Sivut

perjantai 4. lokakuuta 2013

Näin tulee olemaan nyt kauan!

Laitoin anonyymi eston koska mua haukutaan oikeesti niin sairaan paljon! Mää en enää jaksa sitä! Mut nyt ette voikkaan anonyyminä tulla haukkumaan, vaan rekisteröityneenä käyttäjänä. Miettikää mitä sanotte;)

23 kommenttia:

  1. Teit ihan oikein :) Eipä tartte enää katella anonyymien päänaukomista. Tsemppiä, olet oikeasti hieno ihminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos todella paljon!(: ja mää toivon, et voisitko sää ja muutki lukijat kommentoida enemmän mun postauksiin nyt kun anonyymit ei voi enää kommentoida. ku musta tuntuu muuten et mun blogia ei enää seurata. ei oo pakko mut se olis kiva!(:

      Poista
    2. Yritän parhaani :) Haluatko käydä tsekkaan mun blogin? http://elviirakouros.blogspot.fi/

      Poista
    3. joo käyn kattomassa!(: ja kiitos!

      Poista
  2. kanttii laittaa myös se hyväksymis juttu;) nii voit laittaa ne hyvät kommentit näkyville ja ne törkeet heittää suoraa
    n roskiin.(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, pitää kattoo et jos tääkää ei onnistu nii laitan sen(:

      Poista
  3. Taidat ajatella monet kommentit haukkumisena, vaikkei todellisuudessa sua haukuta. Itse en ainakaan löytänyt yhtään haukkumis kommenttia, vaan kommentteja joissa neuvotaan ja puhutaan miten kannattais asiat tehdä. Mm. satula on selvästi leveä, ja monet on siitä sinulle sanonut että hevosen selkä kipeytyy yms, mutta otat varmaan senkin haukkumisena..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin, ehkä et olekkaan löytänyt niitä, koska olen poistanut ne,

      Poista
    2. Kyllä täällä on ehdottomasti ollut todella törkeitä haukkumisviestejäkin ;( Monet ovat asiallisesti neuvoneet, mutta osalta meni tosi yli!

      Poista
    3. Voisit myös miettiä miks tätä blogia haukutaan. En itekkään katso oikeen hyvällä että hevosella käytetään liian leveää satulaa ja maastakäsittely ja juoksutustaidot on mitä on..
      En kuitenkaan hyväksy haukkumista, ja en tarkota tätäkään kommenttia haukkumisena vaan kerron mielipiteeni.

      Poista
    4. satula ei ole leveä, ja mitä mun juoksutus ja maastakäsittelytaidoissa on muka vikana????

      Poista
    5. Minä haluaisin kans tietää mitä vikaa on maastakäsittely taidoissa? Nuohan on ihan perusjuttuja millä alotetaan. Ja kuvat ei näytä kaikkea miten on tehty ja miten hevonen käyttäytyy. Kumminkin tässä vielä tutustutaan hevoseen. Ja hätäilemällä ei tuu mitään muuta kuin harmia, eikä tässä kiirehditä. Tuntuu, että nämä kommentoijat yllyttää ja haluaa meitä kiirehtimään koulutuksessa. Vielä kuitenkin hankitaan hevosen luottamus. Paikka ja ihmiset ovat kumminkin outoja hevoselle.

      Poista
    6. Ja jos sanot että juoksutus ja maastakäsittelytaidot on mitä on, niin mikset neuvo sitten miten olisi sun mielestä parempi? Ja et varmaankaan ole nähnyt muutakuin kuvien perusteelle Ellin&Huilun yhteistyötä, niin en tuomitsisi nuin jyrkästi. T. Se joka on nähnyt useamman kerran kun Elli ja Huilu työskentelee yhdessä

      Poista
    7. En oo tuominnut ketään. Maastakäsittelyssä voisitte vaikka ohjasajaa ja opettaa käskyjä, mutta riimussa taluttelu ei hyödytä ainakaan ratsastuksen kannalta mitään. Toki jos hevonen on taluttaessa jyrä tai muuten temppuilee niin sillon on ok harjotella taluttelua ihan vaan riimusta, mutta jos Huilu kerta on niin kiltti niin miks ette maastakäsittele sitä ihan kunnolla suitsien kanssa?

      Ja en ymmärrä miks Elli kaunistelee asioita. Uusimmassakin postauksessa kerto että Huilu oli totellut hyvin apuja, mutta sitten kommenteissa joku kerto että Huilu oli vetänyt kiitolaukkaa eikä kuunnellut apuja yhtään..

      Poista
    8. niin se on totellutkin, milloin olen muka sanonut ettei ole mitään kuunnellu?:D ja kyllä me joskus suitsien kanssakin harjotellaan. Ei se ole teidän asia, millä tavalla me harjotetaan sitä jos on aikuisia mun kans, nii eiköhän neki tiiä mun lisäks jo jotain.

      Poista
    9. Et sä oo sanonu, mutta joku kommentoi postaukseen että ei ollut kuunnellut. Ja jos on aikuinen niin se ei tarkota heti sitä että ihminen tietäis jotain hevosista.

      Poista
    10. Mutta semmonen tietää jolla on 15 vuoden kokemus lämminveri ravureista ;) eiköhän me harjotella sillä tavalla mikä katsotaan meille parhaimmaks :)

      Poista
    11. + se että tallilla pyörii myös ihminen jolla on yli 30 vuoden kokemus, niin eiköhän me näin pärjätä ;)

      Poista
    12. Se joka kommentoi et ei ollu kuunnellu oli mun kaveri, mut en tiiä mistä se oli semmosta kuullu.

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!