Sivut

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

kuulumisia!

Heippa kaikki! :) Mitä teille kuuluu? mulle kuuluu oikeen hyvää. Vuokraponin etsintä on taas käynnissä ja muuta sellaista mukavaa. Odottaminen vaan ottaa päähän. Tiistaina viimeinen ratsastus mutta meen varmaan viikonloppuna tunnille ellen mene viikolla kakskertaa.
Eilen menin paavontallille sieviin tunnille. Menin Poju nimisellä shetlanninponilla. Kaikki meni ilman satulaa. Yksi tosi hyvä kaverini meni Pikku G nimisellä ponilla joka teki kauheita rodeolähtöja ja Alina tippu kolmesti :D Kaks niistä tuli videolle nii käykääpä kattomassa karamelli342 :D



tuossa Poju <3
Onneksi paavontallia ei lopeteta :D!
Odotan aivan hirveesti ens kesän vuokrausleiriä paavontallilla. Vuokrausleirillä saa vuokrata yhtä hevosta/ponia koko leirin ajan ja sillä mennään kaikki tunnit ellei halua mennä jollain muulla. Tunneilla saa tehdä mitä haluaa. M päätin vuokrata Pojua koska se on nii ihana! <3
En tiiä mitä Essi vuokraa, Alina vuokraa pikku Geetä ja Veera Auraa ja Camilla veeraa. :)
varmasti tulee kiva leiri! Mutta siihen on melkein puolivuotta aikaa! :( No, aika menee varmasti äkkiä, toivottavasti ainakin!


                                                                        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!