Sivut

lauantai 24. elokuuta 2013

Ponit tuli puhtaiksi

Eli, tänään siis pestiin Liisankaa Dina ja Dana, mutta Sindyä ei pestykkään, vaikka luulin niin. 
Dinankaa oli vähä ongelmia. Totutettiin se ensin ku sitä kastelee jaloista, ja vähitellen noustiin ylemmäs ja lopulta selkään. Dina oli tosi nätisti sillon! Mutta sitte ku häntää yritettiin putsata, nii Dina hyppi pystyyn, aika korkeellekki. Yritettiin uudelleen, ja nousi taas. Hetki ooteltiin et se rauhottuu ja sitte kokeiltiin taas nii sitte se oli taas nätisti. Muutenki se siinä vähä hyöri ja pyöri.
Sitten laitettiin Liisan ostama fleace loimi sille päälle, joka oli iso. Mutta kyllä se pysy Dinan päällä hyvin, vaikka siitä edestä hieman lörpöttikin:D.
Sitten päästettiin Dina laitumelle, ja se lähti kauheeseen kiitopukkilaukkaan Sindyn luo. 
Sitten otettiin Dana pestäväksi. Dana oli tosi kiltisti, mut kyllä seki vähä temppuili, mutta suurimmaks osaksi se oli tosi nätisti! Loimi oli tottakai myös Danalle liian iso, mutta kyllä sekin pysyi hyvin!:)
Dina siinä hetken aikaa pyöri kiitolaukassa, ja hyppi metrin korkuselle ja heitti valtavia pukkeja, yrittäen saada loimen pois. Ymmärrettiin, että loimi oli aika epämukava koska oli liian iso, mutta kyllä se ajan myötä siihen sitten tottui, samoten Dana. Sindyäkin mä siinä rapsuttelin hieman, ja Sindy oli oma ihana itsensä<3


olin siis viimeviikonloppuna jeminan papalla 2yötä ja siivottiin tallia, ja samalla kaikki ruokakupit!:)




 

4 kommenttia:

  1. millanen talli se on? ja sinnekkö tulee se sun ylläpitoponi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. semmonen vanha, viihtyisä kahden hevosen talli. ja tulee se :)

      Poista
  2. Kuvapostaus tallista sitten kun ylläpitoponisi menee sinne?

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!