Sivut

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Ravit

Eli tänään oli ravit, ja menin Jeminan kans kattomaan niitä.
Lähdettiin joskus vartinyli 2 hakemaan jeminaa, ja oltiin raviradalla, joskus puolikolme? Mentiin heti kattomaan kaikkee valjasautoon. Siellä oli aivan ihana virhee riimu minkä olisin halunnu ostaa, mut se oli kallis, ja nykyinen riimu on todella hyvässä kunnossa, niin en ostanut. Siellä oli oikeesti kaikkee! Fleecejä, hanskoja, suitsia, otsapantoja, harjoja ja loimia ja vaikka mitä muuta!(: Olis tehny ostaa kaikki ne, mut kaikki oli tosi kallista, paitsi harjat oli vaan 1e/kpl.











Hevoset oltiin jo otettu sisälle ku mentiin tallille. Otettiin ne välikköön ja harjattiin ne. Eilen Huilu oli todella energisellä päällä, luultavasti innoissaan lumesta!:D Niin tänään Huilu oli todella rauhallinen, ja se normaali ja ihana Huilu<3 Tallilta ei valitettavasti kuvia): Huomenna Huilulla siis ratsastetaan, niin katotaan tuleeko kuvia. Tiistaina tulee myday ku lähetään Essin kaa kokkolaan(:
Niin ja lisäyksenä ostettiin juuri ennen ravien loppua talikko, koska tähän asti olemme joutuneet siivoamaan karsinat lapiolla:D


tommonen perustalikko.




 




5 kommenttia:

  1. Bannerisi on valmis osoitteessa: http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/p/banneri.html
    Muistathan klikata banneria ennen kuin tallennat! Toivottavasti bannerista tuli toiveittesi mukainen!

    VastaaPoista
  2. Mun ja mun kaverin pappan heppa Golden Line oli tuolla. Mutta se laukkas.... :(

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!