Sivut

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Pientä päivitystä

Pahoittelen taas  ollutta postaustaukoa. En ole postannut koska ei ole kuvamateriaalia oikein mistään eikä olla paljoa Huilun kanssa tehtykkään mitään kun on koko ajan ukkostanut tai satanut kaatamalla, joten nurmikenttä on ollut liukas. 
Ratsastin pari päivää sitten pitkästä aikaa champooneilla, mutta materiaalia ratsastuksesta ei ole.
 Huilu meni hieman pöperösti champooneilla kun niitä ei ole ratsastuksessa pitkään aikaan käytetty ja oli muutenkin tosi hidas ohjille. Sain Huilun kuitenkin kuulolle suusta tekemällä voltteja ja erilaisia kiemuroita. Ravia otimme muutamat pätkät molempiin suuntiin, mutta Huilu meni todella ärsyttävästi ravissa. Kääntyili sinne tänne champoonien takia, kun ne oudosti välillä kiristyivät ja välillä löysenivät. 
Pian sitten jouduimme jo lopettamaan ötököiden takia, kun Huilu meinasi ihan jo hermostua.

Tänään tallille mentäessä Huilu oli aivan kurainen. Se oli taas kierinyt märässä mudassa joka oli sitten kovettunut koppuroiksi, joita oli tosi haastava ja vaikea saada pois. Jouduimme harjaamaan Huilun ulkona vesisateessa ettei talliin tulisi pölyä. Sateessa sitten muta muuttui liejuksi ja Huilu oli liejun peittämä. Pestiin se sitten kokonaan ja laitettiin loimi päälle. 
Leikkasin myös samalla äkkiä Huilun etuharjan taas lyhyeksi. On se vähän hassun näköinen nyt kun vasta leikattu, mutta ajan myötä siitä tulee paremman näköinen. Olisin muuten nyppinyt harjan mutta Huilu on niin herkkä päästään niin ei varmasti anna otsatukkaa nyppiä. 
Harjoittelemme Huilun kanssa nytten "pusu" temppua, että aina kun sanon pusu, niin Huilu laittaa turvan suuni eteen. Huilu osaa sen jo tosi hienosti vaikka emme ole kauaa harjoitelleet. Huilu on kyllä tosi nopea oppimaan. Kumartaminenkin sujuu jo moitteettomasti!

Tänään otettu kuva Huilusta
 

10 kommenttia:

  1. Koska videopostauksia? :D oon odottanu liian kauvan ...

    VastaaPoista
  2. Huilu on mahottoman komee (: Mun ruuna ei voi sietää, jos sillä on chambonit sivuille kiinnitettynä, jos sinullakin olivat ne niin niin kokeile vaikka jos laitat ne etujalkojen välistä menemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan joskus pidettykin niitä tuolta jalkojen välistä. Vois taas pitkästä aikaa kokeilla noin päin :)

      Poista
  3. Voisitko tehdä esim erikoispostauksen huilun viikko ohjelmasta tai/ja ruokinnasta? Kiinnostaisi kun itse hankin talvella ex ravurin ratsukoulutukseen itselleni ja olisi kiva tietää miten tällästä jo jonkun verran koulutettua lämpöstä liikutetaan ja ruokitaan (:

    VastaaPoista
  4. kiva kun tuli postaus taas pitkästä aikaa :) toivekuvapostaus ois kiva jos sellasen innostusit tekee! :)

    http://ikuisestihevostytto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan jos saan inspistä tuohon niin voin tehdäkin :)

      Poista
  5. Kiva kun temput onnistuu Huilun kanssa, se on niin hieno! Muuten häiritsee vähän 'champoonit' kun eikö se ole chamboni? :D

    Menestystä molemmille! :)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!