Sivut

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Anonyymiesto hetkeksi aikaa pois

kokeilen taas tätä, jos minua edelleen haukutaan, laitan eston taas päälle(:

34 kommenttia:

  1. Jee! Kiitti Ellii!(: ja laitoit postaukses ihan sekkasitte:)

    VastaaPoista
  2. Voinko tehä sulle bannerin?:) Ei oo pakko käyttää♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai voit!(: ota vaa vapaasti kuvia blogista;)

      Poista
    2. Joo thanks!:) Poistan kuvat heti kun oon tehny sen. Enkä varmasti laita niitä mihinkään:)

      Poista
    3. joo kiva!(:
      Ja sano sitten kun banneri on valmis nii annan sähköpostiosoitteen.

      Poista
  3. Hyvä kun otit, koska moni anonyymi haluaa kommentoida kannustavasti ja positiivisesti. Aikasemmat kivoja postauksia♥ Koska ratsastat Huilulla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maanantaina Tiia ratsastaa maanantaina. ehkä mäki sit ens viikolla(:

      Poista
    2. Kiva :) varmaan jännittää?

      T. Sama ano

      Poista
    3. No kyllähän se vähän jännittää miten se käyttäytyy:)

      Poista
  4. rohkee teko? :D
    ja en oo nähnyt yhtään haukkumiskommenttia, vaan kaikki asiallisia neuvoja.
    oot ihan liian nuori saamaan oman hevosen, ja kun et kestä neuvojakaan nii miks hitossa piät blogia?
    mää ainaki palaan tänne anteleen neuvoja sun mieletä ne on haukkumisia -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et nii oo nähny haukkumiskommentteja, ku oon poistanu ne. ja tuu vaa neuvomaan ei se mua haittaa.

      Poista
  5. Tein sulle bannerin kun oli tylsää... Jos haluut sne niin annatko s.postin? :)

    (ei oo pakko käyttää jos et tykkää)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiva!(: ja laita tähän sähköpostiin: elliheikkila@hotmail.fi. ja laitan minulle tehdyt bannerit blogiin.(:

      Poista
  6. Mietin pitkään mitä kirjoitan ja miten kirjoitan, mutta tulin nyt lopputulokseen.

    Mun mielestäni teillä menee olosuhteisiin nähden hevosen kanssa hyvin. Olen itse samassa tilanteessa, tosin kymmenen vuoden ikä- ja hevoskokemuslisällä. Lämminverinen on usein kiltti, nöyrä ja sopeutuva ja kirjoitustesi perusteella tämäkin hevonen on. Kirjoitustesi ja kuviesi mukaan etenette sopivan hitaasti. Satula-asiaa en halua netin välityksellä kommentoida muuten, kuin että se on vielä ainakin liian leveä tuolle. Romaani alle auttaisi asiaa väliaikaisesti ainakin. Geeli tai karvaromaanina, käytettynä nettikirppiksiltä saa hyvillä hinnoin.

    Tuohon juoksutukseen suosittelen ottamaan mukaan sivuohjat, jos mahdollista. Ne auttavat hevosta myötäämään ja myöhemmin pyöristymään selästä. Vaikka en voi väittää, etteikö tuo jo videon perusteella kulje rennolla selällä. Juosutuksessa kannattaa myös huomioida ympyrän koko. Äitisi juoksuttaa videolla hevosta hyvin pienellä ympyrällä. Juoksutusraipalla ja käskyjä opettamalla saa hevosta tekemään suurempaa ja jalkaystävällisempää ympyrää. Juoksuttaja voi myös itse liikkua ympyrän sädettä suurentaen hevosen mukana.

    Tärkeintähän on juuri tuo, että sisäistät itse, että esteratsastus ja ylipäätään ratsastus vaatii kokeneen hevosihmisen tukea, ei välttämättä edes ammattilaista, vaan esim. nuoria hevosia satulaan laittaneen apua. Itsekään en ole hevosta koskaan satulaan laittanut, mutta olen ollut paljon mukana ja osana kouluttamassa varsoja tavoille ja nuoria satulaan. Esteratsastus on (niinkuin itse mainitsit), vasta paljon myöhemmin edessä. Hevosen ja sinun koulutustaitojesi kehittymisen mukaan ehkä ensi- tai sitä seuraavana kesänä. Riippuu myös paljon omasta tukiverkostasi, kuinka moni hevosihminen tukee oppimistasi ja harrastamistasi.

    Meitä neuvojiahan aina riittää, mutta halusin nyt muutaman asian sanoa. Kannattaa kuitenkin hevosen edistymisen vuoksi vaikkapa alkaa juoksuttaa ja taluttamaan sitä ympyrällä ratsastaja selässä niin, että ratsastajalla on pieni tuntuma hevoseen ohjilla. Suosittelen myös haalimaan kaiken tiedon hevosen kuntouttamisesta ja ratsukoulutuksesta kirjoista, koska niistä oikeasti on apua!

    Kaikkea hyvää jatkoon.

    watels

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja huomasin juuri, että satula oli palautettu, mutta onnea uuden sopivamman satulan löytämiseen :)

      Poista
    2. juu kiitos paljon hyvistä neuvoista!(: Äiti juoksuttaa hevosta sen takia pienellä ympyrällä, koska tuo tila ei ole kovin suuri, ja odotetaan että Huilu saa hokit jalkaan, niin voidaan juoksuttaa laitumella. Ja viikonloppuna juoksutetaan että Huilulla on satula selässä, ja maanantaina yksi tuttu tulee sitä vähän ratsastamaan.(: Ja mitä ihmettä? ei me olla satulaa palautettu!:o

      Poista
  7. hei! Mä nyt haluan antaa oman mielipiteeni asiallisesti. Kun kerran tulin sinua neuvomaan ja antamaan mielipiteitä, sanoit mua noloksi, kateelliseksi ja lapselliseksi. Että kukahan tässä haukkuu ja ketä? Ei sit dissauksena :) mustaki teil menee ihan hyvin.

    VastaaPoista
  8. Miks ostit hevosen koeratsastamatta sitä? Ja koska tulee video / kuvia siitä satulasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siks, ja sitte ku jaksan laittaa tänne.

      Poista
    2. oliks vaa "niin pakko saada oma hevonen ku kaverillaki on!!!!!!" vai " ku se oli nii halpa nii oli pakko ostaa!!" vai " se ois menny teuraaks, haluan olla maailman paras hevosen pelastaja joten ostin hevosen jota en osaa kouluttaa!"

      Poista
    3. Ja ei, tämä ei oo haukkumista jos niin luulet. Ihmettelen vaan että mikä v*tun logiikka on ostaa ensihevoseks nuorelle tytölle koeratsastamatta projekti?!

      Poista
    4. Olen selittänyt tämän vaikka kuinka monta kertaa. En ollut ainut joka halusi meille hevosen, äiti on halunnut lapsesta asti hevosta. Ja tässä just tuun kehittymään enemmän, kun saan hevostakin opettaa, enkä vain ratsasta. Saan sentään tehdä tämän kanssa kaikkea muutakin.

      Poista
    5. Tee hevoselle palvelus ja palauta se omistajalle ja ota tilalle joku opetusmestari. TAI viekää Huilu ratsuttajalle. Ei tosta tuu oikeesti mitään muuten :/

      Poista
    6. Joo en kuule palauta, tai vie ratsuttajalle.

      Poista
    7. Kaikki saa ostaa mitä tykkää.... Ei varmaan tekstiäkään olisi kiva jos joku tulis haukkumaan teijän hevosta ilman että on koskaan sitä livenä nähnyt...
      Mun mielestä Elli voi hyvinkin saada huilusta harrasteratsun

      Poista
    8. _Tän_ takia Elli laittoi sen anonyymieston...


      http://elamaniheposet.blogspot.fi/

      Poista
    9. juu, mää uskon, et Huilusta tulee oiva harrasteratsu, kun vaan edetään hitaasti, ja muistutellaan sille mitä se ratsastus on(:

      Poista
  9. Huilu on just sopiva Ellille nii älkää tulko huutelee ku ette oo ees nähny kumpaakaa livenä -salla

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!