Sivut

tiistai 1. tammikuuta 2013

Pitempi postaus!

Anteeks en voinukkaa tehä sitä postausta, koska kamera on jotenki rikki sillä kun otan sen videon ja siirrän koneelle siinä ei kuulu ääntä ollenkaan vaikka äänet kuului kamerassa. :( Laitoin koneen kaiuttimet täysille ei se siltikään kuulunut. :( mut nyt teen paremman ja pitemmän postauksen nyt tähän loppu päivään. :)

Käyn aina joskus hoitelemassa yhtä ponia alavieskassa jonka nimi on Otso. Otsosta ei kuitenkaan tule videoita, sillä omistajalta ei ole lupaa. :( muuten tulisi videoita. Hevoset on minulle kaikki kaikessa. <3. Etsin juuri minulle sopivaa vuokraponia, muttei mistään tahdo löytyvän mitään. Ei sillä luonteella nyt mitään kamalan suurta väliä oo. Hieman haastetta peliin eikä aina semmosilla tosi kilteillä jotka ei tee mitään muuta kuin mitä käsketään. Se alkaa käydä jo tylsäksi. Mutta jos tiedät jonkun paikan täältä ylivieskasta jossa on vuokralle poneja/hevosia ilmoita sähkäriin ellijaheposet@gmail.com. :). älkää levitelkö sähkäriä eteenpäin!










 
Vanhoja
 
 
vanhoja kuvia kaikki xD ei oo uusia. Mutt tää on tässä ja kirjotan taas kunhan jaksan. HEII! :)
 
 
-Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!