Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Riia kooste

Tänään olin siis Jeminan kans Riialla ratsastamassa. Se on sen yhen tyypin hevonen joka piti meille tuntia Huilun kanssa.
Oli tosi kiva päästä ihan koulutetullakin hevosella menemään, ja Riia onki niin tosi ihana!
Ratsastettiin molemmat puolituntia koska oli niin kylmä, ja Salla (Riian omistaja) lämmitteli Riian jo valmiiksi ennen kun me ratsastettiin. 








Ekana me mentiin toki alkukäynnit.
Sitten otettiin ohjat ja ruvettiin tekemään pysähdyksiä, joka kirjaimen kohdalle.
Pysähdykset menivät tosi hyvin, ja oikeastaan koko tunti meni hyvin.
Kun pysähdykset rupesivat sujumaan, siirryttiin ympyröihin. Tehtiin joka kirjaimen kohdalle voltti. Tarkoituksena oli että Riia menee aktiivista käyntiä koko ajan, ja turpa on vähän voltin sisäpuolella, niinkuin sen pitäisi ollakkin.
Korjasimme myös mun istuntavirheitä, joita Sallan mukaan oli tosi vähän. Yksi huomattava virhe oli mun käsissä, ja ne välillä meni pyöreiksi, eikä ollut oikealla kohdalla. Mutta sain sitäkin jo hieman korjattua pois.
Riialla oli aivan uskomattoman ihana ravi! Siinä oli niin helppo istua, ja se oli tosi pehmeä. Meen kyllä vielä ratsastamaan Riialla, ja ehkä jopa jo ensiviikolla!:)

                 
                                                                >linkki videoon<               
Tiedän omat ratsastusvirheeni, esim kevennys. Välillä vaihdan oikeasta kevennyksestä väärään kevennykseen, enkä tajua miksi ja miten! Kai mää jotenki menin sekaisin, mutta mää tiedän kyllä että hevosen ulommaisen jalan mukaan kevennetään, joten siitä ihan turha tulla sanomaan!;)
Huomenna kuvaan mydayn kun lähden Viivin kans ouluun. Siellä on yksi One Directioniin liittyvä juttu, 1Dwalk. Pitäis vielä tehdä sinne posterikin. Joten meen tästä nyt inspiroimaan.

19 kommenttia:

  1. Kiva postaus, ja video oli plussaa!(: Videoita jatkossakin. :3

    VastaaPoista
  2. Miks et vastaa kaikkiin kommentteihin? Edes asiallisiin kriitiikkeihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska olen jo sanonu etten jaksa niitä enää...

      Poista
    2. Kannattais miettiä tätä blogin kirjottamista jos et kerta jaksa kritiikkiä. Jokaiselle bloggaajalle tulee kritiikkiä, toisille enemmän ja toisille vähemmän. Mutta sun pitäis ymmärtää se ettet oo niin hyvä kun luulet tai täällä puhut. Videot ja kuvat kertoo paljon, ja tuossakin kerrot hevosen olevan osaava jne, mutta silti hevonen ei edes taivu vaikka on valmiiksi lämmitelty. En tarkota pahalla ja toivon että vastaat tähän.

      Poista
    3. Mää haluaisin vaan kuulla sen, miten mää muka esitän jotain maailman parasta? Millon oon jotain sellasta sanonu, sen mää ees haluaisin tietää.

      Poista
    4. Ei, et esitä maailman parasta. Mutta olet useasti sanonut että olet kokenut ja kaverisi on kokenut ja olette valmiita omiin hevosiin mutta kuvat ja videot kertoo toista.

      Älä ota ittees, mutta toivoisin että vastaat tähänkin ja alkaisit käymään viikottain tunneilla ja valmennuksissa, et sä muuten voi kehittyä.

      Poista
    5. Itseni mielestä en tarkoita sillä mitään että esitän taitavanpaa mitä olen. Mutta niin se ratsuttaja jolla Huilu nyt on niin tarjoutui pitämään meille tunteja meidän kotitallissa, ja ruvetaan käymään maneesillakin paljon enemmän.

      Poista
  3. Olitteko taa huilun luona / menettelyä nyt viikonloppuna? Ois kiva kuulla taas miten sillä menee siellä :)

    VastaaPoista
  4. miten sä saat liikkumaan kaikki hevoset liikkuun noin tönkösti D:? Oon seuraillu Riian menoa omistajansa kanssa, ja se osaa kyllä liikkua upeasti. Ja omistaja varmasti sanonut, että teillä meni hyvin, SINUN tasoosi nähden, tai ei kehdannut sanoa ettet saanut taivutettua edes hevosta. Ja menihän sulla ihan hyvin istunnan kanssa, muttet onnistunut tehtävissä kyllä oikein.
    Et julkaise tätä kuitenkaan, joten en enempää kommentoi :)

    VastaaPoista
  5. Sulla ei taida olla simiä päässä, jos väität että Riia kulkee tönkösti tuossa videossa :D

    VastaaPoista
  6. Tää ei sit oo kielteinen kommentti, mutta pisti silmään muutama juttu tossa sun ratsastuksessas
    Sulla on kädet suorana, onhan se täällä jo ollutkin, mutta kokeile joskus vaikka laittaa raippa selän taakse ja silleen :) Sitten toinen on sellainen, että hevonen saisi kulkea enemmän selkänsä alla, eli ratsastaisit hevosta kuolaimelle, takaa eteen :) jos ymmärsit ;) Aktiivisempaa käyntiä ja kuolaimella et anna irti. Sitten sulla jalka heilahtaa välillä aika "villisti", mutta siihen kun vähän kiinnittää huomiota niin nopeasti lähtee :) Ei mikään pakko julkaista tätä kommenttia, mutta pistä mieleesi nämä :) Kaikkea hyvää kun Huilukin kohta tulee kotiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitos tästä kommentista!! Ja joo mää en vaan tajua miten mun kädet menee suoriksi, vaikka yritän pitää ne koukussa. Mutta parhaani mukaan yritän korjata virheitäni!:)

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!