hyvältä, vaikka ei aina ois saksien kaa leikkaa sen harjaa, et se ois ihan tiptop. Hevosethan on ollut alunperin villejä, ei niiltä silloin leikattu harjaa =) oon sanonut oman mielipiteeni.

    VastaaPoista
  8. Mitä teet kesällä? aijotko mennä jonnekkin leireilemään yksin tai Huilun kanssa ? jos menet olisi kiva saada jotakin videota ja pitkiä postauksia joka päivältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon mä ihan vakavissani miettiny leirille menemistä, mut se ei oo vielä varmaa:)

      Poista
  9. Minunkaan mielestä ei tarvitse välttämättä ratsuharjaa. Nämä on mielipide asioita joissa jokainen tehköön miten haluaa. Itse kasvatan hevosilleni aina mahdollisimman pitkän harjan ihan senkin takia että suojaa ötökän puremilta kesällä ja minun mielestäni pitkä harja aina nätimpi kuin ratsuharja. mutta nämä on niitä mielipide asioita. Elli tehköön niin miten itse haluaa..

    VastaaPoista
  10. Minne oot menossa leirille? Ja osaisitko suositella mitään paikkoja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä vielä. Ja paavontallin leirit on parhaita, kannattaa mennä!:)

      Poista
  11. Tuollainen harja ei oo kyllä nättiä nähnykkää, sori vaa. Tää harja just korosttaa sitä ettei huilulla oo lihasta kaulassa, pelkkä hirmuinen alakaula. Lämpösille sopii poikkeuksetta aina ratsuharja. Ratsuharja on myöskin helpompi pitää puhtaana. Oli sitten minkälainen tahansa harja, muu kuin ratsuharja, siitä ei tasoteta tollee koska se näyttää rumalta, vaa pitkä harja annetaan kasvaa pitkäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin sinun mielipiteesi mutta joku muu voi olla aivan toista mieltä. Minun mielestäni ratsuharja se vasta korostaisikin Lihaksetonta kaulaa kun kaikki näkyvillä. Minusta tuokin nätimpi kuin ratsuharja. Toiset tykkää mustasta, toiset valkoisesta. Oman mielipiteensä voi ilmaista asiallisesti ja antaa tilaa sille että joku toinen on asiasta aivan toista mieltä. Mielipide asioista ei voi väitellä.

      Poista
  12. Sinut on haastettu! :D ---> puzzzleofmylife.blogspot.fi/2014/03/55-minut-on-haastettu.html

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!