Sivut

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Sunday

Joo, en keksiny mitään hyvää otsikkoa:D
Tänään menin Jeminalle joskus joskus yhden aikaan. Jeminan oli tarkoitus tulla meille yöksi, muttei onnistunutkaan. Lähdettiin sitten samantien talliin.
Hevoset oli siellä laitumella. Jeminan pappa ajoi tänään Suskilla. Haettiin hevoset laitumelta, ja laitettiin välikköön. Harjattiin ne ihan pikaisesti ku Huilu oli täynnä savea. Puhdistin mysö kaviot.
Sitten, vietiin Huilu karsinaan ja Suski jätettiin välikköön. Kokeiltiin miten Huilu reagoi siihen. Se hirnui muttei muuten ollut hermoissaan. Laitettiin karsinan ovi kiinni, ja hain sille hieman heinää ja vettä. Vähä aikaa siellä hirnui, mutta sitten rauhoittui ja alkoi syömään heinää.
Suski laitettiin siellä valmiiksi silläaikaa kun olin Huilun luona tallissa. Se oli aika outo tänään, se potkasi etujalalla Jeminaa reiteen, ja oli muutenkin ihan hermo koko aamupäivän. Eero (Jeminan pappa) sanoi, että Suski oli ollut todella rauhaton ajaessa, että oli mennyt kauheeta kyytiä koko ajan. Sillä oli ollut paineita.
Sitten kun Suski tuli, riisuttiin siltä varusteet ja vietiin molemmat hevoset taas välikköön. Harjattiin ne taas, ja Suskille laitettiin loimi, koska se oli niin hikinen. 
Sitten mentiin yhden kaverini keppariestekisoihin. Sain yhden ruusukkeen 30-40cm luokasta:D
Tultiin vähä yli kuus takaisin tallille, laitettiin hevoset välikköön ja harjattiin ja putsailtiin kaviot yms. Ja laitettiin karsinoihin. Ei laitettu vielä heinää ku laitettiin vasta seitsemän aikaan iltaheinät. Otin vähän kuvia instagramiin(nimellä elluskablaa) laitumella Huilun kanssa.(: Laatu ei parhain kun otettu mun puhelimella.




3 kommenttia:

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!