Sivut

torstai 6. maaliskuuta 2014

Kotona jälleen

Moii kaikki! Päästään taas normaalien postauksien pariin.
Vaikka Huilua olikin ihan kauhea ikävä jo, olisin silti voinut jäädä sinne vielä pariksi päiväksi, sillä se oli oikeasti aivan ihana paikka! Ja siellä oli yks aika ihana tyyppi! Mutta toivotaan että pääsen sinne vielä!
Käytiin eilen (keskiviikkona) tulivuorikeskuksessa, se oli aika mahtava paikka! Siellä oli aivan upeita kiviä, ja siellä sai kokea maanjäristyksen!


tässä ollaan semmoisen tulivuoren sisässä





fossiili, uskon että on veistetty, mutta mistäs sen tietää







8 kommenttia:

  1. taisit olla eilen prismassa vaate puolella? :) näytti takki niin tutulta :D!

    VastaaPoista
  2. tee sun meikkien esittely tai my day!

    VastaaPoista
  3. Sanohan sille Jeminalle että hommaa Suskille sopivan satulan. Blogissaan kun ei julkase kommenttejani = sitä ei kiinnosta. Oikeesti, Suskin satula ei ole sopiva.

    VastaaPoista
  4. Moi. Löysin tämän blogin ihan vasta ja teki mieli kommentoida moneenkin juttuun mutta kirjotan nyt vain tähän uusimpaan. Pointtini on kuitenkin se että hienosti menee! Elä aina kuuntele kaikkia neuvojia kovin tosissaan, esim ettei kuolaimesta saa taluttaa yhdestä renkaasta tms. Ei ne hevoset rikki mene, ne tottuu juuri sellaiseen käsittelyyn kuin sinä niille tarjoat. Länkkäripuolella hevosia juoskutetaankin kuolaimesta yhdestä renkaasta. Siinähän se hevonen oppii itse varomaan omia äkkinäisiä pään liikkeitä.

    Hienoa että jaksat touhuta juttuja tämän hevosen kanssa. Samalla sun hevosmiestaidot kehittyy ihan eri tavalla kuin ratsastustallin hevosia hoitavilla tytöillä. Jatkaa samaan malliin.

    VastaaPoista
  5. Elli onks sulla youtube tiliä jos on niin voitko kertoa nimen

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!