Sivut

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Surullinen fiilis

Nyt oon vähä masis ku Sindy, Dina ja Dana lähti pois. ): Itkin äsken, muistellen sitä päivää ku ne tuli... Mutta enkähön tästä piristy aika äkkiä. 
Eli tänään oli ne näyttelyt raviradalla. Johanna Tuuli ja Sini olivat myös siellä, heidän pitäisi olla tuttuja ponilläpääsee leiripostauksesta. :) Ja liisakin oli siellä. 
Ne oli semmoset pikku näyttelyt, mutta kisaajia oli aika monta! Dana voitti yhden luokan ja Dina tuli yhdessä luokassa kolmanneksi. Braamer tuli yhdessö luokassa toiseksi. :) Eli kaikilla poneilla meni ihan hyvin!
Kisakuvia mulla on tosi paljo, eli laitan tänne aika monta kuvaa:D mutta uskoisin ettei se haittaa teitä!


Iloinen Tuuli ja Dana :)

Sini ja Dina





hieno Dana<3





Komea Braamer<3


tosi hieno Braamer!






Ei noita kuvia ollu sittekkää nii paljoo ku muistelin :D no mut ihan riittävästi, ja pahoittelen kauheasti, mydayta ei tulekkaan koska en muistanut kuvataD::
Olisin laittanut pari videopätkääkin, mutta tää kone ei suostu laittaan niitä tänne:(




 

8 kommenttia:

  1. varmasti surettaa, mut kiva postaus ja ihania kuvia!:)

    VastaaPoista
  2. voi sua varmasti surettaa mut jaksamisii!!:) ja kiva postaus, ja kivat kuvat mutta kuvissa häiritsi todella huono laatu... parissa kuvassa ihan siedettävä laatu mut lähes kaikissa huono ja tällee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!:) ja joo, mulla oli unotunu vahingos kamerassa yks asetus päälle, nii sen takii huonolaatusii:/

      Poista
  3. Tunnelma on tärkein <3 Kiitos kun olit mukana :)

    VastaaPoista
  4. kehtaanko tulla joskus sanoo moi sulle koulussa?:D ku oon sunkaa samalla koululla mutta en kehtaa tulla jutteleen sulle..

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!