Sivut

torstai 3. lokakuuta 2013

Kukkulankuningas

Joo, eli oon nyt ollu Jeminan kaa taas koko viikon. Sain matiikan kokeesta 5+ D:
Ollaan Jeminan papan pihalla, laidunten vieressä leikitty kukkulankuningasta, semmosen maakellarin päällä. Se on aika korkee, mut aika loiva pudotus siitä on. 
Mää lähes koko ajan pukin Jeminan alas sieltä, ku se ei saanu mua pukittuu. Yhessä vaiheessa kun Jemina pukkas mut alas, mulla taittu peukalo ku pidin peukaloo maassa ja Jemina vyöryy mun päälle yhtäkkii nii peukalo käi alle ja taittu:/ Muttei siihen satu enää paljoo. 
Huilun kans meillä menee hyvin! Ollaan tehty päivittäin niitä samoja, maastakäsittelyharjoituksia. Ja koko ajan menee paremmin!(: Huomenna tulee kengittäjä laittaan Huilulle kengät ja raspaamaan sen hampaat. Sitten kun kengät on laitettu. sillä voi alkaa ajamaan. Ajetaan sen takii et sil menis turhat energiat ennenku ruvetaan ratsastamaan. Ilman kenkiä ei viihi ajaa, ku ei tiiä millasta vauhtia se sielä vetää:D Ja tien pinta ei ole mikään paras mahdollinen hevoselle, jos ei ole kenkiä jalassa. Mut onneks saatiin yks äitin tuttu paikalle ajoissa. 
Tänään yks äitin kaveri Marita tuli kuvailemaan Huilua. Musta ja Huilustaki tuli muutama kuva(: Laitan ne nyt tänne:


c Marita

<33 ihana kuva c marita 

kukkulan kuningas leikkiä:D c marita


Huomenna meen taas Jeminalle. Lähden kolmelta pyöräilemään. Eli teen varmaan viikonloppuna, kun on aikaa niin minun varusteet videopostauksen(: Jos siit teitä kiinnostaa. Sanokaa oma mielipiteenne mitä haluatte multa ja monta vaihtoehtoaa!:)

18 kommenttia:

  1. Aivan yli ihania kuvia teistä!(: Ja tässä videoehotuksii:

    myday
    varustepostaus
    huilun varusteet-videopostaus
    tallipäivä
    Huilun ruokinta
    tallin esittelyvideo

    Siinä mun ehotuksii jotka olis kivoja(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti!(: ja juu kivoja ehotuksia! pitää ruveta miettimään;)

      Poista
  2. kivoja kuvia! ja tee varustevideopostaus:)

    VastaaPoista
  3. Parantaisisit tekstiä, tee kuvailevaa tekstiä;)

    VastaaPoista
  4. ei sulla omaa hevosta ole ! et ees osaa ratsastaa joten kuka sulle ees ostais hevosen...luulet vaan että se on sun oma ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahaaa!:DD et tiiäkkää kui paljo nauran tolle kommentille. Laitan ton kyllä mun tulevaan 10 parasta kommenttia videoon:DD

      Poista
    2. Hei ano...mee pois...sä et tiiä mistään mitään varmastikkaa tai oot kateellinen...tosi tympeetä tollanen...

      Poista
    3. muuten mira voitko liittyy lukijaks?(:

      Poista
    4. Sain illan naurut :D kenenköhän hevonen Huilu sitten on jos ei Ellin? Harmi ku nämä jotka tänne kommentoi ja haukkuu teitä, ei oo näkemäsä sitä miten Huilu luottaa ja kunnioittaa Elliä.

      Poista
    5. Sain illan naurut :D kenenköhän hevonen Huilu sitten on jos ei Ellin? Harmi ku nämä jotka tänne kommentoi ja haukkuu teitä, ei oo näkemäsä sitä miten Huilu luottaa ja kunnioittaa Elliä.

      Poista
    6. Sain illan naurut :D kenenköhän hevonen Huilu sitten on jos ei Ellin? Harmi ku nämä jotka tänne kommentoi ja haukkuu teitä, ei oo näkemäsä sitä miten Huilu luottaa ja kunnioittaa Elliä.

      Poista
    7. Jep! mäki sain isommat naurut pitkään aikaan:D

      Poista
  5. Ihanat kuvat sinusta ja Huilusta! :)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!