Sivut

torstai 1. elokuuta 2013

Ratsastusta

Tänään olin taas Sindyn luona<3 moonta kertaa, ja tänään jo ratsastinkin Essin kanssa. Oikeastaan nyt otettiin selvää ontuuko poni. Mutta ei se siltä näyttänyt eikä selästäkään tuntunut mitenkään erilaiselta. Joten ratsastelimme molemmat sitten käyntiä pitkin peltoa. (: Sindy meni todella nätisti, ja rauhallisesti, ja totteli todella hyvin!(: oon ylpee pikku kullannupusta<33 Kun olin siellä laitsalla sindy koko ajan tuli luokseni<3 se on nii ihanaa! En halua et se koskaan lähtis pois!<3 Laitan Mydayn huomenna tänne, nyt tein Elli & Sindy videon. (: Linkkaus postauksen lopussa, nyt kuvia tältäpäivältä.










lampiii <3










                                                          TÄSTÄ siihen videoon!

7 kommenttia:

  1. miksi sama nimi kuin mikä alinan blogissa oli? ootpas luova!(;

    VastaaPoista
  2. Onko sun lempari paavikselta Calle? Onko Reso enään?

    VastaaPoista
  3. Hei tytöt!
    Ihanaa, että olette innoissanne poneista. Muistattehan kuitenkin, että kaksivuotiaat ponit ovat vielä ihan vauvoja, ja Sindy on 24-vuotias vanha mummo. Ponit tulivat sinne Liisan luo lomalle, eivätkä ne ole tottuneet monta kertaa päivässä tapahtuvaan, monta tuntia yhtäjaksoisesti kestävään toimintaan ihmisen kanssa. Ponit, varsinkin nuo nuoret, tarvitsevat vielä runsaasti vapaa-aikaa ponien kesken kasvaakseen ja pysyäkseen yhtä kiltteinä ja yhteistyöhaluisina, ja halutakseen sitten aikanaan tehdä meille ihmisille töitä iloiten.

    Voidaanko sopia, että käytte hoitamassa poneja joka toinen päivä ( niin että Liisan pojille jää toisen päivän hoitelu ), ja silloinkin noin tunnin kerrallaan?

    Minulle voi soittaa puh. 050-3610574, jos haluatte jutella ponien hoito- ja liikutteluasioista.

    Ystävällisin terveisin Johanna, ponien omistaja Pikkuvirralta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, me ei oikeastaan muuta tehdäkkään ponien kaa, ku talutellaan, ja annetaan niiden syödä.(: ja sopii, että käydään joka toinen päivä! :)

      Poista
  4. Hei!
    Sovitaanko, että pelto on niiden ponien omaa aluetta, ja ne osaavat kyllä siellä syödä vielä rennommin yksinään. Sopikaa Liisan kanssa, kun käytte, miten poneja käsitellään. 2-vuotiaat saisivat olla vaikka ihan rauhassa keskenään, sillä meillä on niiden kanssa näyttelyihin meno 25.8. sinne Ylivieskaan, ja jos ne kyllästyvät ihmiseen ja oppivat pahoja tapoja ( esim. pystyyn hyppimällä pääsee vapaaksi jne. ), meidän näyttelykäynti on ihan yhtä tyhjän kanssa.

    Ponit tulivat Liisan luo siis LOMALLE, laitumelle. Ei liikutettavaksi tai muutenkaan käyttöön. Kaksi poneista on 2-vuotiasta, vanhus jo 24-vuotias, eikä sekään tarvitse ratsastusta - edes käyntiköpöttelyä - kahta kertaa päivässä.

    Se, miksi olemme saaneet shetlanninponeistamme niin äärettömän lapsi- ja ihmisystävällisiä, kilttejä ja toimivia kaikessa, mitä niiltä pyydämme, edellyttää sitä, että ponit saavat riittävästi olla keskenään rauhassa. 2-vuotiaiden Dinan ja Danan kanssa on tehty sopivan verran rauhallisesti töitä, että ne suhtautuvat ihmiseen luottavaisesti, iloisesti ja tulevat mielellään ihmisen luo. Toivon, että ne saavat olla nyt ihan rauhassa siellä laitumella, ja harjaushetket ja talutukset tehdään vain Liisan kanssa.
    Myös Sindyn ratsastus pitää tehdä niin, että aikuinen on katsomassa. Poneja ei tuotu sinne leluiksi, vaan lomalle.

    Kaikella rakkaudella, aina ponien parasta ajatellen, Johanna - ponien omistaja Pikkuvirralta

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!