Sivut

lauantai 5. lokakuuta 2013

Ajamassa

Olin perjantaista lauantaihin Jeminan mummolassa yötä. Jeminan oli tarkoitus tulla sitten meille yöksi, muttei se sitte onnistunukkaan. 
Oltiin laidunten vieressä kiikkumassa vanhassa keinussa, kunnes Jeminan pappa tuli ja kysyi "jos tänään ajettais tuolla lämpösellä". Olin vaa et " joo, kyl se sopii" (: . Illalla neljän aikaan äiti ja iskä tuli tallille, ja Minä ja Jemina mentiin vahtimaan Suskia, koska oli yksin tallissa. Eero, äiti ja iskä laitto Huilun kuntoon. Sitten katsoin kun Eero ja Huilu lähti tielle ajamaan. Huilu meni nätisti!<3 Odoteltiin ehkä joku 20min? Niin Eero tulikin sieltä. Eero sanoi että Se oli mennyt todella reippaasti, mutta kuunnellut oli koko ajan apuja.
Huilu oli hieman hikinen ku oli päästelly höyryjä. 
Perjantaina muuten kävi kengittäjä kengittämässä Huilun, se myös raspasi sen hampaat.:) Huilu oli koko ajan todella nätisti, niin kengittämisessä kuin raspaamisessakin. Kiltti polle!:D 
Tässä kuvia ajosta:








7 kommenttia:

  1. On se vaan niin hieno poika ♥

    VastaaPoista
  2. Voi, Huilu on kyllä komea :), ku itsekin pääsis vielä ajamaan...

    VastaaPoista
  3. Ei se kyllä kuulemma hirveenä kuunnellu meijän pappaa kun se se ei ollu pysähtyny! Kiitolaukkaa oli menny! No se on kyl normaalia sillä huilulla on niin paljon virtaa, Suski teki samanlailla mut ei se kiitolaukkaa menny laukkas.

    VastaaPoista
  4. Mitää?! Mun kuulen Eero ainaki sano että hyvin kuunteli ja totteli apuja :D sillonhan se oli menny kiitolaukalle kun oli pitkä suora ja lähteny kisavauhtia meneen :D mutta eipä muuta voi olettaakaan että Huilu ei olis innostunu päästeleen virtoja pois kun pitkään aikaan päässyt kunnolla töihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä se kuunteli Eeroa, mut ku sitä ei saa suusta vetää nii Eero ei tienny miten sen sais pysähtymään.

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!