Sivut

maanantai 14. lokakuuta 2013

Minun hassu höppänä

Tänään Huilu oli mun mielestä jotenkin todella hassu! Se koko ajan höpsötteli, ihan kun se olisi halunnut saada minut nauramaan. Se koko ajan työnsi turpaa mun suulle et "Anna pusu!" Mut tiedän ettei se sitä oikeasti tarkoittanut, se vaan tuntui siltä. 
Tänään ehdin vaan iltatalliin, koska Viivi tuli meille koulusta, ja Jemina tuli myöhemmin meille. Editoitiin sitä elokuvan jatko-osaa, ja pelattiin yhtä kauhupeliä. Sitten mentiin ottamaan koirista hyppykuvia. Ei ole kovin heppa-aiheista mutta laitan niitä tänne nyt muutaman(:




Täältä tulee Batmaan!








Tallille lähdettiin Jeminan kaa joskus seittemän aikaan, ja oltiin ehkä vartinyli tallilla. Otettiin hepat välikköön ja harjattiin ne. Huilu aina on saanu sen toisen kyljen ihan saveen, ja ne on niin ärsyttävää hangata pois. Pitää ruveta loimittamaan ettei aina saa itteään sotkettua. 
Kavioissakin oli todella paljon kuivunutta mutaa, ja sitä oli kans vaikea saada irtoamaan.
Otin aika paljon kuvia. (HUOM! kameran salama vääristää huilun karvaa!!!)  Huilu käyttäytyi todella nätisti koko ajan!(:







Jeminan hevonen Suski


Hurrja heinähirmu!








4 kommenttia:

  1. Kiva postaus!(:
    Onks teillä uuet estetolpat?
    SöBö Huilu!(;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!(: ja eijoo nuo on vanhat jotka tein toissakesänä:) ja se on<3

      Poista
  2. Voii mulla on jo niin ikävä Huilua! Onneks ensviikolla normaalisoituu tää arki niin pääsen tallille! Voisin tulla jo maanantaina jos kokeltais sitä ratsastamista :)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!