Sivut

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Syysmyrsky

Viime yönä oli todella kova myrsky. Puut huojui kovasti ja talokin narisi epäilyttävästi. En saanut millään nukuttua, ja koko päivän olin ihan väsynyt. 
Tänään sunnuntaina mentiin jo kahdentoista-aikaan tallille, katsomaan että kaikki on ok, kun tuuli todella kovasti. Molemmat hevoset olivat rauhallisina loimet päällä, ja söivät heinäjäämiä. Vietiin molemmille hevosille heinät, ja vettä. Tänään oli tarkoitus ratsastaa, mutta se nyt jäi kun oli niin tuulista ja todella kylmä ilma. :/ Keskiviikkona Essi tulee ratsastamaan Huilulla. :)






Tommonen lätäkkö niitten laidun on:(

 

10 kommenttia:

  1. täälläkin tuuli ja puita on kaatunut paljon :o
    -Heli

    VastaaPoista
  2. Meilläkin oli aivan järjetön tuuli, itsekin sain haudata ratsastussuunnitelmat :/

    VastaaPoista
  3. millon oot viimeks leikannu sun hiukset??? :O mee kampaamoon ja tee jotain sun hiuksilles... leikkaa sellanen kiva sivuotsis ja kerrosta ja lyhennä vähä sun hiuksii nii ois kivemmat :) (Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee myös huilun harjalle jotain se on ihan kauhean näköinen . Ei pahalla mutta ratsuharja sopii sille paremmin:)

      Poista
    2. Onko sulla jokin ongelma, kun pitää toisia neuvoa ulkonäön suhteen? Huilun harja on hyvä just tollasena villinä ja mistä ihmeestä päättelet ette Elli oo käyny parturissa? :O Ja mitä se edes sulle kuuluu? Sori nyt vaan, mutta alko ihmetyttää.

      Poista
    3. öö mää en todellakaan tekis mitään Huilun harjalle, se on niin mahtava

      Poista
    4. joo mun on helppo käydä parturissa, kun mun äiti on kampaaja;) ja totta on, etten ole käynyt yli vuoteen kampaajalla. Huilun harjaa en ole leikkaamassa, koska minusta se on hyvä noin(:

      Poista
    5. No sori anot toi oli vaan mun mielipide huilun harjasta...

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!